Çünkü bu durum şuna benziyor zihninde " Acaba ocağın altını kapatmış mıydım?, pencere açık kalsa bir şey olur mu? xxx bana seslendi gibi geldi. Bir yerden bir tıkırtı sesi mi geliyor.." Yani zihin de halen meşgul olan bir durumlar hakim ve sizi hayatta tutmak için otonom sistem devreye giriyor.
Ya bazen diyorum biraz haklılar mı biz çok yönlü biraz dağınık aşırı çocuksu bir psikolojiye sahibiz, ama milletin kafa yorduğu şeylere de bazen güler geçeriz zorlukları çözmekten keyif alacak analitik zekaya sahibiz
Evet dışarıdan farklı algılanmamızın başka bir ayağı bizi ciddi biri olarak görmeyip hafife almaları. Halbuki bizdeki ciddiyeti ön plana çıkarırsak onlara çok ağır bile geleceğine inanıyorum
Böyle biri tarafından sevilmek daha güzel değil mi ya. Herkesten, her şeyden sıkılıyor ama senden sıkılmıyor ya da zor seviyor ama tam seviyor. Çok kıymetli bir şey
Kesinlikle öyle bende öyle birini isterim her zaman bana koynunda açacak bir yeri olsun, benim de ona... Sinirliyse insan yatışır, hüzünlü ise hüznü gider, korkuyorsa onun yanında emniyette hisseder, nefesi teni ona şifa olur, sözleri teskin teselli eder. Off be 😄
Al işte. Sende onlardan biri gibisin 😄 Saka saka elbette öyle. Hayat tarzı, bakış açısı vs yakın olması gerekiyor. Mesela ben dindar biriysem sen değilsen bu sıkıntı olurdu 😄
yengemin fitnelikleriyle dayımı bizden uzaklaştırmaya çalışması kendini iyi gösterip bizi kötü gösterdi dayımla aramdan su sızmazdı çok bağlıydık birbirimize ama kıskançlığından yanaşmamıza bile izin vermiyor tipik gelin sorunları saçma sapan bende yaklaşıyorum ne yaparlarsa yapsınlar diyorum ama gece uyuyamıyorum üzüntüden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Milletin içip 12 saat aralıksız kesintisiz uyuduğu söylediği uyku ilaçlarını içip 24 saat uyuyamadığımı bilirim 🤣
Çare ilaçta değilmiş 😅😂
Milletin uykusunu getiren benim uykumu kaçırıyor 🤣 millet rahat uyumak için sıcak duş alır uyur ben alırım uyanırım 🤣
Ay hemen mayışıyorum 😂
Bak 🤣 benim uykum kaçar 🤣
Mesela 4 saat uykuyla duruyordum eve uğrayıp duş aldım uyukluyorken şimdi gayet uyanığım 🤔
Haha maşallah diyelim 😂
maşallah efenim maşallah
1 saniye içinde uyuyacak kıvama gelmeden yatağa girmem, o yüzden böyle sorunlarım olmuyor yatar yatmaz uyurum ben
Evet. Yatağa girdim mi uyuyorum. Ama dün gece tam dalmışken istenmeye bir olay yaşandı iş yerinde. O yüzden uyanmak zorunda kaldım.
Kesinlikle biliyorum şeyi ama spor sonrası olmuyor o
Çoğu zaman böyle oluyor ya 😅 ne yapıcaz 😅
Dur daha uyku saatin gelmedi 😂
Maalesef
😅😅
Çünkü bu durum şuna benziyor zihninde " Acaba ocağın altını kapatmış mıydım?, pencere açık kalsa bir şey olur mu? xxx bana seslendi gibi geldi. Bir yerden bir tıkırtı sesi mi geliyor.." Yani zihin de halen meşgul olan bir durumlar hakim ve sizi hayatta tutmak için otonom sistem devreye giriyor.
Anında uyurum ben.. Çünkü yatağa, ancak gözlerim kapanır halde giriyorum.. Sonrasını hatırlamıyorum..
Bugün ben de aynı şeyi bir soruya yazmıştım. Nazar mı değdi ne oldu anlamadım 😅
Bana da değdirmez misin lütfen.. 😄
Allah nazarlardan saklasın 😅
Güncelleme geldi, bu bir işaret olabilir.. 😄
Tam zamanında 😅
Uyumamıza yol açmamış maalesef.. 😄
Benim uykumu getirdi güncelleme 😂
Hiç belli oluyor gerçekten.. 😅
Belli edeyim 😂
Hayır güncellemeler.. 😄
Ne olması lazımdı 🤔
Hayırlı yazacaktım.. 😕
Haha teşekkürler 😅 hepimiz için
Eywallah Aykube06.. 😄 Günaydın :))
Günaydın 😅😅
Uykum varken yatağa geçene kadar uyuyakalıyorum :D
Bazen benim de başıma geliyor 😂
Yatak odasında sevmediğimiz bir şeyler var galiba :D
Yo seviyorum 😅
35 yıllık ömrümde hiç öyle bir şey yaşamadım gadası 🙃
Çok iyi 😂
Evet. Bu yüzden uykum gelmeden yatağa geçiyorum. Bir müddet sonra uykum geliyor ve vurup kafayı yatıyorum.
Senin gibi kendine münhasır birinin uykusu kaçıyorsa bana bisey demeyinnn
Doğal bir şey
Çok meraklı çok yönlü hızlı düşünen çabuk sıkılan biriysen normaldir
Biri beni mi tarif etti
Burcundan dolayı tahmin etti
Başarılı
Çünkü bende öyleyim...
