Insanlar konusunda hic yanilmadigini idda eden kiside avellik ararim. Cunku kandirildigini aldatildigini hic anlayamamis biridir. Insanlar artik gamszlasmis. Hersey iyi giderken birden mala bagliyabiliyorlar. Bu yuzden kimse insanlarin tamamini tam kestiremez. Bu imkansiz bisey. Illaki çürük denk gelmistir.
Çok puan vermem, çünkü şöyle bir gerçek vardır hiçbir zaman bir insanı tam anlamıyla tanıyamazsınız, o insanın sadece size anlattığı kadarıyla size söylediği kadarını doğru kabul edersiniz ama kimin içinde ne olduğunu hiçbir zaman gerçek niyetini bilemezsiniz.
10 üzerinden 8 verebilirim bir kişi üzerinde Yanıldım hislerim çok kuvvetlidir ama bu beni ön yargılı yapıyor insanları tanımak için zaman veriyorum Sonra baktım doğru tahmin etmişim yanılmadığımı görünce mutlu oluyorum ama bu benim için bir kayıp
Cok iyiyimdir.. Soyleyecekleri kelime vzreczkleri tepkiye kadqe bilirim biraz zaman yeterli benim icin.. Isim yuzunden gozlem yetenegim gelismis.. patronum bile bir olay oldugunda yap bakaim seytanin avukatligini sence ne oldu der.. Genelde hic yanilmam maalesef:))
Başarı oranım oldukça yüksek olsa da, kendini çok iyi gizleyenler veya kötü olduğuna inanmak istemediklerin çıkabiliyor, o yüzden 9.5 puan veriyorum. Şimdiye kadar yüzlerce insan arasından sadece 2 tanesini yanlış değerlendirdim.
Ben genelde insanlari gorur gormez anlayabiliyorum, beden dilinden buyuk ihtimal. Mesela bir insanla tanistim ve surekli olarak insanlari inceliyor gozlerini bir kisiden ayirmiyor vs. Bunlarin hepsi karakter belli eden ozellikler. Herkese tavsiye ederim bunun ustunde calismayi. :)
Eğer arkadaş olarak hayatıma alacaksam 10 üzerinden 9 veririm. 1 yine de yanılma payım olsun. Ancak sevgili olarak alacaksam duyularım çalışmıyor. 10 üzerinden 2 anca.
100 üzerinden 87 olurdu. Fakat tabii ki karşımdaki insanın kendini ne kadar göstermek istediğine bağlı olarak değişir bu durum. Genel hatları görebilirim ama detaylar o kişiye bağlıdır.
@1kahveyenedersin Ciddi cevap veriyorum, olasılık olarak düşündüm. :) Neden on üç, yüz kişiden on üçü kendini daha iyi gizliyor. Karşılaştığım oran bu diyelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
10 puan veriyorum tabi ki de. insanları iyi anlıyorum ve tanıyorum ama maalesef bazen baştan anlaşılmıyor sonradan gerçek yüzlerini görüyoruz
10/10 daha yanıltan çıkmadı sadece görmeyi erteleyen bendim
9 puan veririm
1 puanı kırdım yanılma olabilir:)
10 bence insanın duruşundan konuşmasından simasından bile belli olur genelde
kuzum ları 100 km öteden tanıyorum ashhshs
Insanlar konusunda hic yanilmadigini idda eden kiside avellik ararim. Cunku kandirildigini aldatildigini hic anlayamamis biridir. Insanlar artik gamszlasmis. Hersey iyi giderken birden mala bagliyabiliyorlar. Bu yuzden kimse insanlarin tamamini tam kestiremez. Bu imkansiz bisey. Illaki çürük denk gelmistir.
Çok puan vermem, çünkü şöyle bir gerçek vardır hiçbir zaman bir insanı tam anlamıyla tanıyamazsınız, o insanın sadece size anlattığı kadarıyla size söylediği kadarını doğru kabul edersiniz ama kimin içinde ne olduğunu hiçbir zaman gerçek niyetini bilemezsiniz.
