Büyüyüp yetişkin bir birey olmak ne kadar güzel sizce?
Verin çocukluğumu büyüklük sizde kalsın..✌🏻🦋

Büyüyüp yetişkin bir birey olmak ne kadar güzel sizce?
Verin çocukluğumu büyüklük sizde kalsın..✌🏻🦋
Büyüyünce her şey istedikleri gibi olacak zannediliyor.. Ama büyümek hiç güzel değilmiş.. Keşke yine babamın küçük prensesi olsam.. Belki o zaman kimse bu kadar kıramazdı beni.. O minicik mutlu dünyamda yaşayabilsem keşke..
Çünkü insanlar kendinde olmayanı ister ; yaşlı olan adam 🚹genç bir adam olmak ister. Düz saçlı bir kadın kıvırcık saçlara sahip olmak ister. Fakir birisi zengin 💵, zayıf birisi güç 💪ister. Hayatın öyle güzelleşeceğine inanır.
Çevresinde gözlemleriyle bu en çok ebeveynlerine bakarak kişide başlar. Hayata atılıp, faal olma isteğinden.
Teşekküler Malecim💜🍫🍫
Büyüyünce sanki her şey daha güzel olacakmış gibi geliyordu.
Keşke hep çocuk kalsaydık.
Keşke..
Cevap
14Cevap
Büyüyünce bi b. k olacağını zanneder ahsh
Valla öyle 😂✌🏻
çünkü olgun olmak istemiştir
Büyüyünce her şeyi daha kolay elde edeceğini düşünür
Daha fazla özgürlük, yapma etme baskısından kurtulmak, anne baba veya büyük kardes gibi daha serbestçe yaşamak, onların yaşadığı duyguları anlamak, kendi hayatını inşa etmek, daha da doğrusu yolun sonuna doğru daha büyük adımlarla ilerlemek için.
Harbiden yaa ( küçükken hep büyümek istiyordum şimdi de büyüdüm ama hep küçük bi çocuk olmak istiyorummmm) 🥹😭😭💗
Çocukken haklarının az olması körü büyüyünce zaten ona laf yok
Büyüdüğümüzde daha özgür olacağımız duygusu büyümek istememize neden oluyor genelde
çünkü büyüyünce her şeyin daha kolay olacağını düşünüyorlar
Kendi paramız yok çünkü ve insanlar bizi ti ye almıyor. Ben 15ken küçüksün diyorlardı 18ken yine diyorlar ya. O zaman devlet niye yasal sınır belirliyor 18 büyüktür diye
Bir şey diyorum sen çocuksun bilmezsin diyorlar halbuki ben o alanın içindeyim ve daha yaşlı olması her şeyi bildiği anlamına gelmiyor
Küçükler büyümek büyükler küçülmek ister yaş ilerledikçe zaman hızlanır hayattan aldığın zevk azalır geçmişi özlersin
Her şeyin daha masum olduğu zamanlar.. Sizi bilmem ama ben çocuk kalmak isterdim
Çünkü g****** kurt vardır 😀 yaşlandıkça da kurtlanır
Ben aileme sahip çıkmak için istiyordum küçükken 🤷🏻♂️
Bazı insanlar zaten buyuktur. Cunku hiç çocuk olamamıştır.
Çevresi yüzünden veya sorumluluklarindan kaçmak istediği için
Gençlik bir akıl tutulmasıdr çünkü
Hiç güzel değil. Küçük kalalım hep 😞
Sal@k olduğu için olabilir 😂
Keşke hiç büyümesydik diyorum.
Keske büyümeseydik tek derdimiz Barbie bebek olsaydı
Her istediklerini yapabilmek gerçekleştirebilmek için.
Kendi ayakları üzerinde durabilmek ve ailesinin baskından kurtulmak içindir.
büyüdükçe dertler sorumluluklar artıyor...
Evlenip çoluk çocuk sahibi olmak için
Aklı başında olan büyümek istemez 😂
Özgürleşeceğini zanneder.
özgürlüğü için
eskisi daha güzeldi
Büyümek istemiyorum
Özenç sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?