Kendi halinde yaşamayı seven, toplumdan uzak kalmayı tercih eden, her espriye gümeyen, kimseye asılmayan ancak varlığından başka hakkında hiç bir şey bilmediğiniz bir insan kötü olabilir mi?
Samimiyet kurmayan soğuk insanlar için kötü insan diyebillir misiniz?
Bazı insanlar yalnızlığı sevebilir. Her şeyde gülmeyebilir espiri anlayışı da farklıdır. Onları tabii ki yadırgamamak lazım. Beş parmağın beşi bir değilse her insanda bir değil. Belki kendi içinde başka bir şeyler yaşıyordur. Kendince haklı sebepleri vardır. Zamanında sevdiği biri sinin ailesinden birisini belki kaybetmiştir içine kapanmıştır. O yüzden insanların tam olarak ne yaşadığını bilemeyiz. Çok iyi birisidir sessizdir. Ayrıca bir elin yaptığını diğer el bilmemelidir derler. O adamın nasıl bir yapıya sahip olduğunu neler yaptığını bilemeyiz ki. Kimseye söylemiyordur belki de yaptığını.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Herkesle samimi olmuyorum evet, evet beyinsiz insan sevmiyorum, evet net biriyim, evet kimseyi memnun etmek zorunda hissetmiyorum, evet belli zamanlarda fazla realistim ve evet düşünceleri bana hitap etmeyen kişilere saygı duysam da sevmek ya da samimiyet kurmak zorunda değilim. Beni ben olduğum için seviyorsa biri ve ben de ona karşı pozitif düşüncedeysem yakınlık kurabilirim o da BEN İSTERSEM.
İnsanlara güvenmiyorum ve inanmıyorum fazla ezik ve taklitçi insan çok. Etrafımda ateş böceği misali yer bulmaya çalışanlarla işim olmaz. Herkes kendi hâlinde olsa dünya daha huzurlu olur..
Zirve yalnız soğuk ve karanlıktır, insan nasıl böyle bir lanete aşık olur? Sanırsam çok fazla canın yandığında böyle oluyor. Kader beni böyle bir kaderden sakınsın...
Kötü diyemeyiz herkesin yapısı ve yaşantısı farklıdır.. kimisinin karakteri öyledir konuşmayı kalabalığı sevmez kendi halinde yaşar gider.. kimisi de vardır hep kendi yağında kavrulmuş başkalarından zarardan baska bir şey görmemiş kendini bu şekilde koruma altına almıştır.. aslında öyleleri içinde en çok iyiliği barındıran insanlardır..
İnsanları iyi ya da kötü olarak tanımlamak çok zor. Hele de tarif ettiğiniz biri için çok daha zor. Herkes kabuğunu kırıp kolayca iletişim kuracak diye bir şey yok. Ancak o kişiyi bile doğru yöntem ve ilgi alanlarını bilerek çözmek ve iletişim kurmak kolay olur. Kötü olmak ise, bambaşka bir kavramdır.
Bana göre en ideal insan tipi.. Mutlaka gülüp eğlendiği, enerjisinin uyuştuğu insanlar vardır.. Kriterli, duvarları olan, seçici insanları seviyorum.. Hemen herkesle anlaşan, gülen, samimiyet kuran tipler dürüst gelmiyorlar..