İster arkadaşlık ilişkisi ister özel ilişkiler iki tarafı da etkiliyor. Bazen, bazı insanlar ilişkiye adım atmadan önce bir süreliğine kişilik analizleri ile karşısındakini inceliyor. Peki, siz bu tür analizler yapıyor musunuz? Ve analizleriniz genelde doğru çıkar mı?
Bir ilişkiye adım atmadan önce kendinizce yaptığınız kişilik analizleri, ilişki sonrasında doğru çıkıyor mu?
Genelde doğru çıkar. Çünkü konuştukça ya da zaman geçirdikçe o kişiye dair düşüncelerin oluşuyor. Bu da tanımadan önce ve sonra arasındaki bağlantıları kurduruyor insana.
Evet tabiki yapıyorum.. Benim için ilk izlenim çok önemlidir.. Bu yüzden de başta bir şeyden rahatsızlık duyuyorsam eninde sonunda bir şey çıkıyor ve ben böyle hissettiğim zaman o insandan uzak durmayı tercih ediyorum..
Öncesinde analiz yaptığım her şey sonrasında hepsi doğru çıkıyor. Kendimi önyargılı veya eleştiriyorum zannederdim. Meğerse insan zarafıymışım. Kim ne b…. k hepsini görüyorum.
Kesinlikle. Ne hissedersem çıkıyor. Güzel bir şey bence. Baştan sonunu görüyorum. Birazcık çabalıyorum belki düzelir diye ama düzelmediyse orada kesip bitiriyorum hemen.
Biraz iddialı olacak ama anılma payım çok azdır, kendini çok iyi gizleyen insan için bir şey diyemem ama kısmen açık olan insanı çözmem uzun zamanımı almaz
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir ilişkiye adım atmadan önce kendinizce yaptığınız kişilik analizleri, ilişki sonrasında doğru çıkıyor mu?