Kişilik & Karakter Birinin sizi beğenmesi hoşunuza gider mi? Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bi benim gitmiyo galiba Birinin sizi beğenmesi hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. gider evet 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Gider ama devamlı fiziksel özelliklerime iltifat edilmesi gitmez. 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır aşırı geriliyorum ya. Mesela biri iltifat ettiği an bocalarım, biri izlediğinde, hoşlandığında vs gerilirim 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gider sık karşılaşmadığımız bir şey olduğu için ama kızlarda farketmiyor artık sanırım herkes iltifat ettiğinden 🤣🤣 0 0 Yorumla
xsugardaddyx Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl hoşuna gitmeyecek olan çok azdır diye tahmin ediyorum :)çok görgüsüz ve anormal bir kişiyse durum farklı tabi. 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben beğeniyorum başkası beğense de beğenmese de hoşuma gider 0 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Birinin değilde istediğim kişi olunca onun beğenmesi gider 0 0 Yorumla
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Niye gitmesin? Abuk sabuk biri begenirse gitmez ama 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı. Beni beğenmesi beni düşünüp kendini tatmin etmesi vs 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Beş parmağın 5 i bir değil çirkin 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Kimin beğendiğine bağlı 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. evet hoşuma gider tabi ki 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben begenmiyorsam gitmez 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Niye? 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gitmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
gider evet
Gider ama devamlı fiziksel özelliklerime iltifat edilmesi gitmez.
Hayır aşırı geriliyorum ya. Mesela biri iltifat ettiği an bocalarım, biri izlediğinde, hoşlandığında vs gerilirim
Gider sık karşılaşmadığımız bir şey olduğu için ama kızlarda farketmiyor artık sanırım herkes iltifat ettiğinden 🤣🤣
hoşuna gitmeyecek olan çok azdır diye tahmin ediyorum :)
çok görgüsüz ve anormal bir kişiyse durum farklı tabi.
ben beğeniyorum başkası beğense de beğenmese de hoşuma gider
Birinin değilde istediğim kişi olunca onun beğenmesi gider
Niye gitmesin? Abuk sabuk biri begenirse gitmez ama
Beni beğenmesi beni düşünüp kendini tatmin etmesi vs
Kimin beğendiğine bağlı.
Beş parmağın 5 i bir değil çirkin
Kimin beğendiğine bağlı
Beğenilmek herkesin hoşuna gider.
evet hoşuma gider tabi ki
Ben begenmiyorsam gitmez
Bu güzellikle işin zor ozaman 😊
Gitmez