+1 yılBence kesinlikle şart hatta evlilik yapacak çiftlere psikolojik muayene de verilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela Adam evlenecek gitsin bir psikoloğa evlilik danışanına bilgi alsın öfkı kontrolü konusunda bilgi alsın iletişim konusunda bilgi alsın Yani böyle evlilikleri şahsen onay verilmesini istiyorum ondan sonra ülkede boşanma diye bir şey kalmaz insanların psikolojisi bozuk seviyorum ölüyorum ayağına evleniyor ondan sonra birbirini kesiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Benim şahsen evlilik için belli kriterlerim vardır her konuda olmasa da birçok konuda aynı fikre sahip olmak evlendiğim kişiyle arkadaş gibi olmak kültürünün aileme uygun olmasını isterim
- +1 yıl
İnşallah
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kesinlikle olmalı ama türk kızları yine de akıllanmazlar. çünkü bakıyorum serseri seviyorlar karakteri sevmiyorlar dış görünüşe bakıp seçtikleri için de bir kişi deli bile olsa ya da ruh hastası katil psikopat bile olsa kızlar gider bunları severler. aldatsalar bile vaz geçmezler takıntı yaparlar yine de. burada soru açanları bile görüyoruz aylardır peşinde koşuyor yanıt vermemesine rağmen hala yazmayı istiyor eski sevgili nasıl döner diye günde 100 tane soru görüyorum. yani kısaca insan bence önce kendi zekasını geliştirmeli karşısında ki kişiyi sonra test eder...
zaten kötülerin sevildiği bir dünya maalesef
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede bu bir gereksinim. İnsanların evlilik ve ilişki CV'si kesinlikle olmalı.
CV içinde:
Vukuatlı nüfus kayıt örneği: Daha önce evlenmiş mi, bekar mı bilmek için.
Adli sicil kaydı: Herhangi bir suça bulaşmış mı bilmek için.
En az üç psikolog tarafından onaylanmış psikolojik muayene test sonucu: Ruhsal durumu, şiddet eğilimi, çocuk ve yetişkin ilişkileri bilgileri içermeli.
Fiziksel muayene test sonucu: Daha önce yaşadığı cinsel bir ilişki ile bulaşan hastalıkların bilinmesi gerekir.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet bu benim de aklıma gelmişti. Elin manyakları evlenince düzelir mantığı ile anası babası tarafından evlendiriliyor. Sonuç kaos! Cinayet, intihar ve iyimser ihtimal olaylı boşanmalar... Geçenler burada yaşandı. Böylesi bir manyak yüzünden genç kadın intihar etti. Ortada kalan çocuklar da potansiyel yeni psikopat adayları! Kesinlikle olmalı!
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarı koca olabilir raporu da şart ya evlilikler artık zıvana dan çıktı bıktırdı be kurban olsun haksız taraf eşine bu konuda çok kırgın ve kızgınım dermişim umrumda değil kendi evreninde dönsün Dursun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence de muayene olmalı. Çünkü seviyorum dediğin insanın içinden bir süre sonra canavar çıkıyor hfhfh
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılToplumun muayeneye değil tedaviye ihtiyacı var..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bu çözüm değil ki o an için uygun çıkar ama zamanla insanlar degisiyorlar.
Hayat şartlarına verilen cevaplara göre.
Özellikle beklemedikleri hamleler olduğunda gercek yüzleri çıkıyor.
Evlilik gerçekten ciddi bir durum iyi insanlara denk gelesiniz.21 YorumlaKesinlikle çok doğru bir tespit, ve yapılmalı ancak bu noktada toplum olarak her birimiz abartısız bir psikolojik vaka olduğumuzdan günün sonunda ne evlenen nede çocuk yapacak kimse kalmaz, ama belki iyileştirici çözümler ilk etapta belki daha uygun olabilir, Günaydın keyifli hafta sonları
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi yapamazsın diyelim ki baba olamazsın raporu verildi ne yapıcaksın gece adamın evine girip korunmasız s*x yapıp yapmıyor onu mu denetliyceksin o raporu versen biel illaki çocuk yaparlar istiyorlarsa gizli gizli s*x yaparlar bebek olunca da anne karnında zorla kürtaj yaptıramazsın insan haklarına aykırı dedikleri iz tamamen saçma ve zırve buluyorum yapmak isteyen her türlü yapar insan kendi aklı olmalı kendi aklıyla seçicek herşeyi akılsız oldumuda önünde ailesi dursa sersei için ezip geçiyorlar raporumu dinleyecekler... Raporlar ancak resmi evlendirmezsin ama s*xi denetleyemezsin ve bu dedikleriniz insan haklarına aykırı
10 Yorumla
+1 yılEhliyet alırken de muayene yapıyorlar. (Eskiden yapıyorlardı, şimdi bilmiyorum). Trafikte maganda dolu. Muayene ile olacak iş mi bu... insanın nasıl şekilleneceğini zaman ve karşılaştığı olaylar gösterir. Bugün doktordan iyi rapor alan yarın psikopat olur. Doktor neye göre hangi kritere göre değerlendirilecek. Öncelikle toplumda zihniyetin değişmesi lazım, başka türlü olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İlişkiye başlamadan önce psikolojik muayene şart olmamalı!
