- 23 gü
Yeni başlangıçlar bana hep zor geldi. Hele de bu yaştan sonra. Oysa gençlikte çok fazla bağımsızdım. Yeni başlangıçlar bana terapi gibi gelirdi. Şimdi ise konfor alanımı değiştirmek bana ağırlık gibi geliyor. Alışmış yerler, insanlar resmen bağlanmak gibi bir şey. üzülmemek ve hayal kırıklığı yaşamak için hiç kimseye bağlanmamak gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 23 gü
Hangi konuda neye başladığım önemli. Heves şart :D
12 Yorumla- 19 gü
Teşekkürler yavrum 🖤🥂
- 19 gü
Rica ederim smellim ✨🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- u24 gü
birisi engellemediği sürece evet yeniden başlayabilirim hayatta
10 Yorumla - s24 gü
Bir daha yenilir, daha iyi yenilirim.
20 Yorumla - 24 gü
Severim yeniden başlamaları. Zordur ama bitirmişsindir bişeyleri. Bir öncekinden iyisindir, güçlüsündür. Eski hataları tekrarlamazsın, yeni yeni hatalar yaparsın. Ama başlayan sen misindir? Çoğu zaman başka biri olmuşsundur. Ama iyidir. Yeniden başlamak gerek, eskide kalıp eskiden başlarsan çuvallarsın.
10 Yorumla - 24 gü
Her bitiş benim için yeni bir başlangıç demektir, ancak kendimce birtakım sorunlarımı çözmeden hiç bir zaman da yeni bir sayfa açmam, çünkü silgi ile silinen kağıdın izi kalır o yüzden yepyeni defter her zaman iyidir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İçinde bulunduğum duruma ve hedefime göre zorluk derecesi değişir, oldukça cesaret ve sabır isteyen bir süreç. Kendime güvenim tamsa kolayca yeniden başlayabilirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zorlandığım zamanlar oldu. Ama herşeye rağmen hayatın devam ettiğini bildiğim için pes etmem. Bu sefer daha güzel daha iyi olsun diye yeniden başlarım.
10 Yorumla- 23 gü
Bilmiyorum..
Bu aralar hem her şey için çok geç gibi ama bir yandan da her şey yeni başlıyor gibi..10 Yorumla - 24 gü
Umudu olan insan için yeniden başlamak zor değildir, her şey için daha güzel günler için, umut doluyum
10 Yorumla - 24 gü
Yeniden başlasın burada kalmasın bizim gibi seven gönüllere yazık böyle ayrılmasın
Şarkılı cvp bölümüne hoş geldiniz 😂10 Yorumla - 22 gü
Hayatım boyunca bir çok şeye yine yeni yeniden sıfırdan başladım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Zor olan, yeniden başlayacağım gerçeğini kabullenmek. Gerisi gelir.
10 Yorumla- 24 gü
Zor ama yeniden başlamaya doğru sürükleniyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. onu bilmem de 4 defa iflas edip 5 defa dipten çıkmak kolay olmuyor
10 Yorumla- 24 gü
Eskiden belki ama;
Bir yerden sonra zor oluyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyice hesap kitap yapıp analiz ederim öyle başlarım.. düşünmeden tartmadan yeni adım atmam
10 Yorumla- 24 gü
Hep yeniden başlıyoz yine en başa dönüyoruz değişen bişey yok
10 Yorumla - 24 gü
zor oldu sıfırdan başlamak ama geçmişin izleri de duruyo bi yerde peşini bırakmıyo
10 Yorumla - 20 gü
Birkaç kez her şeyimi kaybedip sıfırdan başladım. Yine başlıyorum.
10 Yorumla - 23 gü
Duruma göre değişkenlik göstermekte.
10 Yorumla - 23 gü
Her gün yeniden başlamak zorundaym
10 Yorumla - 24 gü
Hiç kolay değil
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zor bitirrim ama biterse bidaha geri başlamaz
10 Yorumla- 24 gü
Kolay diyenem ama imkansız da değil
10 Yorumla - 24 gü
Hemen başlayamam
10 Yorumla Çokta değil
10 Yorumla- 24 gü
Her zaman kolay olmuyor ama bi şekilde başlıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç kolay değil ilk adımı atmak benim için…
10 Yorumla- 24 gü
Evet bu açıdan bakılabilir
10 Yorumla Yok ya halim yok valla
10 Yorumla- 23 gü
Her zaman zordur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. İmkansız
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazen
10 Yorumla- 24 gü
Değildir
10 Yorumla Her insan için yeni bir başlangiç zordur
10 Yorumla- 24 gü
Çok kolay değil tabi, ama başlamak gerek