Kibar, nazik erkek
Maço erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben yapmacık olarak Çok kibar ve nazik erkekleri de çok fazla beğenmiyorum çok vururum kırarım dökerim gibi kendisini Kabadayı sanan bir erkeği de beğenmiyorum Bence yerine ve zamanına göre kendini ayarlamalı diye düşünüyorum bazen kibar ve nazik olması gerektiği yerlerde o şekilde tavır sergilemeli gerektiği yerde de maçoluğunu çok az da olsa belli etmeli diye düşünüyorum yani bir erkek profili olmalı hani ne kadar olursa olsun Karşıdaki kişiye bakışları ile ne demek istediğini anlatabilmeli Erkek dediğin.
Kadınlar iç güdüsel olarak güçlü/alfa/kendisini koruyabilecek erkek isterler. Bu yadsınamaz bir gerçek. Bu, doğada da böyledir…
İşin biyolojik evrimsel tarafıdır.
Ama insanlar düşünebilen varlıklar olduklarından ötürü iç güdülerini kenara bırakabilir. En azından karşı koyabilir.
Neyse, işin bilimsel, sosyolojik yönünü bir kenara bırakırsak;
Nazik ve kibar erkek seçmeleri işine gelecektir ama güçlü bir erkek de olsun tabi. :) Güç konusu çok geniştir; para, kas, zeka vs. Diye gider. Ona göre de opsiyonel güç seçimi yapabilirler ama bana göre zekaya baksınlar, kendini geliştirmiş olana baksınlar, kadınlara ve etik değerlere nasıl uyduklarına baksınlar..
Hem nazik hem maço. Maço erkek tanımı bana göre sahiplenici, ciddi ve kararlı olandır. Böyle bir erkek aynı zamanda nazik de olabilir. Maçoluktan kasıt vurup kıran dağ ayısı görgüsüz kıroysa evlerden ırak.
Teşekkürler 🌸
Hepsinden biraz yerine göre
Cevap
14Cevap
her şey incelikten, insan kabalıktan kırılır eözü boşa söylenmemiş.
kızlar maço severler her zaman maalesef
Şimdi herkes Kibar nazik erkek diye cevap verir ama oysa öyle erkekler pek begenilmiyor biz kadınlar genelde nerde bir öküz var gider ona çatarız hep😅
Hah sonunda birisi anladı 😅😅😅
Ah kibar, zarif ve nazik erkek. Bayılırım öyle erkeklere, öyle erkekler kadını bir obje olarak görmez, hayat olarak görür.
Maço erkekle kesinlikle olmaz birbirimizi öldürürüz
Maçolar gitsin kendi gibi birini bulsun bizden uzak Allah'a yakın
Nazik insanlara hastayım. Hanımefendi, beyefendi diyen insanların kalitesi 🤌
kibar ve nazik erkekler yumuşak erkeklerdir. manitasını ellerinden tek tokatla alabilirim
Hayaller Kibar Nazik Erkek
Hayatlar Maço Erkek 😵💫😵💫
Kızlar hayal de kibar nazik ister, gerçekte ise şiddet bağımlısı
Yerine göre kibarimda nazigimde maçoyumda...😌😌😌😏😏😏
Güçlü ve korumacı olup aynı zamanda bana kibar ve nazik olması
Kibar ve nazik bir adam tabii ki.
Yeni manita arayışı kdksk buradan seçecek. Kız erkek fark etmiyor karıya
Değerli hissettiren erkek
Kibar nazik erkek
Kibar erkek
Maco diyenlerin ben kafasini s..
Kibar ve nazik tabiki