Bu hayatta en çok sevdiğim ancak her zaman mümkün olmayan şeylerin başında geliyor, yalnızlığım ve kendimle geçirdiğim vakitlerim...
Siz kendinizle baş başa kalmayı sever misiniz? Yoksa etrafında mutlaka insan olmasını isteyenlerden biri misiniz? 👇

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hayatta en çok sevdiğim ancak her zaman mümkün olmayan şeylerin başında geliyor, yalnızlığım ve kendimle geçirdiğim vakitlerim...
Siz kendinizle baş başa kalmayı sever misiniz? Yoksa etrafında mutlaka insan olmasını isteyenlerden biri misiniz? 👇

Bedenle ruh, yaşayan her insan için bir bütün olarak gözükse bile insanın ruhunun ayrı yerde ve bedeninin ondan çok uzakta olduğu noktalar olabiliyor. bulduğum ilk fırsatta ruhumu gezintiye çıkarmayı seviyorum. bazen bir tatile veya kapkaranlık bir gecenin en kuytu köşesine gönderiyorum onu. sanırım kendimle baş başa kalmak işini beceriyorum ben. rüzgarla güneşin karıştığı yerde oturuyoruz.. keyifler yerinde.. kahkahalar havada uçuşuyor.. kalabalık da.. içmişim de hafiften, karnım ağrıyor gülmekten.. sonra yükseliyorum.. kendime bakıyorum yukardan, gerçekten içimden geçenleri söyleyebilsem bunlar mı olurdu kelimelerim? gerçekten hissedebilsem bu gülüşler mi olurdu sonucu, yoksa gözlerim dolar mıydı hafiften? gerçekten rahatlamak istesem dönüp sorar mıydım? ve bir cevabının olmamasına kızar mıydım? e🌼n zoru, kendi en kolayı yapmış, neye eğleniyor koca kalabalıkla.."bazen ummadığın zamanlarda, ummadığın şekilde başbaşa kalırsın kendinle işte.. bedenin çok başka bir yerdeyken, ruhun gezinir başka yerlerde... sanırım kendimle baş başa kalmaya ihticim var baksana hayali bile çok güzel.✌️
Ne güzel söyledin... Çok güzel hayal, çok! 😍
Bazen özelliklebtek başıma yemeğe çıkarım sinemaya giderim hatta insanların tek gitmeyi garipsedigi konser vs gibi etkinliklere de giderim. tabi arkadaşlarla gitmek de güzel ama kendimle de başbaşa kalmam gerekiyor psikolojimin sağlığı için. Ve bu güçlü de hissettiriyor benim kimseye ihtiyacım yok kendi kendime de yetiyorum gibisinden
Bıraksalar yalnız yaşarım o kadar seviyorum yalnızlığı. Ruhum da aç sanırım yalnızlığa, büyük ihtiyaç. Ama modum düşükken yalnız kalmamalıyım, bu dönemlerde daha çok yanımda insan istiyorum, eğer yalnız kalırsam kendimi daha çok üzüntüye çekiyorum, o çukurda buluyorum kendimi.
Büyük nimet gerçekten ya...
🌷🌷
Çok severim ama özellikle şu son 9-10 ayda neredeyse hiç kendimle başbaşa kalamıyorum. Ve bu çok sinir bozucu bir şey 🙄
İnsanın tek kalabileceği birkaç saat bile olmaz mı ya.. 🙄
Cevap
14Cevap
Evet arada yaparım kendimle baş başa kalmayı severim çünkü bu bir ihtiyaç. Ama sürekli olmasıda sıkar...
Evet seviyorum sürekli
Evet, ara ara bunu yapmayı seviyorum, bazen her şeyden uzaklaşmak çok iyi geliyor.
Evet bayılıyorum bayılıyorum🥰 pazartesi günü eski kendimle baş başa kalacağım zamanlara geri döneceğim için çok heyecanlıyım
Ayyy ne güzel ya, çok sevindim! 🥳
❤️🥰🥰
Bunu hergun yaşayın inanın sevmeyeceksiniz. Yoran tarafları cok fazla cunku. Insan insana ciddi ihtiyaç duyuyor.
Üniversite zamanımda yaşamıştım. Bana çok iyi geliyordu...🥲
4 sene ne ki.😁
İnsan, insana elbette ihtiyaç duyuyor ama yalnızlığın yeri de bambaşka bir noktada benim için. Kendi sessizliğimi arıyorum bazı günler sadece. 😅
Çok severim. Bazı dönemler etrafımın kalabalık olmasından hoşlanırken bazen en ufak yorum bile sinirlerimi kolaylıkla hoplatabiliyor. Öyle zamanlarda kendimle baş başa kalmaya çok ihtiyaç duyuyorum
Seviyorum ama bana iyi gelmiyor sanki bu durum.. Hissettirdikleri, düşündürdükleri acıtıyor..
İnsan sevmiyorum :/ ömrümü herkesten uzakta geçirebilirim o kadar seviyorum kendimle başbaşa kalmayı.
En güzeli de kimsenin dedikodusunu dinlemeyecek olmak
Bazen evet ama bazende kalmamak için çaba gösteririm çünkü düşüncelerimin beni delirtmesinden korkarm
Kendi tercihimse severim zorunlu bir yalnızlıksa sevmem
Yalnızlığı, sessizliği evet severim ama kimse kendisi ile baş başa kalmamalı.
günün çoğunu kendimle baş başa geçiriyorum. hafta sonları hemen hemen tamamını.
En çok kendimle başbaşa kalmayı seviyorum. Daha net düşünüp bazı şeylerin farkına varıyorum.
Çok severim. Bu hayatta en mutlu olduğum anlar, kendimle başbaşa kaldığım anlardır.
zaten bütün gün kendimle baş başayım.
yalnız yaşıyorum.
kendim pişiriyorum.
kendim yiyorum.
kendimle konuşuyorum.
İstediğim için değil kimsem olmadığı için kendimle başbaşayım.
En sevdiğim aktivitedir.
Arada sırada..
Evet, severim.
Genelde hep kendimle baş başayim
Muhteşem...
Maalesef kalabalık ortamlarda aşırı daralıyorum
Güzel olur, öyle serin serin esen bir terasta çam kokulu ağaçların olduğu yerde.
cok severim sessiz sakin serin müzik dinlerken
Severim
çoğu zaman kalamadığım için evet severim
Fazlasıyla seviyorum.
Evet severim.
Severim ama genelde baskasina ihtiyaç duyuyorum sohbet etmek fikir danismak dertlesmek falan
Hep kendimleyim zaten.
Ne mutlu size 😄
severim. keyif alırım.
Hemde çok, bayağı çok
Evet severim bazen çok iyi geliyor
Hemde çok... İnsan kendini dinler
Ağzım bantlıysa evet.
Evet genelde öyle kendimi iyi hissediyorum
Yalnızlık müthiş bi şey.
Kesinlikle evet... yalnızlık aslında nimettir
Severim.
bazen severim
Severim
Zevk alirim
Çok severim çook
Çok.
Evet
Çok severim.
Çoook
Fazlasıyla
çok severim
Evet severim
Bazen
Çok severim
Severim
Ben çok seveim çnkü çok eğlenceliyim.
Çok severim
fazlasıyla
Vok severim
Keşke hayatım boyunca hep kendimle baş başa olsam.
Evet bazen cok seviyorum
Bazen
Severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?