Benimle ilkini yaşayacak bir erkeğe nasıl davranmalıyım? Endişe ve korkuları var.
Not: canım yorumlarınızı kendinize saklayın cevap vermicem.
Benimle ilkini yaşayacak bir erkeğe nasıl davranmalıyım? Endişe ve korkuları var.
Not: canım yorumlarınızı kendinize saklayın cevap vermicem.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Oral yap, kontrolün onun elinde olmasına izin ver bide heyecanlı olacaktır erekte olamazsa veya erken boşalma olursa bozuntuya verme. Erkeklerin psikolojisi çok önemlidir hemen etki eder olaya.
Tecrubesizlerle ne zevk alicaksiniz ya. Bune vizyonsuzluk arkadas.
Vizyon dediğin şey yüz kişinin üstünden geçen biriyle yakalanmıyor. Başkalarını ezerek kendini mi yücelttin şimdi sen? Tamam en iyisi sensin.
Ben kimseyi ezmiyorum. Seks ozel birsey, iki tarafinda zevk alacagi birsey. Sonra gelip agliyorsunuz tecrubesiz yapamiyor diye.
Genellemelerini kendine sakla. İnsanların özel hayatını bilmeden de konuşma. Senin dediğini kendimi es*ort gibi yaptırmak isteyen kızlar söyler. Ben öyle bir insan değilim. Halimden de gayet memnunum sen öyle kızlarla devam et.
Ben zaten devam ediyorum. Benle polemige girme fikrimi söyledim gectim. Tecrübelere dayanarak konusuyorum. Neyse uzamasin konu sana hayirli isler. Eskort gibi diye ayrim yapmanda sacma 1-2 kere yapanda ayni herkesle yapanda ayni. Kapak bir kere acildigi zaman anlami kalmıyor. Selametle. 🤚🏻
Keşke senin gibilerinde bir kapağı olsaydı da kendinizi bir halt sanmasaydınız böyle. Rezalet bir kafa yapın var. Etrafındaki kızlara acıdım.
Sen kendi isine bak haydi.
Sen yönlendir, onu azdıracak pozisyonlara sok.
ve eğer yanlış bir şey yaparsa sinirlenmeden, sabırlı bir şekilde devam et. Sinirlenip ona olumsuz bir tepki verirsen bu onun gururunu kırıp ilişkiden alacağı zevki tamamen kesebilir.
Teşekkürler yorum için :)
Rica ederim. 😊
Göstercen, öğretceni ööretmeni olcan qülüm.
Yönlendirmen lazım her aşamada.
Bence ön sevişmeyi uzun tutun
mutlaka korunun ve ön sevismeyi artırın
Senin ilkin mi peki?
Hayır.
Ilk iliskisinde erkek muhtemelen saniyeler icerisinde bosalir. Moralini bozmamani oneririm. Her ne kadar inerse de ugrasip didinip kaldir sen 😅
Cekingen davranabilir yonlendirici olup ipleri eline almaya hazir ol.
Vajinana gormekte zorlanabilir deligi bulmakta, onu beklemeden elinle yerlestirebilirsin.
Seni uyarmak konusunda tecrubesiz olabilir sunu yapsana riye isteklerini uygun bir sekilde soulemekten cekinme, seni tatmin edebilmek onu cok mutlu edecektir.
Olayin sonunda olumlubyorumlarini esirgeme
Normal davran
Nazik
Şakalar yap
Sen rahatlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?