Azıcık ondan azıcık bundan bolca aklından hepsi bana mı ah canım <3
#Yeterhayeterhayat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Azıcık ondan azıcık bundan bolca aklından hepsi bana mı ah canım <3
#Yeterhayeterhayat
Karşı cinsin çekici bulunan özellikleri kişiden kişiye değişebilir. Kimi insanlar için gülüş, sıcak ve samimi bir etki yaratırken, başkaları bakışlardan aldıkları anlamları daha etkileyici bulur. Ses tonu da güçlü bir etki yaratabilir çünkü kişinin enerjisini ve duygusal tonunu yansıtır. Ancak zeka, uzun vadeli etkileyici bir faktör olabilir; karşılıklı derin sohbetler ve düşünce dünyasının zenginliği, bir ilişkiyi kalıcı kılabilir.
Seni en çok hangisi etkiler?
Bana göre, her biri etkileyici olabilir, ancak en çok zekası ve bakışı beni etkiler. Zeka, derinlik ve anlayış sunar, bakış ise duygusal bağ kurmada güçlü bir araçtır. Gülüş ve ses tonu da hoş olsa da, kişisel olarak bu iki özellik, karşımdakinin beni etkilemesinde daha ön planda olur.
Hepsi deme şansımız yok mu hlgkgkfkfori
Salonu da balkona katalım mı efenim :D
Zaten hiçbiri yok, bari hayallerde mutlu olalım gkfkfkf
Tamam hepsi olur ama Kel olacak
Olsun hiç sorun değil
Komple full paket
Olur ama Saçları ve kaşları olmayacak
Olmaz gülüş+ sesi kahtalı miçe gibi olacak
Cevap
28Cevap
zekası sadece
Zeka.
Zeka, aslında herkeste bir şekilde var. Bu yüzden zekanın içeriğine bakmamız gerekiyor.
Olgun, bilinçli, araştırmacı ve sorgulayıcı bir yapıya sahip olması, gerektiğinde konuşup gerektiğinde sessiz kalabilmesi, diksiyonuna ve yazım kurallarına özen göstermesi gibi özellikler beni etkiler.
Şu zeka kavramı bu kadar basite indirgeniyor ya şaşıyorum. Her zeki adam dahi değildir. Deli görünümlüdür ama dahidir onu kimse anlayamaz kolayca. Anlamak için onun kapasitesinde olman gerek. Öyle her hızlı düşünen beyin zeki falan olmuyor yani.
Hepsinin bir arada bulunduğu eşsiz bir aura etkileyici olur
Bunların hepsi kendi içinde bir bütünlük arz ederek bizde bir duyguya temas eder ve etki alanına sahip olur. İnsan ruhu, bir insanı sevme biçiminde tek başına hissettiği bir duyguyla tarif edilemeyecek kadar karmaşık, sınırsız ve derin çünkü.
Valla ben eşimi parça, parça, taksit, taksit, şuada olsa yemede yanında *** on numara olurdu düşünceler ve arayışlar beklentiler ile sevip aşık olum evlenmedim.
Tabikide gülüşü ses tonu bakışları görünüşüde önemli hatta ön Planda diye bilirim ama benimlen birlikte olması için zeka şart.. kolay lokma sayılmam zor severim
Bence saydiklarinin hepsi bir butun, biri bile olmazsa olmaz yani, voltrani tamamlayamayiz 😬😬
Beni ilk önce ses tonu ve konuşmasi etkilemişti..
Benim de gülüşüm onu etkilemiş..
Şimdi hepsi anılarda kaldı..
Bunların hepsi etkiler düşün sene karşıda bir kadın baktiğun da sonra Bülent Ersoy gibi ses var ne edeceyuk 😂
Muhabbetti sonra gülüşü aslında beni etkilemesi için bir çok özelik olması lazım ben o herif sesinde sevmeliyim.
Önce zeka 🧠 sonra ses 🗣️
Bakış falan filan boș ișler
1 șeyinden etkilenirsen diğer özelliklerinden de etkilenmiš oluyorsun
Yavaş yavaş hepsine tutuluyor insan; sonra sende ne gülüş kalıyor, ne akıl; ne ses, ne bakış.. Kendisiyle alıp götürüyor her şeyi
İlk etapta dış görünüşünden etkilenmem lazım gerisi hoş sohbet, ilgi ve alaka beni etkiler
Karakteri ve konuşma tarzı beni çeker sadece
%80 zeka
%10 ses tonu
%10 espriler
Kim olduğuna bağlıdır. ( benim için öyledir. ) Birisinden hoşlanıyorsam onda ki özel birşeyi ararım hoşuma giden özelliği ararım ve bulurum. sesi, gülüşü, vs. gibi gibi özellikler. mesela gülüşüne'de aşık olabilirsin , ya da sesine, ya da sana hissettirdiklerine gibi gibi. kişiden kişiye degişir
Karşı cins beni etkisi altına alamaz kepengi kapattık
Tipi tipi saçma sapan yeni kriter getirmeyin güzelliği etkiler başka ne etkileyecek
Merhabalar Beyefendi
Genellikle zekası ve ses tonu etkilemektedir.
Hepsi önemli de ge*izekalı da olmasın o yüzden zeka
Hepsi ayrı ayrı aşk karşılaması olabilir. Benim için öncelikle zekası önemli.
Hepsi oldukça önemli ancak 1 numara zekasıdır benim için
Zeka ve ses tonu etkileyiciyse karizma yüklü oluyorlar 😄
Zeka çok önemli gerisi hepsi zekadan dolayı geliyor
Yani bütün olarak hepsi de etkiler.
Hepsinden biraz olmalı.
Zeka olmasın çünkü kötüye kullanıyor türkiyede ki erkekler mümkünse mal olsun
aşil tendonu etkiliyor beni
Beni de leğen kemikleri
Evet içinde çimmesi falan da güzel oluyor
İlk gamzesi , sonra bakışlar ve sesi tanıdıkça da zekası beni etkiler sıralama bu şekilde
Hepsinden azar azar😂
Kişilik zeka karakter ve komiklik önemli olan bence tamam tipte önemli ama ilk 5e girmez bende
bu üc madde de olmalı ve bi kac madde daha
Zekasi etkiler
Ses tonu bakışları karakterii
Kafa yapısı karakteri
Hepsi bir bütün ve aynı derecede önemli… 🙃
Zekası ve konuşması beni etkiler..
Bütünlüğü beni etkileyen
Hepsi olsa fena olmazdı hani 🤭
Gülüş birçok şeyi açıklar.
Zeka diyorm beyin şart
Hiç bir şeyine
Ses tonu beni benden alır