Soğuk olana soguk davranırım,
Karşımdaki nasılsa öyleyim 😌
Keyifli vakitleerrr dilerim 😌

Genel anlamda içten bir insan olsam da insanlara karşı samimiyetim ve soğukluğum karşımdaki insanlara göre şekillenir. Kimi insanlar var ki, ne kadar samimiyet ve sıcaklık gösterirsen göster buz gibi ve katıdır. Öyle insanlara da mecburen duvar örmek, uzak durmak gerekir. Öyle de yapıyorum. Ama karşımdaki insan, bir gülüşüyle ve bakışıyla bile benim içimi ısıtıyorsa ona sıcak ve samimi olmamak mümkün değil benim için. Yani nabza göre şerbet olayı. Ama tabi ki genel olarak, içten ve sıcak kanlılığım, sevecen bir yanım daha ağır basar.
Yani insanına göre değişiyor o durum kimisine soğuk olurum mesafe koyarım duvar örürüm hatta hiç muhatap olmak istemem iletişimi keserim kimisiyle can ciğer kuzu sarması olurum ortam yok benim ya hep ya hiç mantığıyla gidiyorum. Bazılarına nötrüm tabi o da olabiliyor. Ama genel de sıcakkanlı samimi bir insanım herkesi kendim gibi sanarım ay ben biraz safım ya neyse normal de beni tanıyanlar şey der " ya ben seni uzaktan gördüğüm de burnu hava da havalı soğuk egoist sanardım hiç öyle değilmişsin çok sıcakkanlısın samimi cana yakınsın" hah ne sandım yapramm derim bende 🤣🤣
İnsanlara karşı samimiyim soğuk davranmak gibi ekstra çabam hiç bir zaman olmadı olmazda genelde sıcak kanlı olduğumu söylerler ama bilmiyorum belki de soğuk davranıyorumdur ve farkına varmıyorumdur.
Bunu kendi kendime anlamam mümkün değil lakin tanıdık birine sorsam o kadar soğuk biri olmadığımı söyler büyük ihtimal söylemezse de sağlık olsun demek ki soğuğumdur.
Bu arada TM 😂
Hangi hesap
😂😂😂
Soğuğumdur genelde.. Özellikle ilk tanıştığım zamanlarda...
Bu huyumu seviyorum. Fazla samimiyeti belli bir seviyede tutabilen kişi sayısı çik azdır.. laubaliliğe doğru evrilir çoğu zaman.. Zaten fazla ve erken samimi olan insanlar, bana yapmacık ve ciddiyetsizlik olarak f
Geliyor..
Teşekkür ederim..
Cevap
37Cevap
Genellikle samimi biriyim. Taa ki samimiyetimden Maraz doğuşunu görene dek. O insan beni ondan soğutacak hal ve tavırlara başlarsa, samimiyetteki başarımın kat ve katını soğukluk açısından da güzelce sergileyebilirim.
Frekansım uyuşan kişiye karşı fazlasıyla sıcak kanlı, frekansım uymayan kişiye karşı kutup buzulları gibi soğuk olurum.
Samimi olurum genelde, soğuk bi insan değilim, gerçek hayattada ciddi bi insanım yerine göre şerbet diyelim güler yüzlüyüm ,
arkadaşlarımın yanında, da eğlenceliyim somurtmam kesinlikle , şöylede bi huyum var bir insandan zarar görmeye başlıyorsam uzaklaşırım , benim huzurumu bozuyorsa , kendimi tuhaf hissetmeme sebep oluyorsa anında 🏃♀️ ben mutsuzluğa gelemiyorum mutlu olucam ben 🙃
Bu karşımdaki insana bağlı bir durum. Samimi olarak yaklaşırım her zaman ama karşımdakinin bu samimiyeti hak etmediğini düşünürsem arama mesafe koyarım muhabbeti keserim.
İnsana göre değişir. Aslinda samimiyim ama o bana soğuk davranirsa veya kalbimi incitirse ozaman soğuk davranirim
Herkese karşı samimiyim. Kimine karşı samimi bir antipati, kimine karşı da samimi bir empati beslerim ๑
Soğuk. Ayrıca samimi olduğum bir dönem oldu yararını görmedim
kişisine göre değişir gerektiği kadar samimiyet gerektiği kadar mesafe.🙋
İyi geceler abla samimi tabiki o mutlu olsun diye çabalarım
Samimi olarak başlarım değerini bilirse sıkıntı yok, suistimal ederse soğurum
Soğuk olamıyorum maalesef. Sıcakkanlı birisiyimdir.
bu tamamen enerjiyle alakalı ya bana nasıl bi enerji veriyorsa bende o enerjiyle dönüyorum
Aynı sen gibiyim 😊
Bana soguk olana karşı sıcak olamıyorumm
Soğuğum, hatta buzluk gibiyim. Ama aynı zamanda kibarım... Düşün işte😊
Hiç belli olmuyor. Bazen beni dışardan görenler suratsız soğuk derler bazende sıcak samimi derler.
Tanımadığım insanlara karşı Temkinli ve mesafeliyim maalesef günümüz bunu gerektiriyor
Sevdiklerime samimi, sevmediklerime soğuk ve mesafeliyim
İlk başta hep soğuk görürler lakin tanıyınca anlarlar samimi olduğumu.
sicak kanli samimiyimdir karsimda kine göre degiskenlik gösteririm ama.
karşımdakinden nasıl enerji alırsam ona göre davranırım.
Aslında açılsam samimiyim ama soğuk sanıyorlar
genelde samimi olurum
Yerine göre samimi , yerine göre mesafeli👍🏻
Hak edene hak ettiği gibiyim
Ben samimi bir insanım.
Adamına göre. Normalde sucak samimi biriyim
İlk etap soğuğum tanıdıkça samimi olabilirim
Soğuk olduğumu söylüyorlar
Samimi bir soğukluğum var.
cut.
Olamam içim dışım bir.
Mesafeliyim olması gerektiği gibi..