Bazı insanlar olur ya böyle yapmacık cıvık laubali.. arada o samimiyet yokken kendini bir şey sanıp bir gereksiz itici bir samimiyetle yaklaşır.. böylelerine ne yapmak istiyorsunuz?

Bazı insanlar olur ya böyle yapmacık cıvık laubali.. arada o samimiyet yokken kendini bir şey sanıp bir gereksiz itici bir samimiyetle yaklaşır.. böylelerine ne yapmak istiyorsunuz?
Gereksiz samimiyet gösteren insanlara karşı açıkçası özel bir çabam olmuyor. Yani, kimseye ekstra tepki vermem veya kendimi ifade etmek için özel bir şey yapmam gerekmiyor. İhtiyaç duydukları ilgiyi ya da gereksiz yakınlığı fark edince zaten belli bir mesafe koyuyorum. Herkesin yaklaşımı, samimiyet anlayışı farklı olabilir, bunu anlıyorum. Ancak bana göre içtenlik dediğin şey, zaten doğal olan ve kendiliğinden gelişen bir şeydir.
Gereksiz samimiyet gereksizlerin işi heleki boş muhabbet varsa misal kâr yağdı ben çok üşüyorum bine dediğim zaman yorum yapacak model geliyor neresi soğuk hava sıcak yav kardeşim sanane ya bıktık bunlardan la gibi gereksiz samimiyet yapmaya çalışan modeller de var maalesef
Böylelerine gereken cevabı veriyorum. Gereksiz samimiyet gösterileri beni rahatsız ediyor ve bunu hemen dile getiriyorum.
Teşekkür ederim 🌸
İlk defa sorumda gördüm şeref verdiniz asıl ben teşekkür ederim 🦋🙏🏻
Ne demek, hiç denk gelmedim sorularına yoksa özellikle gelmemezlik yapmadım🌸
Teşekkürler 🙏🏻🦋 her zaman beklerim hocam..🎈
Açık artırma yaparcasına mesafede el büyütüyorum. Haddini bildiriyorum samimiyetsiz samimilere. Defolup gidiyorlar.
Cevap
18Cevap
Ben mesafemi koyuyorum tabi ki de.. kimseye güvenmeden gereksiz samimiyet kurmayı sevmem. ve çizgilerimi çekerim.
Öylesi insandan uzak duruyorum gadası
Hoşuma gitmediğini belli ederim genelde mimiklerle, hareketlerle karşı tarafı kırmadan belli etmeye çalışırım ama ileriye gider iste fazla cıvık davranır, gereksiz hitaplarda bulunur uyarırım düzgünce kaç yaşında insanız kime nasıl davranacağımızı bilmek lazım
Artık samimiyetten kaçabildiğim kadar kaçıyorum. İnsanlarla samimi olunca mutlaka kıracak bir nokta buluyorlar ve bu beni çok yoruyor.
Anında tepkimi gösteriyorum.. Cevabını veriyorum ve rahatsızlık vermeye devam ediyorsa engelliyorum..
Gerçek hayatta görüldü atıyorum bilmiyorum muhtemelen tuhaf görünüyorum ama ilgilenmediğim biri bişey diyorsa cevap vermiyorum uğraşmak istemiyorum artık kfkfjf

Böyle bakıyorum anlıyor 😂
Ben genel olarak duvarları olan biriyim. Karşıdaki bunu hisseder ve gereksiz yere samimi olma gibi bir yaklaşımda bulunamaz. Yüz bulamaz çünkü.
ben net kesin suratsız halimle çizgimi çekiyom
oda çok zorlamıyor :)
Bir zamandan sonra muhabbet sıkıyor gerçekten.
Öyle davranamazlar çünkü soğuk yapıda bir insanım.
Çizgim bellidir.
Başına buyruk samimi olamazlar.
Yanıma gelirlerken başından tutup terse çevirip yol o tarafta bacım demek geliyor içimden
İçim daralır
Kalbim sıkışır
Yumruk sıkarım
Samimiyet kurmaya çalışan da buna izin veren de oldukça itici geliyor bana.. Ciddiyetimden anlar hoşnut olmadığımı..
Onları ben bir türlü ayırt edemiyorum ya herkes hep iyi sandığım için cok canım yandı
Bana mı dedin bunu 🤣
Kız yok estağfurullah 😂
Yok yok bi şey olmaz. 😌🤣
Valla sana demedim 😂
Depik atalım uzaklaşsınlar
😂😂😂
Tanımadığım insanlarla samimiyet kurmam tanıdığımsa sıkıntı yok
En kolay yoldan terslemek ve haddini bildirmek yeterli olacaktır.
İnsanlara iyi görünme çabası ya da niyet kötü
Agzinı yırtmak isterim😂
Benden uzaklaşsınlar
Okurken bile huylandım..
Uzak tutuyorum kendimden
Tanimagimsa sıkıntı tanidigimsa bir yere kadar
Yav. şaklık doğuştan mı diye sormak lazım
Yapmacık insan sevmiyorm
Ağızlarını kulaklarına kadar yırtmak istiyorum
Hiçbir şey. Aynı derecede samimi olurum.
Tesekur ederiz ilgilenmeyiz
Bi zararı var mı sana
Uzak duruyorum
haddini bildiririm
Karşılık vermemek
Uzak dururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?