En sevdiğim aktivitelerden birisi, yollar boyunca gezmek, huzuru dinlemek, neleri doğru neleri yanlış yaptığını bizden geçirmek, bazen yerden bir taş alıp suya fırlatmak, bir çocuk bir büyük olmak, orada daha önce anne baba ile gezdiğin günleri anımsamak ne kadar da güzel olurdu.
Bazen kendi içi çok kalabalıklaşınca kaçmak istediği yerdir insanın kendisi; En yakın arkadaşının, dostunun ve güvenebileceği tek kişinin kendisi olduğunu anladığı, 'kendine geldiği' yerdir. Arada bir yalnızlıklarını kanatan cümlelerle karşılanabilir bu talepleri; - yalnız kalmak istiyorum ben - şu haline bak zaten yapayalnızsın
En sevdiğim şey diyebilirim bu bir terapi gibi insan kendisini özlüyor resmen içimdeki çocukla saatlerce konuşur dertleşiriz bu bana çok iyi geliyor hayatın molotınluğunu ve sahte insanları unutturuyor.
Evet gün içinde yeterince kalıyorum zaten. Odama geçtiğim zaman kendimi sürekli başbaşayım çok güzel oluyor. Hiçbir yerden ses gelmiyor hiçbir kafadan ses çıkmıyor.
Evet hemen hemen hergün yapıyorum kendim ile başbaşa kalmak hayatımın en büyük zevklerinden biri oldu sessiz sadece müziğim ve birkaç atıştırmalık dışında hiçbir şeyi takmadan ohhh miss o hazzı hiçbir şeyde yaşayamam..
Kendinizle insan yalnız kalınca hayatında kimseye gerek duymayacagina karar veriyor. Sartlar iyi ise zaten kimseye de gerek yok kafasında oluyor. O yüzden pekte yalnız kalmak her zaman iyi değildir
çoğunlukla kendimle baş başayım, aslında iyi bir şey çoğu zaman seviyorum bu durumu ama kendimle baş başa olmamam gerektiğini zamanlar da olmuyor değil