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış, gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafiledir. Bile bile lades yapan suçludur! 😅
Hiçbir şey zorla olmuyor sonuç olarak...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. İlişkilerde karşılıklı anlayış, iletişim ve saygı önemlidir. Ancak eğer kişinin psikolojik sorunları veya geçmişteki travmaları varsa, terapi veya danışmanlık gibi destek alması faydalı olabilir. Her durumu değerlendirmek ve gerektiğinde yardım aramak önemlidir, ancak genel olarak psikolojik muayenenin zorunlu olması gerektiğini düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHadi bi yerde hak veriyorum böyle psikolojik muayene iyi olur diyorum ama 5 önceki ben ve şimdiki ben bile çok farklı. Yani hayatın getirilerine göre değişiyoruz. İlişki başında muayeneden geçerli raporu alıp gelecekte her şey çok farklı olabilir. Böyle düşününce de ne muayene ne başka bişey işe yaramaz diyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok.
Empati yapabilen , saygılı kişilerle ilişki kursunlar kafî. Sosyal medyaya bel bağlayıp flört edip anlam yükleyen herkes üzülmeye mahkumdur.
Görmediğin , gözlerine bakmadığın adama ne diye bağlanırsın diye sormazlar mı adama?117 Yorumla- +1 yıl
Yine mi ya 😂😂
- +1 yıl
Allah seni 😂
Hadi hemen sen dünyanın en haklı insanısın de çabuk çabuk 😂 - +1 yıl
Ben olsam bende demezdim zaten 😂
- +1 yıl
Yine en haklı benim 😂
Dedim bak - +1 yıl
Sen ne kız?
- +1 yıl
Yoo değilsin 😂
- +1 yıl
Arada sırada 😂
- +1 yıl
Yoo değilim ki 7 sene önce duş aldım 😂
+1 yılevlilik ve ebeveyn ehliyeti olmalı
çünkü ; hiç kimseyi aynı evin içine girmediğin sürece tanıyamazsın21 Yorumla- +1 yıl
Aynen 🌺
Alakasız bir hastalığı varsa, insan kendi kendini iyileştirir başkası onu iyileştiremez
10 Yorumla
+1 yılŞu an psikolojik muayeneye girenlerin yüzde 80 ı kalır. Akıl hastanesindekiler burdakilerden akıllı çıkar 😀
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBence sart tabi güzel bir fikir benim zaten raporum var raporu olan bir bayan varsa tanısa bilirim 🤭
19 Yorumla- +1 yıl
Tesekkürler 27 esmerim KS üyelerinden öyle biri var mı acaba sevaptır dua almak istemezmisin 27 esmerim 🤭
- +1 yıl
27 esmerim harbiden kral hareket tesekkür ederim evet arkadaşlar 27 esmerim cağrısını yaptı sigortalı asgari ücretle çalışan cirkin kara kuru gözlüklü 168 boy 52 tombul bayanlardan hoslanırım 1.30 boyunda olabilir 70 80 kg poğaça yanaklı olursa sevinirim 😂😂🙏
- +1 yıl
Tek kriter kilolu tombul etli butlu poğaça yanaklı olması
- +1 yıl
27 esmerim yüzünde ufaktan bir tebessüm bile olduysa ne mutlu bana şu aralar herkesin gülmeye ihtiyaçı var rabbim insanlar dan tebessümü eksik etmesin inşallah 🤲
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🙏🙏🙏
Aynen çok doğru foto
Olan çocuklara oluyor kendimden biliyorum yaşadık çocukken anne baba yuzunden
Allah a havale ettim ikisini
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bütün bunların yanına bir de libido testi eklenmeli. Derken liste uzar gider. O yüzden direk detaylı ekspertize sokulmali. Araba bile alırken ekspertiz yaptırıyoruz ama hayatımıza, evimize aldığımız insana hiç bir test yok 😂
10 Yorumla
+1 yılDeli olup olmadığımızı mı kontrol ettircez 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Hunimi bulamadım gördün mü 🙄
Mantıklı olan bu da bizim nüfusun yarısının kısırlaştırılması gerektiğini söyler doktorlar.
