Kişilik & Karakter Kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemistim bu sizdede oluyor mu son zamanlarda? whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Erkek olmak sanıldığı gibi kolay bişey degil Kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemistim bu sizdede oluyor mu son zamanlarda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. evet yalnızım zaten 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. su aralar olmuyo ama bir iki ay oncesinde falan oluyordu 0 3 Yorumla whysosreious 1 yıl Aslinda hepimiz yalniziz bu dünyada Yorumla yarenimsii 1 yıl maalesef Yorumla whysosreious 1 yıl Evet gercekler Yorumla
Gereksizinsanlar5 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Oluyor yaa takma hayat işte 0 1 Yorumla whysosreious 1 yıl Takmiyorum Yorumla
FarmaLavgma Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Eh her zaman birileri yazıyor 0 3 Yorumla whysosreious 1 yıl Kiz oldugun icin Yorumla FarmaLavgma 1 yıl Tabi Yorumla whysosreious 1 yıl Aynen Yorumla
selchukum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Her zaman 0 1 Yorumla whysosreious 1 yıl Bence herkes yalniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet yalnızım zaten
su aralar olmuyo ama bir iki ay oncesinde falan oluyordu
Aslinda hepimiz yalniziz bu dünyada
maalesef
Evet gercekler
Oluyor yaa takma hayat işte
Takmiyorum
Eh her zaman birileri yazıyor
Kiz oldugun icin