Biri var benden biraz büyük aramızda bir ilişki yok farklı illerde yaşıyoruz geçen yaşadığım yere geldi bir şey için görüsmek istedim ama yogundu sabah arkadaşını hastahaneye götürecegini söyledi bunu söyleyince düsüncelerime hakim olamadım neden kendi götürüyor ki hastahaneye acaba arkadaşı kim kızmı? Diye gecti içimden sonra kız olma ihtimali aklıma gelince tırnak yedim, bileğimi ısırdım hafiften kendime bile itiraf edemiyorum ama sizce yavaştan gönlün mü kayıyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayırlı uğurlu olsun aşıksın sen
Olmasın benim gönlüm kayamaz ona olmaz
inkar etme oldun bile kabul et bunu
Bende bundan korkuyorum zira bana olan karşı duygularını farkedince kendimden uzaklaştırmak için kendimden sogutmak için türlü şeyler denedim ancak tam gidecek gibi oldu yine durduran ben oldum hayatımda kalmasını istedim hem hayatımdan gitmesinin doğru olduğunu düsünüp hemde neden hala hayatımda kalmasını istediğime bir türlü anlam veremiyordum bu gerçekle yüzlesmek benim için çok agır
neden sevgili olmaktan korkuyorsun ki geçmişte bisey mi oldu
Geçmişle alakası yok sevgili olayamayacagim biri hem yaş farkı çok hem de evli hem de ben yegeniyle arkadaş oldum (sevgili değil) o da benim babamla sohbet kurdu nasıl olsun
bu iletişimin bu noktaya hiç gelmemesi gerekiyordu en doğru olan hayatımda bie abi gibi yer almasaydi başından beri hep bu cizgideydim
madem. oype düşünüyorsun qraniz bozukdugu zamab neden gitmesine izin l vermedin ki
Aramız bozulmadı tam aslında ama bu sorunun cevabını inan bende bilmiyorum en başından beri kendini geri çeksin diye ugrasmistim en son peki abi gibi değil arkadaşda değiliz dedi bende hayır dedim o da peki dedi bende bunun ardından ikiside değiliz dedin ya ona hayır dedim abim gibi kal işte hayatımda dedim sonra yine peki demişti ama madem ben buna uğraşıyordum ozaman neden hayatımda tuttum vallaha kendim bile buna anlam veremedim
Resmen günün birinde hayatımın içinden elini eteğini çekerse giderse hayatımdan çıkma düsüncesi aklıma gelince oturup ağlayacak durumdayım kendimi anlamiyorum
büyük hatalar büyük sorunlar getirecektir bu yüzden bunun sorumlusu sensin ya kendine duygularına söz geçir ya da bırak duyguların özgür kalsın
sevgili olma ama mantıklı düşün zamanla unutacaksın emin ol bırak gitsin adam
Hayır gitmesin hayatımda kalsın
Ama bir abi gibi kalsin
İki senedir bir şeye ihtiyacım olur yanımda bir derdim olur yanımda herseyime destekçi ilgili sorunlarıyla ilgileniyor derslerimle ilgileniyor mesleki hayatımla ilgileniyor networkü geniş olduğundan bütün isteklerimi yapıyor beni merak ediyor bana sahip çıkıyor en önemlisi de rehber gibi hep doğru yere yönlendiriyor donanımlı becerikli biri olmam için uğraşıyor
bunun bi üstü aşk ilişki demektir
Hayır bir üstü olmayacak
Ama hayatımın içinde de önemli bir yere sahip dayımı yeni kaybettim dayım bana çok düskün bir adamdı şimdi bu adam da öyle bana çok düskün evin tek çocuguyum annemle aram çok kötü babamla eh işte ama yeri geliyor bu adam bana babacan tavirlar sergiljyor ne biliyim bağ kurdum sanirim
yaşlar kaç
Şasırmak yok ama ben 23 o 46
olum çok değer werme
o sana daha fazla değer wersin
o ewli mi
O bana çok değer veriyor zaten ki
İki senedir bir şeye ihtiyacım olur yanımda bir derdim olur yanımda herseyime destekçi ilgili sorunlarıyla ilgileniyor derslerimle ilgileniyor mesleki hayatımla ilgileniyor networkü geniş olduğundan bütün isteklerimi yapıyor beni merak ediyor bana sahip çıkıyor en önemlisi de rehber gibi hep doğru yere yönlendiriyor donanımlı becerikli biri olmam için uğraşıyor
hayatımın içinde de önemli bir yere sahip dayımı yeni kaybettim dayım bana çok düskün bir adamdı şimdi bu adam da öyle bana çok düskün evin tek çocuguyum annemle aram çok kötü babamla eh işte ama yeri geliyor bu adam bana babacan tavirlar sergiljyor ne biliyim bağ kurdum sanirim
Herşeyin kaymış kız ona