Gitmek mi daha zor yoksa kalmak mı?

Zor bir soru. kalan hep terk edilen olarak kaderine mahkum olacaktır. ama içi rahattır; çünkü tercihi kendi yapmamıştır. pasif durumdadır duruyordur, bakıyordur. gel gelelim ki giden tüm hayatı boyunca acaba doğru mu yaptım yanlış mı yaptım ikileminden kurtulamaz. duygusal boşluk anlarında yanlış karar mı verdim diye düşünmekten beynini yiyecektir !
tabii büyük aşklardan bahsediyorum...
Gitmek zor değil gidersin, için acıya acıya.
Ama kalabilmekte zor, umut içinde olduğun yerde beklemekte sabır istiyor.
Sonunu bilmediğin bir şeyi bekliyorsun. Belki de bu bir imtihan. Sonu güzel olacak..
Zamanında gittim çünkü öyle olması gerekiyordu. Gitmek zorunda bırakılmayı da düşünmek lazım çünkü bazen keyfiye gitmezsin. Şimdi de kalmam istenirse kalır, gitmem istenirse yine giderim yapacak bir şey yok.
Bana göre ikisi de oldukça zor bir durum. Gitsen gidilmiyor kalsan kalınmıyor. İnsan ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyor. Bu konuda ben çok ortadayım maalesef.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aslında gitmek daha zor çünkü bir kere gitmeye karar vermişse kalan buna ses çıkarmamışsa kalan zaten gideli çok olmuştur
Kalmak daha zordur sanırım. Gidenin bahanesi çok olur, kalanın içine attıkları.
Zorda kalınca gidiyorum ben genelde..
Kalmak zor, giden kendini hazırlamıştır zaten
Kalmak çok zor gitmesini izlemek ise daha da zor yaktım sigara aga bee..
Gidememek en zoru..
Giden için ne zor olacaki
Zor olsaydi asla gitmeyi seçmezdi
Gitme sebebine bağlı olarak
Kendini seçmişdir o yüzden kalan için zordur
Bir kere her şey onunla kalır…
Giden saten vazgeçmiştir
Ya kalan?
Bazen giden oldum bazen kalan.. her ikisinde de durum zor. Kalınca bir sürü şeyle kaliyorsun dımdızlak tam ortada o boşluğun içinde tek başına... gidince önünü göremeyen bir insan, kalbiyle beyni arasinda savaşan bir deliye dönüşüyorsun...
Gidenin de bazen zorunluluklari olabiliyo kafasında onsuzlugikurup ona göre gitmiş her ne kdr onun için de acı verici olsada. Ama kalan kaliyo işte hoc bişey yapamiyo onsuzluga kendini hazırlamamis daha kalan gibi
O gitmişti ben kalmıştım tabi öylece dona kalmıştım, gidişini sindirmem 2 sene mi almıştı, gitmek isteyeni tutmak için mücadele etmeyin çaba göstermeyin bence, gerçekten sizin olan sizden gitmenin düşüncesini bile beyninde taşıyamaz, bir defa gitmeyi düşünüyorsa kişi gidecektir bir gün elbet
Kalmak. Gidince en azından geri dönmeyeceğini, karşındakı şahsla artık olmayacağını bildiğin için gidiyorsun. Ama kalmak öyle değil işte. Ortada belirsizlik var. Acaba geri döner mi? düşüncesi insanın kafasını karıştırıyor. Kalmak o yüzden hep zordur. Yolun ortasında kalmaya benzer. Yolda beklersin o gelir belki diye , böyle düşüne-düşüne gidemezsin, geriye bakarsın, yoluna değil 🥲
Kolayı ile işim olmadı hiçbir zaman ben hep kalan oldum at gibi gidip i t gibi geri döneni de kapıma bağlamadım hiç
Kalmak çok daha zor. Öyle ki kalmaktan korktuğum için her zaman gittim. Bazen çok erken olsa da …
Bir duvara yazılı görmüştüm..
Nereye gidecegim? ve Ne için kalacağım? bu soruların cevapları onemli. Ona göre karar verirdim.
Gitmek...
Kalanın işi daha kolay. Tek hesabı biten ilişkiden sonra kendisini iyileştirmektir. Giden, gitmek zorunda kalanın kafasındaki hesaplar bitmez. Giden olup 5 yıl boyunca kimsenin gözlerinin içine bile bakmamışımdır.
Gitmek daha zor..
Kalarak ne acilar yasadigini bildigin icin gidersin..
Kalan için zor elbette. Kimse öleceğini bildiği suda yüzmez.
Kalmak, gidenin gideceği yeri vardır kendisimi buna hazırlamıştır zaten
kalmak kesinlikle daha zor
canım dedin kişi canını alıyor ama elinden hiç bir sey gelmiyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş