Asla kişileri, kişilikleri, insanları tanıyamayan biri olarak kendi puanım 1,5 tan 2☺️

Asla kişileri, kişilikleri, insanları tanıyamayan biri olarak kendi puanım 1,5 tan 2☺️

İnsanları tanıma konusunda kimse başarılı olduğunu düşünmesin.. Çünkü tek bir yüzleri yok çoğunun.. Bir tarafını tanıdıktan sonra binbir yüzü daha çıkıyor.. Hepsini tek tek tanımak insan işi değil..
10 puan veriyorum hatta ne kadar puan lazımsa o kadar puan veriyorum çünkü çoğu insanın gerçek yüzü başta belli oluyor olmasa bile o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bir yerden sonra herkes aynı geliyor zaten
10 üzerinden 9 verebilirim
30 u aşkın ülkede projeler yaptım. her şantiyede 3000-4000 insan çalışıyordu. her ırktan her renkten her kültür her inanıştan. doğal olarak tecrübe sahibi oldum.
Görselde yazan o kadar doğru ki. Ciğerini bilirim dediğin insan meğer bambaşka düşünceler içinde kin ile evrilip tanınmayacak hale geliyor. Ben bu konuda sınıfta kaldım o kesin.
Cevap
28Cevap
Bu konuda çok başarılı olduğunu söyleyemem. 10 üzerinden 6,5 diyebilirim.
Pek yanıldığım olmamıştır o yüzden 9 diyorum. Tabi 9 a gelene kadar geçen aşamalar mevcuttur ((:
Belki biraz zaman ((:
41 bedenin yaşı ruhun 20 ise sorun yok 😄 belkide 82 de hayatın şifresinide çözüp buda olabilirsin ((:
Duyguları biraz bastırabilmek önemli sanırım..
Herkesi kendin gibide sanıyorsundur tabi bu durumda var. Yani evet zor durum her seferinde kırılıp yeniden kendini onarmak ama bunlarda insana tecrübe katıyor.. 😊 Sen en iyisi bu tanıma süreçlerinde etrafınada danış garanti olsun ((: bu vaka yeni mi
Beni direkt tepeye koy, ekibi ben yönetirim olur olur ((: 😄
👍👍 Testi geçtik, ekip lideri olarak geliyorum ((:
Referans kaynaklarındada bir sorun var ama onlarında elemeyi iyi yapması lazım ((: para ile etkilerim diye düşünmüş 🤦😄 tecrübe olarak bakıp yola devam.. ((:
Tr şartlarında zengin aday 😄
Nazar var üstünde nazar biraz dağıtman lazım ((:
Yorumlarda insanları tanıyamadıklarını söylüyorlar ama sorulan sorulara da cevap yetiştirmekten geri durmuyorlar : ayrıl, boşan, geri döner, yenisini bul, seni sevmiyor, başkası var vs konuşup duruyorlar. Klasik Türk insanı işte, anlamadığı şeyler hakkında bile konuşur.
Ben tanıyamıyorum şahsen. Uzak durmak daha akıllıca geliyor ki bunun için de çok fazla çaba gerek bazen. 1 olsun hadi.
burada çok iyi olduğunu düşünenlerden bir danışma ekibi kurup her türlü karar alırken onlara danışmak gibi bir fikir belirdi aklımda☺️☺️☺️
Aman aman eksik olsun bi psikolog tutalım 🤷♀️
Kimi zaman geliyor. Tanıyorum sanıyorken bir bakmışsın tanıyamamışsın. İnsanlar en hızlı değişen varlıklar. Kendimi puanlayamadım.
Aynı fikirdeyim herkes herşeyi yapar. Şaşırtmıyor çünkü.
8. Kalan kısmıysa evrenin rastgeleliğine, öngörülemezliğine veriyorum
10 veriyorum. Herkesin bi çıkarı var asla yanılmadım 😂😂
10 üzerinden 0 veriyorum... Sağolsunlar her zaman beni şaşırtıyorlar, asla yapmam dedikleri şeyleri yapıyorlar, hiç yanıltmıyorlar... var olsunlar : ))
10 üzerinden 8 verebilirim. Neredeyse her tahminim ve ön görüm doğru çıkıyor o insan hakkında. Hata payı az.
10 üzerinde 3 veriyorum. Samimi baktığım için göremiyorum. Azcık şüpheli yaklaşsam olacak da işte. Ben akıllanmam.
Öngörülerim ve gözlemlerim ışığında genel olarak doğru çıkarımlarda bulunuyorum.
Artık tanıyorum.
Normalde tanirim derdim ama ilk maglubiyetim bir tik agir oldu..
İnsanlari taniyamiyormusum.
8 veriyorum. Gözlüksüz uzak da olsa babamı tanımıştım. Kalbini bildiğini hıpıs diye tanıyor insan
Rahat 10/8 veririmm 2 puanı da zaman zaman acele karar almamdan kırıyorum.
Zamanı ve beraber bir şey yaşamadığın hiç kimseyi tanıdım diyemezsin.
9.5 puan veriyorum. Yarım puanı da çok iyi rol yapan bazı kişiler çıkabiliyor ondan dolayı
İşimin bi parçası da bu lkjkhjhjş o yüzden 10 üzerinden 9
%9 tanırım ama karşımdakşne birşeyler hissetmeye başlayınca 0 düşer o oran
Ben bu konuda başarılıyım
😀 ama kişiyi reelde görmem ve hal hareketlerini değerlendirmem gerek
Video kaydı varsa olur 😆
👍 seve seve
Ole bi huyum yok, tanimamak en iyisi
10 üzerinden 10
Anında notunu veririm
Melek sandıklarım kelek çıkıyo aw
İyi değilim bu konuda
1.5.