Yeniden başlamak çok zor geliyor?

Arkadaş arasında en flörtöz ve sürekli flörtü olan biri konumundaydım ta ki mayısa kadar. Mayısta biriyle konuşmaya başladım ve onunla ilklerimi yaşadığım bir sevgililik dönemi geçirdim 3 ay sürdü. Onun da ilkleriydi. Tartışarak anlaşmazlıkla bitirmedik. Sonra hayat şartları gereği olgunca karar vermemiz gerekti ve ayrıldık. Hislerimizde bir eksilme olmamasına rağmen. Doğru olan buydu çünkü, devam etseydi aylar sonra birbirimize olan saygımızı yitirip ayrılabilirdik güzel hatırlayalım dedik ve bitirdik. Ayrılıktan bir ay sonra bir konuşma geçti ikimizin arasında. Barışma amaçlı değil bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına. Ben burada o her ne kadar yansıtmasa da hala beni unutamadığını beni düşlediğini anladım. Üstü kapalı da olsa duygularımızdan bahsettik çünkü. İhtimal yok ama unutmamış olması hoşuma gitti. O bir ay benim için çok zor geçti. Her neyse şimdi 2 ay oldu başka biri bana adım attı ben arkadaşça konuşmaya çalışsam da karşı tarafın yürüdüğünü anladım ve geri çekildim sanki kimseden etkilenemeyecekmiş gibi hissediyorum. Öylesine bile biriyle konuşmak kötü hissettiriyor. Ama artık o hayatımda yok kabullenmem lazım. İhtimal kırıntısı olmamasına rağmen hala içimde saçma bir umut var ya olursa diye. Beklediğimden değil ama kader ya karşıma çıkarırsa o hayatına birini almazsa ve ben almış olursam diye. Hepsinden önce ben kendime duvar örüp istemeden beklentiye girersem ve çok sonra onu başkasıyla görürsem diye korkuyorum. Çıkmazdayım. Oysa ikimiz de birbirimize beni bekle diyemediğimiz için ayrılık kararı verdik zaten verilen bir söz yok ama öyle işte..
Yeniden başlamak çok zor geliyor?