Birinden hoşlanmak?

arkadaşlar instagramdan bir çocuk takip etmişti bir süre sonra dedimki ben çocuğa yazarım insatadan ama sadece diyodum oyle yazmam pek konusurum desemde bir sure gecti öyle bu instada bir hikaye paylaştı C2 de kendi hesabını paylaştı bende bunu görünce burdan yazayım dedim anonim olarak yazdım azcık konustuk link istedi bende verdim birden işte oyle tanıdı beni konusmaya başladık baya güzel konuşuyorduk sonra ben buna seninle konusmak isityorum samimi geldin filan dedim bu şaşırdı filan konusmaları değişti ego yaptı galiba biraz arada iyi konuşuyo bazen takmıyo filan bir şekilde siteden konuştuk sonra instagramdan konuşalım dedim olur dedi ordan azcık konustuk bu sonra mesajları görmemeye başladı instaya girdiği belli oluyo ama benim mesajımı gormuyo ardarda kaç kere mesaj attım gormedi sonra bıraktım 1 hafta filan yazmadım ama sonra selam yazdım instadan görmedi siteden yazdım bakmıyosun mesajlarına diye anonim olarak oda evet dedi neden dedim bilmem dedi link istedi verdim hım dedi sonra bir şeyler yazdım cevap vermedi sonra dedim ya naparsa yapsın hic bir şey yapmadım 1 hafta sonra selam yazdıgım seye cevap verdi ben heyecanlandım filan böyle neden cevap verdiginide anlamadım konustuk azcık sonra gene bir mesajıma cevap vermedi giriyo ama cevap vermiyo ama benide takip etmiyo belki mesajım ona sey olarak gitmiyo ama insan bir bakar demi neyse ben buna uzun bir yazdım neden böyle yapıyosun istemiyosan soyle daha iyi olur filan dedim gormedi tekrar mesaj attım gördü ama cevap vermedi tekrar attım azimle çünkü cevap vermeyince sinir oldum ve attıkca atasım geldi surekli görüyo ama cevap vermiyo onla bu olaylardan sonra bir iki kez karşılaştık her gördüğümde farklı hissediyorum ne kadar cevap vermemeis olsada hoslanıyorum galiba bende tam ne hissetiğimi bilmiyorum ya da takıntı oldu ama her aklıma geldğinde gülüyorum filan sizce ne yapmalıyım bırakmalımıyım devam mı etmeliyim dogum gunu var nisanda kutlasam mı sizce o benim hakkımda ne düşünmüştür?
Birinden hoşlanmak?