Kişilik & Karakter Uykunuz kaçınca napıyosunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Napıyosunuz bakalım herkes yattı mı¿Görsen bana ait değil bu arada üzgünüm ki sjuf Güncellemeler1 yıl Herkes uyumuş kalkınsanıza Uykunuz kaçınca napıyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. KS ye takılıyorum yorumlarda çok eğleniyorum vakit geçiyor işte 🙋 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle valla. Bazısı stres alanına çevirmese çok eğleniyorum da. Bazı şeylere çok anlam yüklüyorlar rengarenkim bunaldım valla Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yaa hiç sorma canım kendi halimizde surda eğleniyoruz kimseye zararımiz yok geliyorlar durduk yere sataşıp insanın canını sıkıyorlar işte 😌 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Film izliyorum ya da kedilerle yakalamaca oynuyoruz 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. sigara içerim 1 0 Yorumla
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kahve ile poz veriyorum.. diş fırçası ile dişlerimi fırçalarken uykusuz kalmış göz altlarıma bakıyorum aynada. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Siteyi denetliyorum bazense klasik müzik dinliyorum.🎻 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hemen tamirat tadilat işlerine sararım yoksa uykum gelmez ve rahat edemem 1 0 Yorumla
Yusufakgul Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Uykumuz kaçınca yapacağımız tek şey muhtemelen işimize odaklanmak. 1 0 Yorumla
gsbsirmiks Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Yatağa yatıyorum acaba en hızlı ve en az can acıtan 0lüm şekli nedir onu düşünüyorum 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Deme öyle Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. O saate erinmeden kahve mi yaptın 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nevet Yorumla Gezginn34566 1 yıl Heralde uykuyu daha fazla nasıl kaçırırım diye düşündün Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl dublex villada yaşayan kız kombini 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye normal apartmanda yaşayan öyle pijama giymiyor mu Yorumla ismailmemis97 1 yıl gri eşortman nike siyah eşortman giyor Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kitap okuyarak ve film izleyerek kendime gelirim. 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalkacağm bir saatse kahve yapıyorum 3 0 Yorumla
Kaptanhayaliolanbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Asmr ya da telefondan kuran meal okuyorum 2 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. dizi izliyorum genelde 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. 😂😂balkon keyfi yaparım 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir şeyler açıp izlerim ya da müzik dinlerim 1 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. kalkar iki esneme germe hareketi yaparım hljdfh 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Takılıyorum öyle değişiyor ne yaptığım 1 0 Yorumla
Sanarahatyok Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Bakınıyorum nette saçma sapan. Afiyet olsun, pembeler yakışmış 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç kaçmıyor ki 0 0 Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Sanane la allah allah ya kafayı yiyece 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Kahve veya kafein içeren birşeyler 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl sexting veya tanışma biraz burada takılma oyun vs 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kahve içiyorum bende 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 807 cevap paylaştı. Tv izliyorum 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Takılıyorum 1 0 Yorumla
kullanıcıno0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Yok işteyim çalışıyorum şu an 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Allah kolaylık versin kardeş Yorumla kullanıcıno0 1 yıl Sağolasın Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Uyumuyorum😁😁😁 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Müzik müzik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
KS ye takılıyorum yorumlarda çok eğleniyorum vakit geçiyor işte 🙋
Bende öyle valla. Bazısı stres alanına çevirmese çok eğleniyorum da. Bazı şeylere çok anlam yüklüyorlar rengarenkim bunaldım valla
Yaa hiç sorma canım kendi halimizde surda eğleniyoruz kimseye zararımiz yok geliyorlar durduk yere sataşıp insanın canını sıkıyorlar işte 😌
Film izliyorum ya da kedilerle yakalamaca oynuyoruz
sigara içerim
Kahve ile poz veriyorum.. diş fırçası ile dişlerimi fırçalarken uykusuz kalmış göz altlarıma bakıyorum aynada.
Siteyi denetliyorum bazense klasik müzik dinliyorum.🎻
Hemen tamirat tadilat işlerine sararım yoksa uykum gelmez ve rahat edemem
Uykumuz kaçınca yapacağımız tek şey muhtemelen işimize odaklanmak.
Yatağa yatıyorum acaba en hızlı ve en az can acıtan 0lüm şekli nedir onu düşünüyorum
Deme öyle
O saate erinmeden kahve mi yaptın
Nevet
Heralde uykuyu daha fazla nasıl kaçırırım diye düşündün
dublex villada yaşayan kız kombini
Niye normal apartmanda yaşayan öyle pijama giymiyor mu
gri eşortman nike siyah eşortman giyor
Senin gibi kahve içiyorum bende
Kitap okuyarak ve film izleyerek kendime gelirim.
Film izliyorum müzik dinliyorum
Oturuyorum öyle boş boş
Kalkacağm bir saatse kahve yapıyorum
Asmr ya da telefondan kuran meal okuyorum
dizi izliyorum genelde
Burada takılmaya devam ediyorum
😂😂balkon keyfi yaparım
Bir şeyler açıp izlerim ya da müzik dinlerim
kalkar iki esneme germe hareketi yaparım hljdfh
takılıyorum bilgisayarda
Takılıyorum öyle değişiyor ne yaptığım
Bakınıyorum nette saçma sapan.