- 23 gü
Sürekli iletişim halinde olmanın da gün içerisinde sıkıntı yaratacağını düşünüyorum Tabii konuşmak gerekiyor ama sürekli mesajlaşmak telefonla aramak ne yaptığını ne ettiğini sormak bir süreden sonra bıktırır soğutur Kesinlikle çiftlerin birbirini özlemesi gerekiyor bu normal arkadaş için de geçerli konuşacak bir şeylerin olması gerekiyor konuları tükenmemesi oldukça önemli
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yok ya bunun korkusu ile insan yaşayamaz ki. Sürekli 7 24 tabi ki muhabbet edemezsin. Önemli olan karşılıklı susabilmek.
61 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Az muhabbet kurmakta araya soğukluk sokuyor ortasını nasıl bulacağız 😄
Dengelemek lazım belki biraz.20 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle öyle 👍. Karşımdanki insana gereğinden fazla değer verip zaman ayırırsan fazla içli dışlı olursan uzun uzun konuşmalar yaparsan o samimiyet tartışma ve kavgaya dönüşür. Oyuzden az öz konuşmakta her zaman fayda var
10 Yorumla - 23 gü
Gerekmeyen insanlara zamanımı da kelimelerimi de harcamam. O nedenle bitmişse sohbetim hak ettiği için bitmiştir.
10 Yorumla - u23 gü
yaşamamak için, az muhabbet ediyorum djfjs
10 Yorumla - u23 gü
Yaşadım tabi ama bunu genelde sanalda Yaşadım
10 Yorumla - 23 gü
İnsanlar nankördür. Ne kadar samimi olur muhattap olursan. Onlara ne kadar kendileri gibi biri olduğunu gösterirsen seni o kadar ezmeye, senden o kadar soğumaya, seni o kadar eleştirmeye ve saygısızlık etmeye başlarlar. Hayatımın çeşitli dönemlerinde böyle insanları eliyor ve devam ediyorum. Bir insan senin her türlü pisliğini çekiyorsa seni sevip değer gösterdiğindendir. Eğer ki sen bunu anlayacak kapasitede değilsen ve ''amaaan ne yapsam zaten katlanıyor'' deyip saygıyı bitiriyorsan o zaman hayatımda yerin olmaz...
20 Yorumla Şu an ki en yakın arkadaşımla 16 yaşında ilk tanıştığımız gün sevgili olmuştuk. Mükemmel anlaşıyorduk her konuda. O kadar ki isimlerimizi bile sormayı unutmuşuz 3-4 gün sonra öğrendik, nasıl bir çekimse artık😂 Ama yaklaşık 1 ay sonra bütün o heyecan benden gidiverdi sebepsizce, sonra bunu ona söyledim dedi ki bende de gitti. Acaba neden böyle olduk falan diye baya bir sorguldık ama hiç bir sebep bulamadık. Hala çok iyi anlaşıyorduk ama birbirimize karşı bir çekim hissetmiyorduk o yüzden dedik ki biz arkadaş olalım ve öyle kalalım. O günden beri en yakın arkadaşım ve sırdaşımdır, her konuda en büyük destekçimdir. İyi ki tanımışım...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Benim de düşünceme göre gerçekliği ve belirli bir mantığı olan bir söz. Genelde bu sözün karşılığını çok sık görüşen yakın arkadaşlık ve dostluklar da görsek de evli çiftler içinde geçerli olabiliyor. Genelde bayanlar akşama kadar evde kadın ile yaşayan kocasına bile tahammülsüzlük sebebi haline dönüşe biliyor zaten bu da. Bu Doğa yaşayan canlılara bakar isek doğal kanunlarına bile aykırı bir durum olduğunu görürüz.
10 Yorumla- 23 gü
Çok muhabbet tez ayrılık getirmez, muhabbet etmiş olmak için yapılan muhabbet tez ayrılık getirir. Her insan kendi özeline sığınmak ister, orası kişinin hayatını sindirim noktasıdır. Buna zaman bulamazsa kusar, hayatındaki herşeyi ve kişileri.
