Kişilik & Karakter En çok hangi mevsimde uykun gelir? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yaz Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok hangi mevsimde uykun gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kış mevsiminde daha fazla uykulu hissediyorum evet. 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kışın soğuk havaya o sıcacık yataktan nasil cikacax 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Bu mevsimlerde esen sert rüzgar bana mayhoşluk veriyor 1 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Kışın sürekli yorgan altında uyumak istiyorum. Oda hafif soğuk olmalı. 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gelmiyor gelmiyor gelmiyor 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kışın 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Soğuk havalarda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kış mevsiminde daha fazla uykulu hissediyorum evet.
Kışın soğuk havaya o sıcacık yataktan nasil cikacax
Bu mevsimlerde esen sert rüzgar bana mayhoşluk veriyor
Kışın sürekli yorgan altında uyumak istiyorum. Oda hafif soğuk olmalı.
Kış.
Sonbahar
Yazın daha çok
Gelmiyor gelmiyor gelmiyor
Sonbahar aylarına geçişte.
Kış mevsiminde
Yaz.
Yaz
Kışın
Kışın
Soğuk havalarda
kış kesinlikle