Film izlemek, yürüyüş yapmak, kitap okumak ya da kahve içmek. Bana göre aktiviteler..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Film izlemek, yürüyüş yapmak, kitap okumak ya da kahve içmek. Bana göre aktiviteler..
Tek başıma sinemaya gidiyorum tek başıma rakı içiyorum tek başıma tatile gidiyorum tek başıma Adana’ya kebap yemeye gitmiş insanım inanın bana efsane keyifli kaprisli hiçbir şey beğenmeyen arkadaşınız yok dilediğiniz şekilde rota oluşturuyorsunuz tavsiye ederim
Özgürlüğüne düşkün bir kova olarak elbette çok seviyorum, hatta bazen özellikle eşimden rica ettiğim oluyor kendimize ait alanlarımız olsun diye. Yalnız kalabilme sanatı insanı güçlendirir..
Sevsemde sevmesem de tek başıma yapıyorum hep😄
Evet seviyorum.
Cevap
27Cevap
Evet, bazen seviyorum. İnsanın bazen yalnız kalmaya da ihtiyacı oluyor.
Bazen yalnız kalmak iyi geliyor fakat bazen sadece..
Tek başıma yapmayı sevdiğim tek aktivite uyumak
Sevmiyorum ama yalnızım
Çoğu zaman hayır. Yalnız yapmayı sevdiğim aktiviteler olduğu kadar, sevdiğim insanlarla birlikte yapmayı sevdiğim aktiviteler de var.
Evet seviyorum oğlak burcu kadını olarak yalnızlık benim için paha biçilemez bir durum 💖
Kendimle kalmayı severim. Arkadaşlar güzel ortam olsa da, kafa dinlemek gerekiyor bazen.
Tek takılmak bana sarıyo 😃 hele bide hobiyle uğraşıyorsam falan
Enn sevdiğim şeylerden biri tek başıma takılmak. Hatta dün bir arkadaşım "senin bu huyunu çok seviyorum yalnız gezmeyi çok seviyorsun" dedi. Bidahaki ay da ilk defa tek başıma tatile gidiyorum 😁
Aynen müzik kulakta yürüyüş favorim. Yalnizlik huzurlu. Coğunlukla guzel ama surekli sıkar. Arada kaliteli sohbet edeceğin biri lazım...
Moduma göre değişiyor uzgunsem yalnız kalmak istemem.. Ama gece bazı saatler insan kendini dinliyor o sıra kitap okuyorum, youtube de insanların hayat hikayelerini izliyorum bunlar iyi geliyor.
Hemde çok. En çok kendimle kalmayı seviyorum. Bunun içindir ki kimseyle sevgili/eş olamam. Bireysel alanımın olması, nefes alabilmek doyasıya benim için çok önemli
Genel olarak yalnız yaşayan ve yalnızlıktan keyif alan biriyim zaten. Arada sıkıldığım zamanlar hayatıma sınırlı sayıda insan dahil ettiğim doğrudur.. 😃😃
Çok severim , tek başıma hayatın tadına varmak bir başka , her insanın arada tek kalmaya ihtiyacı vardır kendini anlayabilmek ne istediğine karar vermek için
Severim haftada bir gun mutlaka yaparim. Iyi geliyor bana desarj olmami sagliyor ya da ben alismisim
Zamana, o sirada ne hissettigime, ne yapmak istedigime gore degisir ama evet arada tek basima takilmayi severim
Tamda yıldız tilbe nin dediği gibi ;
Hepinizden nefret ediyorum ama tek başına canım sıkılıyor...
😄😄
Evet severim. Özellikle tek alışveriş yapmaya bayılıyorum. İstediğim kadar istediğim mağaza da durabilirim.😄
Bazen seviyorum. Kendi kendime kalmak iyi geliyor bana.
Genel olarak yalnız takılırım diyebilirim. İnsanların gereksiz sorularındansa iyidir.
Yalnız olmayı seviyorum ve yalnız öleceğim gibi 👌
Kendimi de severim, kendimle vakit geçirmeyi de. Kaliteli insanım vesselam.
Evet severim bazen iyi geliyor kafa dinlemek
Her zaman olmasa da arada cok keyifli oluyor.
mecburiyetten yaptigim cok oldu sonra tercih ettigim zamanlar da oldu..
tek takılmayı sevmiyorum, kendimi derin düşünceler içinde buluyorum
Deniz kenarında yalnız yürümek en sevdiğim..
Bazen de oturup sessizce denizi izlemek
Yalnız kalmayı sevmem, yanımda hep birileri olsun isterim…
Aşırı severim, zaten genelde bu saydıklarını tek başıma yaparım mesela. Çok keyif alıyorum.
Şöyle tek başına bir doğa yürüyüşü... Akşam yalnız başına film keyfi. Sahilde en sevdiğin şarkılar eşliğinde kitap okumak... Deşarj olmak için gerekli aktiviteler. Kendinizle takılmaktan korkmayın.
Severim sorun olmaz bana. Kendine meşgale bulurum.
Son iki yıldır tek takılıyorum ve alıştım buna da *
Hayır tek takılmayı sevmem o eskidendi keşke konuşacağım birisi olsa ama türk kızları bana karşı mesafe uyguluyorlar ve tahammül bile edemiyorlar
ayyy kendimi nasıl seviyorum kendim yalnızlığım ohhhh dünya
Ruh haline göre değişiyor. Bazen tek kalmak dünyanın en güzel şeyi, bazen de en kötü durumu oluyor.
Severim valla miss gibi 😌
Kimi zaman
evet iyi geliyor ama her zaman değil
Evet bazen güzel oluyor
Canım sıkkınsa evet aksi halde pek sevmem
Ben sevmiyorum
Sevmiyorum kalabalığı
En sevdiğim şeylerden biri
En sevdiğim
Evet çok severim kendimle sık sık zaman geçirirm
Alışığım sevdiğimden değil
Zaman zaman yerine göre
Cok severim ama biraz zor kalabiliorum 😏
Evet severim, güzel oluyor.
Bazen , severim. İyi oluyor...
Sevmem yanımda biri olması lazım
Tek başıma takılmayı sevmediğim için asosyalim :,)
Yalnızlığa alıştığım için seviyorum
Evet tek kişilik orduyum
Çok severim.
Çok severim..
Ay en sevdiğim
Yes,
Çok seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?