10 Yorumla - 23 gü
İlişkilerde denge çok önemli; hem bağımsızlık hem de ortak paydada buluşmak, sağlıklı bir iletişim için gereklidir. Denge bozulduğu zamanlar yaşadım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 3 kuruşluk insana 5 kuruş luk değer verince öyle olur.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arkadaşlarımla çok sıkı fıkı olmam hep arada bir çizgi olur az öz muhabbet ederim bu sebepten bu deyimi yaşamadım hayır
10 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle insanlar kıymet verilince değer görünce kendini bir şey sanıyor gadası
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet yaşadım her zaman mesafe iyidir sonra karşı taraftan istemediğiniz muameleyi görüyoruz
10 Yorumla- 22 gü
Erken muhabbetin tez ayrılık getirdiğine inanırım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet paylaşacak şey bulamayınca soğuma başlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaşadık ama muhabbetsizlik de ayrılık getiriyor
10 YorumlaBurada çok muhabbet derken aslında içi boş muhabbetten bahsetmişler bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Ölçülü olmalı her konuda.
Yaşadım evet.10 Yorumla- 23 gü
Bu söz zaten doğru fazlası verilen he eleyin kıymeti düşer biter
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır çok katıldığım bir olay değil ha ama arada özletmek falan lazım onlar ayrı
10 YorumlaBence çok değilde, boş muhabbet ayrılık getirir. Bu deyimi bu şekilde yaşadım
10 Yorumla- 23 gü
Çok muhabbet tez ayrılık getiriyor az muhabbet şüphe ve soğukluk oluyor dozunda olmalı ama dozu nasıl ayarlanmalı
10 Yorumla - u23 gü
evet yaşamıştım ben
10 Yorumla - 22 gü
Daha az önce yaşadım iki saat üç saat günde derdini dinlediğim insanlar işine gelmeyince yüzümüze bakmıyor
00 Yorumla - 23 gü
aah ah gercek bi sey bu cok uzucu
20 Yorumla Ben buna çok inanırım biraz mesafe güzel bişeydir hep
10 YorumlaHızlı giden atın boku seyrek düşer arkadaşlar çok doğru bir laf.
10 Yorumla- 23 gü
Defalarca yaşadım. Güvendim, içimi açtım ama her defasında yanıldığımı anladım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Lise sondaykenki arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi lise bitti o da bitti
00 Yorumla- 22 gü
Oluyor öyle sürekli konuşunca bi yerde tıkanıyorsun
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Arkadaş veya akraba, sıklığı belirlemek lazım. Her zaman fark ediyor.
00 Yorumla- 23 gü
Herkes bir parca yasamistir. bence 🫤
20 Yorumla - 22 gü
Evet çok kez yaşadım hemde
10 Yorumla - 23 gü
Boş muhabbet tez ayrılık getirir
10 Yorumla - 23 gü
Yaşadık ya onu da yaşadık.
10 Yorumla - 23 gü
Hayır yaşamadım..
10 Yorumla - 23 gü
Bir çok kişiyle, bir çok zaman
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet bazen oluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kadar az muhabbet
O kadar çok huzur10 Yorumla- 23 gü
Az muhabbetten de oluyor o. Dengeli olmalı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. Doğrudur, yaşadım.
10 Yorumla- 23 gü
Yaşamadım musade etmem bu deyim yüzünden
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet birkaç kez yaşadım
10 Yorumla- 23 gü
Bu genel bir tabir yaşamayan yoktur bence.
10 Yorumla - 23 gü
Ben inanmıyorum ya öyle seylere
10 Yorumla Herkesle değil ya saranla devam ediyor
10 Yorumla- 21 gü
görseli röntgen zannettim😂
11 Yorumla- 21 gü
Röntgenden hallice :D
Ben yaşadım kısa surdu yavaş gıdecen
20 Yorumla- 22 gü
Herşeyde DENGE esastır.
20 Yorumla - 23 gü
Evet gereksizler çok
20 Yorumla - 23 gü
Yaşandı 🫡
20 Yorumla Yaşadım. Doğrudur
10 Yorumla- 22 gü
Kesinlikle
10 Yorumla - 22 gü
Doğru ya
10 Yorumla - s22 gü
Yok ama ghostlandık
10 Yorumla - 22 gü
Yaşadım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı. Yaşadım.
10 Yorumla- 23 gü
Yaşadım
10 Yorumla - Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi