Kişilik & Karakter Maço erkek mi, aşırı kibar erkek mi? charmsture Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Maço Kibar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Maço erkek mi, aşırı kibar erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, kızlar kendilerine acı çektiren erkeklerden hoşlanıyor aslında. Kibar erkeğe iyi derler ama tercih etmezler maalesef. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. kızlar maço sever 0 0 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Biz yaradılışımız gereği kabayız ama kaba birinin senin için incelme çabasını görürsen senden hoşlanıyordur 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemen her kadının dilinde kibar, gönlünde maço erkek vardır 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ortası olmalı ikiside karşındaki insanı bir süre sonra sıkar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiçbiri kendi olan insandır benim gibi dobra doğal adam zor bulursun emin ol 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kadınlara sormak lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba, kızlar kendilerine acı çektiren erkeklerden hoşlanıyor aslında. Kibar erkeğe iyi derler ama tercih etmezler maalesef.
kızlar maço sever
Biz yaradılışımız gereği kabayız ama kaba birinin senin için incelme çabasını görürsen senden hoşlanıyordur
Hemen her kadının dilinde kibar, gönlünde maço erkek vardır
Ortası olmalı ikiside karşındaki insanı bir süre sonra sıkar
Kızlar maço sever daha çok
Hiçbiri kendi olan insandır benim gibi dobra doğal adam zor bulursun emin ol
Kadınlara sormak lazım
Hafif maçoluğu olan kibar biri🥹
Yakışıyo bana
Kibar kadın
Özelden yazsana