Kişilik & Karakter 2 ay Erkekler kötü kadın mı seversiniz yoksa iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kızlar kötü erkek mi iyi erkek mi? Erkekler kötü kadın mı seversiniz yoksa iyi mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 157b cevap paylaştı. Ben olgun kadın severim. 0 0 Yorumla
Karen427 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 2 ay Bence genel olarak elde edilmesi zor insanlar her zaman daha çok sevilir, kimse elinin altındaki insanlara tüm sevgi ve ilgisini verecek kadar aptal değildir. Benim düşüncem tabi 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. terbiyesiz olanlar tercihim 0 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 50% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Memesi büyük olanı severim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu nerden nasil soru kanka kotu kim ister 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben olgun kadın severim.
Bence genel olarak elde edilmesi zor insanlar her zaman daha çok sevilir, kimse elinin altındaki insanlara tüm sevgi ve ilgisini verecek kadar aptal değildir. Benim düşüncem tabi
terbiyesiz olanlar tercihim
Memesi büyük olanı severim
Bu nerden nasil soru kanka kotu kim ister
Yatakda mı normal mi
İyi kadın severim
İyi kadın. Kötü kadınla uğraşacak yaşı geçtik
şu an kötü kız
Kötü kadın severler
Sen evde kaldin
İyi tabiki
Kadinlarda ayni
İyi tabiki