10 üzerinden 8 verebilirim bir kişi üzerinde Yanıldım hislerim çok kuvvetlidir ama bu beni ön yargılı yapıyor insanları tanımak için zaman veriyorum Sonra baktım doğru tahmin etmişim yanılmadığımı görünce mutlu oluyorum ama bu benim için bir kayıp
Cok iyiyimdir.. Soyleyecekleri kelime vzreczkleri tepkiye kadqe bilirim biraz zaman yeterli benim icin.. Isim yuzunden gozlem yetenegim gelismis.. patronum bile bir olay oldugunda yap bakaim seytanin avukatligini sence ne oldu der.. Genelde hic yanilmam maalesef:))
Başarı oranım oldukça yüksek olsa da, kendini çok iyi gizleyenler veya kötü olduğuna inanmak istemediklerin çıkabiliyor, o yüzden 9.5 puan veriyorum. Şimdiye kadar yüzlerce insan arasından sadece 2 tanesini yanlış değerlendirdim.
Ben genelde insanlari gorur gormez anlayabiliyorum, beden dilinden buyuk ihtimal.
Mesela bir insanla tanistim ve surekli olarak insanlari inceliyor gozlerini bir kisiden ayirmiyor vs. Bunlarin hepsi karakter belli eden ozellikler.
Herkese tavsiye ederim bunun ustunde calismayi. :)
Eğer arkadaş olarak hayatıma alacaksam 10 üzerinden 9 veririm. 1 yine de yanılma payım olsun. Ancak sevgili olarak alacaksam duyularım çalışmıyor. 10 üzerinden 2 anca.
100 üzerinden 87 olurdu. Fakat tabii ki karşımdaki insanın kendini ne kadar göstermek istediğine bağlı olarak değişir bu durum. Genel hatları görebilirim ama detaylar o kişiye bağlıdır.
@Gölgesizkarakter ciddi soruyorum. 13’ü nerden kırdın?
@1kahveyenedersin Ciddi cevap veriyorum, olasılık olarak düşündüm. :)
Neden on üç, yüz kişiden on üçü kendini daha iyi gizliyor. Karşılaştığım oran bu diyelim.
Çok kalabalık bir toplulukla iletişim. Yorucu olmalı:)
@1kahveyenedersin Hayat yorucu. Yaşadığım süre boyunca insanlarla karşılaşmam kaçınılmazdı sonuçta.
Hay hay.
Maşallah site komple kahin 🙂 ben 30 yaşına geldim binlerce insanla karşılıklı diyalog kurdum bunlar kadar rahat puan veremiyorum kendime
10 üstünden 9 veriyorum bir insanın yuzme bakınca anlıyorum ne olduğunu çoğu keko kavgacı pis insanlar çıkıyor zaten
Hayatın verdiği tecrübeler ve davranış laron aynı olduğu sadece karekterlerin değiştiği mesleki defarmasyon 10/9
Ben tanımakta iyiydim lakin, insanlar gerçek yüzlerini gizlemekte çok ustalaşmış. Kendime puanım sıfır.
9/10
1 kişiyi yanlış tanıdım onun için 1 puan kırdım
10 üzerinden 6 veririm, çoğu insan yanıltabiliyor ama genel olarak iyiyimdir
Bu konuda mütevazi olamayacağım gerçekten çok iyiyim Allah nazarlardan saklasın diyecek kadar iyiyim
10 üzerinden 10 veririm. Genelde insan sarrafı çıkıyorum
1000 puan veririm abartısız o kadar başarılıyım bu konuda
7 - 8'i vardır diye düşünüyorum, zamanla daha da geliştireceğim özelliklerden birisi
Bilmem artık ben insanları tanıyamıyorum o yüzden de bir oran veremem
İnsanları analiz etme konusunda başarılıyım, bir kaç çürük elma dışında yanıldığım olmadı..
10/10 yanılmadım hiç çünkü birini tanımak için acele etmedim ve duygularımı karıştırmadım her zaman her ihtimali göz önünde bulundurarak hareket ettim
Harikayim, yazismalarda bile karakterini cikarabiliyorum, illa yüzyüze görmeme gerek yok
Nokta atışı diyebilirim 6. Hissim çok kuvvetlidir
Çok zayıfımdır her insanı iyi kefeye koyarım
8 puan veririm gözlemlerimde pek yanılmam
İyi olduğum için hayatımda kimse yok
9/10 redmini görmem yeterli
En başarılı özelliğim
hikayenin sonu sıkılmak!
İyi olduğumu düşünüyorum
7 puan genelde haklı çıkarım o insan konusunda
En az 10 puan
Fena degilim diye dusunuyorum
Kalabalıkta büyüdüm gayet anlarım