11 Yorumla
+1 yılBoşanmalar ciddi manada düşer ama evliliklerde ciddi manada düşer flört artar genç nüfus oranı düşer kürtaj artar
(tabii bu ciddi anlamda uygulanırsa)
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik muayene gereklimi bilmem ama Flört döneminde size kötü davranıyorsa size sert tavırlar sergiliyorsa o kişiden uzak durulmalıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar evlenmeden beraber aktıvıtelerde ve zaman geçirmeleri gerekir tanıma anlaşma dırek evlılık dusunulmemelı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPratik olarak imkansız. Burada problemli insanları, psikopatik eğilimi olan insanları seçmemek bizlere düşüyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum hatta evlendikten sonra çocuk sahibi olmadan önce de bir uygulama olmalı "Anne Baba olabilir" onayı olmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılPiskoloji destek görmek her zaman iyidir zaten tek bir iliskiye baslamadan önce degil her zaman iyidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Kesinlikle öneriyorum. Çünkü sağlıksız taraf, henüz tüm ruh hali hakkında bilgi sahibi olmayan karşı tarafı hasta ediyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye başlamadan önce olması zor ama evlenmeden önce muhakkak yapılmalı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmantıklı bunu iliski icinde yapilani olsa da kimsenin kalbi kirilmasa
10 Yorumla
+1 yılBence olmalı, sonra insanların garip garip hareketlerini çözmeye çalışıyoruz kötü oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidilebilir check up tarzında….
Bu arada o yazıyı yazan gittiğinde piskolojisi bozuk çıkacağı kesin hshshsh
bu teklif esasında mantıklı olsa da sağlıklı bir teklif değil 😬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. ileriye dönük daha güzel ve huzurlu bir ilişki için olmalı
10 YorumlaOlmalı olmalı da külliyen bütün millet bekar kalır...😂😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi geliştirin bunun doktoru siz olunki kişiyi cozebilesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılŞart
- Verilmeli o rapor ama her önüne gelene diyil 😏
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Wynen katılıyorum öyle manyak insanlar varki evlenirken herseyi sakliyorlar
10 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle ama gel gelelim rol yapanlar yine olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle psikoloji önemli ama insanlar zaten başta iyi yönlerini gösterir
10 Yorumla
+1 yılBence yapılmalı bu şekilde sağlıklı bir toplum oluşturulabilir
10 Yorumla
+1 yıl%100.000.000 falan gerekli bişey. Uyum var mı aralarında buna bile bakılmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmalı, çünkü birçok evlilik şiddetle bitiyor.
10 Yorumla Evlenirken şartta.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılne gerek var ki it kopuk olduğu belli adamlarla göz göre göre evlendikten sonra
10 Yorumla
+1 yılbaşlık mantıksız gelmişti ama fotoğrafı inceleyince kesinlikle doğru evlilik esasları vb öğrenilmeli
10 YorumlaEn iyisi erkeklerden uzak durmak 🤭
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılGörsele katılıyorum
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Nişanlılık bu işlevi karşılıyor mu?
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende 46 lık var zaten
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Böyle bir şey mümkün değil :)
14 Yorumla
+1 yılBence de çok haklısın anne baba olmak için de şart kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılEvet harika olurdu ama etkili olacağını sanmıyorum keşke böyle bir şey olabilse:(
10 Yorumla
+1 yılHahaha ilerde evlenirsem evlenmeden önce nett o testi yaptırcam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden öyle bir şey yoktu
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin sahtesi çıktı, sevginin bile
Cevap sahibi+1 yılGüven yok ancak eskilerden bulursanız belki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTipi iyi olmayanlar ebeveyn olmasın.
10 Yorumla
+1 yılİlişki diye bişey kalmaz, kapatılır
10 Yorumla
+1 yılEvlilik ehliyeti diyorlar ona, duymadın mı?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet şart olmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hak verdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılAna baba olmak için lazım hele
10 Yorumla
+1 yılRöntgen çekilsin her yere
10 Yorumla
+1 yılay hayir ömür boyu bekar kalirim
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt