Çünkü bu durum şuna benziyor zihninde " Acaba ocağın altını kapatmış mıydım?, pencere açık kalsa bir şey olur mu? xxx bana seslendi gibi geldi. Bir yerden bir tıkırtı sesi mi geliyor.." Yani zihin de halen meşgul olan bir durumlar hakim ve sizi hayatta tutmak için otonom sistem devreye giriyor.
Ya bazen diyorum biraz haklılar mı biz çok yönlü biraz dağınık aşırı çocuksu bir psikolojiye sahibiz, ama milletin kafa yorduğu şeylere de bazen güler geçeriz zorlukları çözmekten keyif alacak analitik zekaya sahibiz
Evet dışarıdan farklı algılanmamızın başka bir ayağı bizi ciddi biri olarak görmeyip hafife almaları. Halbuki bizdeki ciddiyeti ön plana çıkarırsak onlara çok ağır bile geleceğine inanıyorum
Böyle biri tarafından sevilmek daha güzel değil mi ya. Herkesten, her şeyden sıkılıyor ama senden sıkılmıyor ya da zor seviyor ama tam seviyor. Çok kıymetli bir şey
Kesinlikle öyle bende öyle birini isterim her zaman bana koynunda açacak bir yeri olsun, benim de ona... Sinirliyse insan yatışır, hüzünlü ise hüznü gider, korkuyorsa onun yanında emniyette hisseder, nefesi teni ona şifa olur, sözleri teskin teselli eder. Off be 😄
Al işte. Sende onlardan biri gibisin 😄 Saka saka elbette öyle. Hayat tarzı, bakış açısı vs yakın olması gerekiyor. Mesela ben dindar biriysem sen değilsen bu sıkıntı olurdu 😄
yengemin fitnelikleriyle dayımı bizden uzaklaştırmaya çalışması kendini iyi gösterip bizi kötü gösterdi dayımla aramdan su sızmazdı çok bağlıydık birbirimize ama kıskançlığından yanaşmamıza bile izin vermiyor tipik gelin sorunları saçma sapan bende yaklaşıyorum ne yaparlarsa yapsınlar diyorum ama gece uyuyamıyorum üzüntüden