Oo burçtaş
🙂🙂 öyle iste
Hayırlı sabahlar diliyorum
Teşekkür ederim hayırlı sabahlar 🤗
İkizler burcunu gördün mü kaç diyorlar, arkadaş olur ama farklı bir şey olmaz diyorlar burçtaş, niye?
Ah bu ön yargılar😅
Ya bazen diyorum biraz haklılar mı biz çok yönlü biraz dağınık aşırı çocuksu bir psikolojiye sahibiz, ama milletin kafa yorduğu şeylere de bazen güler geçeriz zorlukları çözmekten keyif alacak analitik zekaya sahibiz
Bence bu dediklerin güzel, olumlu yanlarımız ya. İnsanlar daha çok flörtöz, dengesiz ya da çabuk sıkılan diye bildikleri için böyle oluyor
Evet dışarıdan farklı algılanmamızın başka bir ayağı bizi ciddi biri olarak görmeyip hafife almaları. Halbuki bizdeki ciddiyeti ön plana çıkarırsak onlara çok ağır bile geleceğine inanıyorum
Evet bence de olumlu yanlarımız bu arada 👍🙂
Böyle biri tarafından sevilmek daha güzel değil mi ya. Herkesten, her şeyden sıkılıyor ama senden sıkılmıyor ya da zor seviyor ama tam seviyor. Çok kıymetli bir şey
Kesinlikle öyle bende öyle birini isterim her zaman bana koynunda açacak bir yeri olsun, benim de ona... Sinirliyse insan yatışır, hüzünlü ise hüznü gider, korkuyorsa onun yanında emniyette hisseder, nefesi teni ona şifa olur, sözleri teskin teselli eder. Off be 😄
Haha dimi. Birazda onlar kendilerini sevdirmeyi bilsinler, biz napalım 😂
Bilmiyorum eğer biz birbirimizi anlyorsak ve yazdığım gibiyse her şey, onlar gidebilirler 😄
Her şey birbirini anlamakla olmuyor 😅
Al işte. Sende onlardan biri gibisin 😄
Saka saka elbette öyle. Hayat tarzı, bakış açısı vs yakın olması gerekiyor. Mesela ben dindar biriysem sen değilsen bu sıkıntı olurdu 😄
😅😅 öyle tabi
Yaşını görmesem mesela 20 tahmin ederdim neşeli oluşundan dolayı. Çevremde millet de benim hakkımda böyle düşünüyor
Yaştan ziyade daha çok yapısal bir şey😅
Evet tabiki de bunu kast ettiğimi bildiğini düşünüyorum...
Yani, zor değil tahmin etmek😅
Peki
Bu gece erken uyumayi planlanmıştım hâlâ uykum yok gece olunca uyku kaçıyor 🤣
şu an tamda bunu yaşarken gelmesi bu sorunun 😅
Aynende böyle oluyo hep🥲
Hayır kaçmıyor. Yatağa ben direk girdiğim an hemen uykum geliyor.
Evet gece mesailerinden eve gelirken ayakta uyuyorum sonra yatağa geçince uykum açılmış oluyor
Sosyal medya bağımlısıyım, tam uykum geliyordu uyuyacaktım, şu an kesinlikle uyuyamıyorum
Düzenli olarak her gün uykum kaçıyor ve hiç şaşmıyor🙂
Doğru saatte uyumak en iyisi.
kaçıyor maalesef evet
Evet kaçıyor, sonra sabaha kadar telefona mahkumuz.
Bazen kaçıyo genelde ertesi günü önemli işler varsa ya da okul/iş/gezi varsa kaçar, bazen de kahve de içsem pat uyuyorum.
Koltukta orada burada yerde uyuyorum o yatağa girince uykuya ne oluyor bir anlasam ahh
Yeni hasat kuzu yününden bir çift yastık. İlaç gibi bir deneyim 😅
Bende öyle oldum🤦🏻♀️ ksde boş boş uykumun gelmesi için biraz dolaniyorum
Evet su anda KS de olduğum için mesela
Telefonu bırak ve uyu😅
Giii sen niye uyumuyon peki Aybike
Erken daha ya işlerim var hem
Bu benim başıma çok geliyo
Sinir bozucu bişi, sıklıkla kaçıyor
Uykum genelde hep kaçık
Hayır , birkaç saniyede uykuya dalarım😄
Zihnim yorgunsa uyku kaçıyor ben kovalıyorum
kacmiyor tam aksine ele geciriyo hemen uyuyorum
Bir şeylere bakınmazsam sabahlarım anksiyeteden 😅
evet düşünceler uyutmuyor birkaç haftadır
Uyutmayan sorun ne
yengemin fitnelikleriyle dayımı bizden uzaklaştırmaya çalışması kendini iyi gösterip bizi kötü gösterdi dayımla aramdan su sızmazdı çok bağlıydık birbirimize ama kıskançlığından yanaşmamıza bile izin vermiyor tipik gelin sorunları saçma sapan bende yaklaşıyorum ne yaparlarsa yapsınlar diyorum ama gece uyuyamıyorum üzüntüden
yaklaşmıyorum*
Bazan uykuyu tuturamiyoruz
Kaçıyor bi yakalayamadık🥲
Evet aklıma tuhaf şeyler geliyor
ciks aninda uyurum
Bazen kaçıyor evet
Derdinin dermani çok kolayda 😂😂
hayir
hayır hemen uyurum
Evet, bu ben 😅🐤
Işık hızıyla uzaklaşıyo
Çoğunlukla