İyi niyetinizi suistimal eden oldu mu demiyorum eminim olmuştur.Peki siz bu tip insanlara nasıl tepki verdiniz? Sizi hangi konuda suistimal etti? Duygu, para, çıkar?
İyi niyetinizi suistimal eden insanlara nasıl tepki verirsiniz?
Duygularimi suistimal etmisti :( O zamandan beri dogru kisiyi bekliyorum. Ve o insana karsi olan tek hareketim susabilmek olmustu , allaha havale etmek. Bence bu saflik degil herseye ragmen deger verip kiramamak.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayatimdan cikaririm. Ama iyi niyetli olunca ben bir sey kaybetmiyorum. Suistimal etmeye calisan kaybediyor. O yuzden cok asiri tepki vermem. Eyvallah der gecerim.
Merhametim hayatim boyunca kullanildi 😃 Kin tutamiyor olmam yumuşak yüzlü olusumdan olsa gerek maddi manevi somuruldugum doğrudur.
Ne yapiyorum. Gene kiyamadiklarim da var iclerinde fakat bir tık daha mesafeli olmaya calstklarim... Digerlerinede hakkimi helal ediyor hayatım boyunca bir daha karsilasmamayi diliyorum.
İyi niyetimi suistimal edenler yapacağım suikastlerden şikayet etmesinler asdf Şaka şaka bir süre sonra fırsat vermiyor insan hayatından çıkarıyor fakat döngü değişmiyor iyi insanların kaderi bu demek ki
Hep basima gelen şey zaten ne yönden olursa olsun ama insan bir kere yutar bir daha da o lokmayi yutturur insanlar iste hepsi cikar pesinde ama ilahi adalet var iyikide
En büyük tepkim onlara tamamen nötr kalıp O'na havale etmek. Bazılarından geri dönüt oluyor, artık nasıl bir soğukluksa benden aldıkları; ve yine aynı nötrlükte devam ediyorum anlıyorlar bazen yedikleri naneyi. O da benim aldığım keyif ;)
Laf vururum genelde ama yuzsuzlukte yapiyolar utansinlar diye degil utanmazlar cevredeki insanlar da ne mal olduklarini bilsin diye şaka yapiyomus gibi soylerim lafimi
Ben bir süre sonra arkadaşlığımı bitiriyorum ama yavaş yavaş olgu şeklinde gerçekleştiririm. Aradığında telefonlarına bakmam genelde ya da çok geç cevap veririm. Eşek değilse anlar zaten.
En İyi Cevaplar