Bir insanın canını hangisi daha çok yakar.. Size göre hangisi zordur.. Bazen gitmek istersin ama gidemezsin.. Bazen de kalmak istersin ama kalmanın da anlamı yoktur.. Sizin için hangisi daha zordur..

Bir insanın canını hangisi daha çok yakar.. Size göre hangisi zordur.. Bazen gitmek istersin ama gidemezsin.. Bazen de kalmak istersin ama kalmanın da anlamı yoktur.. Sizin için hangisi daha zordur..

Kalmak daha zor. Eğer istemediğin şeyler oluyorsa kaldıkça görüyorsun. En azından gittiğinde hiçbir şey görmüyorsun bir süre sonra unutuyorsun. Hatta yeni Bir hayata başlamış gibi oluyorsun. O yüzden artık kimseye ne kal derim ne git derim. Çünkü kişilerin hayatı kendine göre bir düzen olmalı. O düzende nasıl sağlayacaklarını kendileri biliyorlar. Sen bana kaç defa dedin gitme kal diye ben de sana kaç defa dedim gitme kal diye. Belki de birbirimizin hakkına girip yanlış yapıyoruz. Belki de gittiğin zaman daha çok mutlu olacaksın. Ben bir zaman bunu yaşadım buradan gittiğim zaman daha mutlu oldum. Dediğim gibi kararı sakince düşünerek hareket edip o şekilde karar vermek lazım. Gittiğin zaman ve kaldığın zaman olacakları bir kağıda yazıp artı eksi şeklinde değerlendirilmek en önemlisi.
Haklısın belki de çoktan bunu yapmam gerekiyordu.. Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor.. Artık sağlığımı da düşünmek zorundayım..
Aynen öyle özellikle mental sağlığımızı daha fazla bozmaya başladı bu site.
Tabiki kalmak ve gidene bakmak, o süreci atlatmak zor. Ama, bi dünya değer verdiğim ve güvendiğim hâlde benim verdiğim o değere değmeyen ve güvenmeye lâyık olmadığını ihanetin maddi ve manevi her türünde ispatlayan o nankörler sürüsüne bakıp ta zerre kadar bile arkalarından acı çekmem, siler geçerim, neyse müstahakları onu yaşatırım o nankörlere her zaman.. Canları cehenneme..
Her insan bir değil işte.. Herkes aynı nankörlüğü yapmıyor..
Cevap
23Cevap
Kalmak daha zor bence yarıda kalıyorsun , yarım kalıyorsun giden zaten bunu düşünmüş ve gitmiş oluyor zaten
Kalmak daha zor çünkü giden zaten hazırlıklı
kalmak daha zor bence
Kendini seven, sayan, değerini bilen, kendi mutluluğuna öncelik veren her insanın aşağıdakini yapması gerekiyor.
İlişkiyi doğru yaşamayı bilmeyen, dengesiz, bencil, asla vermeyen sadece alan, ilişkiyi kendi için yaşayan her insanı memleketine geri yollayın.
Dünyada sanki başka hiç kimse yokmuş gibi birine bağımlı kalmak, insanın kendine ettiği bir saygısızlık.
Kendi değerinizi bilmeyip başka ellere bıraktığınızda, sizi en dibe çekeceklerdir. Bu ilişkilerin değişmez altın kuralı.
Kendini dev aynasında zanneden insanlara, nasılda kolay vezgeçildiğini göstermek gerekli. Kendilerini bir halt zannedenlere özelikle.
İnsan en çok kendi için yaşamalı.
Gitmek cesaret ister ufaklık. Gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafe girince varış yerinin hiçbir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor bir iştir biliyor musun? oturursun geminin kıçına bakarsın sevdiklerine. Gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar gözden. O zaman anlarsın işte vedalaşmak kalana değil gidene koyar.(Rina filminden bir alıntıdır efenim.)
Ufaklık derken.. 🤔
Ne biliyorsun dünyanın altının üstünden daha iyi olmadığını demişler. O yüzden kalmak zor ama dünyanın altını üstüne getirip gitmek daha kolay. Belki de daha güzeldir , kim bilir?
Gitmek zor değildir gitmek isteyen sonuçta kafasında bir şeyleri bitirmiştir ama kafasında bitmiş olduğu halde kalmak zordur
Seven taraf için ikisi de dünyada cehennemi yaşatır. Sevgisi az olan taraf için hiç fark etmez.
Gitmek iyidir kolaydır. Kalmak zordur ama kaldığına değecekse bu zorluğa katlanırsın, değmeyeceğini biliyorsan durduğun kabahat.
Kalmak zor ama gitmek ise tamamen kişinin tercihidir
İkisi de zor ama bir karar vermeli. Karar vermek her ikisi de acı verir. Net olmak gerekir.
Kalana zor gidenin zaten gidecegi yer vardır yoksa gitmezdi
Ne gidebilirsin ne kalabilirsin. Arafta kalırsın. Bu en zoru.
Şu dizide ihaneti bile masumlaştırmayı başardılar ya neyse, kalmak daha zor
İkiside zor olsa gerek ama daha çok kalana bence zor.
İkisini de tatmıştım ve çoğunluğun aksine ben giderken daha çok üzülmüştüm
Her ikiside yeterince zor
Giden sevmemiştir , kalana zor kalan sevmiştir
Kesinlikle ikisi de zordur
Zor olsa da gitmek, bazen tek çözümdür.
Yerine göre her ikiside zor bence
Bazen ikiside zor diri diri ölmek gibi bence
Gözünde büyüttüğü hep en zor
İkiside zor değil bence.
Net: kalmak
Artık bana her şey zor geliyor.
İkisi de birbirinden zor
Yerine göre ikisi de zor olabilir
gidene de kalanada zor degil
Kalmak zor gitmek sonuçta kendi inisiyatifi…
Giden yerini hazırlayıp gidermiş kalana zor
Kalmak
kalana zordur hersey
İkiside zor
Ikiside zor
Kalmak daha zor
Kalmak zor
Kalmak
Neye göre kime göre?
Kalmak zor, gitmek kişinin kendi seçimi
İkiside zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?