Evet sorunun ucu biraz açık
içinizden geldiği şekilde cevap verebilirsiniz.
hayata nasıl bakıyorsunuz, ne görüyorsunuz, bakış açınız nasıl?
Evet sorunun ucu biraz açık
içinizden geldiği şekilde cevap verebilirsiniz.
hayata nasıl bakıyorsunuz, ne görüyorsunuz, bakış açınız nasıl?
İki numaranın da farklı olduğu, temizlemediğin sürece asla parlak ve net bir görünüm elde edemeyeceğin bir gözlükten. Pislendiği zaman gerçekten gördüğüm yerlerde sorun var sanıyordum ama çıkardığımda fark ettim, asıl çamur gözlükte. Yani gönül penceremizi hep temiz ve ön yargısız tutmalıyız ki olayları da insanları da aynı netlikte görelim
teşekkürler
İnsanalrın ne kadar gereksiz ve boş oluşu hayattın çok karışık bazen bize zorluklar bazen kolaylıklar bazen acı anlar bazen tatalı anlar gülüp üzülüp su gibi geçen yalan hayat yalan dünya ve yalan insanlar böyle bir hayat işte
Evet işte ne bekliyordun ki gerçek olan da bu değilim mi zaten malleseffff
Yani bi nevi öyle
Cevap
4Cevap
Ben bakmıyorum bilmemek mutluluk bence
hayata kendi bakış açımdan bakıyorum knk
Ben olumlu bakıyorum. Ne olay olursa olsun. Neticede yaşayacağız ve ben mutsuz yaşamaktansa mutlu olmak için sebepler ararım.
Bazen bulanık bir dürbünden bazen de babaannemin geniş her detayı gösteren gözlüklerinden bakıyorum şövalye
her şekil varız diyorsun Şarap. d
Aynen.. şarap olmak bunu gerektirir 🥂
🥂
Gözlüklerimi takınca pembemser çıkarınca karamsar
Ayoll nasıl bir gözlük
Çok açıklayıcı oldu be zahmet edip yorduk affet 🥺
Mor alayım ben mor bana yakışıyor 😌
Tenkkkk yuuu
Umudunu yitirmiş boş yaşayan haldeyim
Çok karamsar bakıyorum hocam
Siyah görüyorum bea..
Hayattaki imsanların gerçek yüzünü görüyorum..
Yok ayı demiyorum.. 😂
Hemşerim olduğum için iyisin bea.. 😃
Olmasan da iyisin gerçekten
Rica ederim hemşehrim. 😂
Dolu dolu yaşanması gereken bir macera
Keşke biraz gorebilsek hayat cok sıkıcı
Ne gibi mesela
ya düşün sabah kalktığında bile önce diş fırçalamaktan veya su içmekten, ayakkabı bağlarken hangi ayakkabıyı önce bağladığına. kapıdan çıkarken önce hangi ayağına attığına, otobüse binerken normalde durduğun yer veya durmayacağın yer
durakta beklerken genelde beklediğin yer beklemediğin yer
bir insanlar konuşurken genelde verdiğin ve vermediğin cevaplar
hep bir seçim ve bu seçimler birer kapı diğer tarafa açılan bir çizgiye, yol ayrımına sokuyor.
Bu kararları alırken normalde yaptıklarından farklı şeyler yapmak gibi bir şey diyelim :D umarım anlatabilmişimdir bu örnekle jkdfg
eve giderken hep X yolunu kullanıyorum bugün de Z yolunu kullanayım demek mesela
Senin farklilik dediğin şey bu mub:d
denklemde hiçbir şeyi değiştirmediğimiz sürece sonuç da değişmeyeceği için herhangi bir farklılık beklemek saçma olur einstenin da dediği gibi
âptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır. örnek olarak sunulabilir ama burada kimseye âptal demiyorum tabi alınmayınız :D
Anladim demek istediğini 😀
Katlan öl
darr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?