Kişilik & Karakter 27 gü Tuttuğum her şeyin elimde kalması, beni tuttuğunu koparan biri yapar mı? u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Pozitiflik istiyor bünye 🙄Bünye Demet Akalın pop istiyor bu bünyede çok şey istiyor 😒#inci🎶 Tuttuğum her şeyin elimde kalması, beni tuttuğunu koparan biri yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 16,9b cevap paylaştı. Tabi ki yapar maşallah kaldı mı böyle hatunlar haha 1 1 Yorumla u inciitanesiii 27 gü Kalmış 😄 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Tuttuğunun ne olduğuna göre değişir shshs 1 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. Nerden bakarsak bakalım hepsi senin elinde kalacak ama neyse sen öyle diyorsan öyledir ne diyelim şimdi 😀 1 1 Yorumla u inciitanesiii 27 gü Ne güzel kabulleniş 😀 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 27 gü Hahahah bu aralar her şey elinde kalan ben değilim sanırım 🙃 sürekli bir şeyleri bozup kırıyorum 🥹🥹 1 2 Yorumla u inciitanesiii 27 gü "Bardağın dolu tarafından bak"bu olmasi lazimdi 🙄 Yorumla wouldliketobeLulu 27 gü Önce marketten yeni bardak almam gerekecek gibi çünkü pek bardak bırakmadım 🙃😂😂 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% 24 gü Genelde senin gibiler için bastığı yerde ot bitmiyor denir üzgünüm ama böyle:) 1 2 Yorumla Gizemli_-Adam 24 gü Not: bende öyleyim o yüzden max bu kadar pozitif olabiliyorum :d Yorumla u inciitanesiii 24 gü Bastığım yerde bereket yayılır beeehh🙄 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 45% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçenlerde musluğu biraz fazla sıkayım dedim kırıldı bu beni tuttuğunu koparan biri yapar mı ki 😅 1 1 Yorumla u inciitanesiii 27 gü Maşallah tabiki 😄 Yorumla
SilentSpy Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 26 gü Tuttuğun her şeyin elinde kalması seni şanslı bir yapar mı bilmiyorum ama hayatta nasipten öte yol olmadığını biliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 27 gü Üzerindeki pozitiflikten biraz bana da atar mısın? 1 1 Yorumla u inciitanesiii 27 gü Bol bol atarım hemde Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aman tuttuğun elinde kalmasin kimse eline vermez 1 0 Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen tuttuğunu koparma seni üzen coğrafya kendi kafasını koparsın glşşş 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. 🤦🏻♂️ aynen öyle 😂😂 tuttuğunu koparmak iyidir 😂 1 0 Yorumla
m LastGuest Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aman aman :D öyle yapar evet senden korkulur fgsdh 1 0 Yorumla
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 27 gü Tuttuğun her şeyin elinde kalması, o şeylerin sağlam olmadığını da gösterebilir 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Bazen bindiğin dalı keşmicen kıyamam kopmasın yinede😂😂😂😂😂 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yapar yapar tuttuğunu koparan kadın ne güzel işte 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Hshshsh çok da şey etme hshshs 🤣🤣 1 1 Yorumla u inciitanesiii 27 gü Çok da etmiyorum ama birazcikk Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 24 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tam olarak kelimenin vücut bulmuş halisin 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 25 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Nazar var üzerinde.. 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😅😅😅😅 hayır yapmaz 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet yapar bea.. 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yok inci bu kadar kasma kendini 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cenabet yapar. 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 39 , eic 81% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet işte Tam da bu o 1 0 Yorumla
m ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Evet d 1 1 Yorumla u inciitanesiii 27 gü Biliyordum Biliyordummm😁 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 36b cevap paylaştı. Tuttuğunu kopar böylesi hayırlısı demek 1 0 Yorumla
Alperenn034 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 25 gü Bence herseyin içine s*çan biri yapar daha çok 😂 1 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Belki yapar.. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yapar. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. yapmaz sjshdh 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hayır yapmaz 😂 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. E yani öyle 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 28 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yani iyi tarafından bakarsan öyle 😀 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı. Mutlaka yapar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tabi ki yapar maşallah kaldı mı böyle hatunlar haha
Kalmış 😄
Tuttuğunun ne olduğuna göre değişir shshs
Nerden bakarsak bakalım hepsi senin elinde kalacak ama neyse sen öyle diyorsan öyledir ne diyelim şimdi 😀
Ne güzel kabulleniş 😀
Hahahah bu aralar her şey elinde kalan ben değilim sanırım 🙃 sürekli bir şeyleri bozup kırıyorum 🥹🥹
"Bardağın dolu tarafından bak"bu olmasi lazimdi 🙄
Önce marketten yeni bardak almam gerekecek gibi çünkü pek bardak bırakmadım 🙃😂😂
Genelde senin gibiler için bastığı yerde ot bitmiyor denir üzgünüm ama böyle:)
Not: bende öyleyim o yüzden max bu kadar pozitif olabiliyorum :d
Bastığım yerde bereket yayılır beeehh🙄
Geçenlerde musluğu biraz fazla sıkayım dedim kırıldı bu beni tuttuğunu koparan biri yapar mı ki 😅
Maşallah tabiki 😄
Tuttuğun her şeyin elinde kalması seni şanslı bir yapar mı bilmiyorum ama hayatta nasipten öte yol olmadığını biliyorum
Üzerindeki pozitiflikten biraz bana da atar mısın?
Bol bol atarım hemde
Aman tuttuğun elinde kalmasin kimse eline vermez
Sen tuttuğunu koparma seni üzen coğrafya kendi kafasını koparsın glşşş
🤦🏻♂️ aynen öyle 😂😂 tuttuğunu koparmak iyidir 😂
Aman aman :D öyle yapar evet senden korkulur fgsdh
Tuttuğun her şeyin elinde kalması, o şeylerin sağlam olmadığını da gösterebilir 🤷🏻♂️
Bazen bindiğin dalı keşmicen kıyamam kopmasın yinede😂😂😂😂😂
Yapar yapar tuttuğunu koparan kadın ne güzel işte
Hshshsh çok da şey etme hshshs 🤣🤣
Çok da etmiyorum ama birazcikk
Tam olarak kelimenin vücut bulmuş halisin
Nazar var üzerinde..
😅😅😅😅 hayır yapmaz
Evet yapar bea..
He bacım öylesin helal olsun sana
böyle düşünmeye devam..
Yok inci bu kadar kasma kendini
Cenabet yapar.