Bana bir kere cümle içinden bitanem dedi yanına gitmiştim kağıt vermeye arkamdan ismimle seslendi yanina gittim bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi sınıftaki kız öyle bir tip gevşek dedi hani ona da canım demişti ama bitanem fazla geldi ogün nevrim döndü alışık değilim böyle şeylere ve ağız alışkanlığı olsa sınıfta bir kiz hocam diye seslendi efendim dedi canım bile dememişti
Ben anlamıyorum ya tamam okey gevşek bir adam ama bana yapılmasi absürt soğuk bir tipim bir de evli alyansı var parmağında bak sen bile böyle düşündün o gün birtanem demesi çok sacmaydi
Dershane kitaplarını taşıyacağım zaman bana kitapları verdi bunları asağıda çantana koyarsın demişti sanki ben bilmiyorum çantama koymayı dershaneye gelinmediği zaman da aranıyor beni aradı neredesin dedi evdeyim demiştim neden gelmedin dedi rahatsızım dedim geçmiş olsun demişti teşekkür ederim demişti sonra neyin var diye de sormuştu ben de nezle olmuşum galiba demiştim tekrar geçmiş olsun teşekkürler dedim teli kapadım bu da saçma değil mi zaten rahatsız olduğumu söylemişim o da gecmiş olsun demiş daha niye soruyor neyin var diye tabii bu olay olalı bir ay falan oluyor herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoşt hoşt diye karşılık almadığı sürece normal görünüyor.
Öğretmenim böyle seslendi normal mi
Normal adamın kafası dalgındır o an ismini hatırlamamış olabilir.
Hayır hicte dalgın değildi ve ismimi unuttuğunu asla düşünmüyorum
Aradaki samimiyete bağlı bir şey o zaman
Samimi değilim hocayla çok soğuğum
O zaman kadın erkek ilişkileri zayıf biri sanıyorum
Bana bir kere cümle içinden bitanem dedi yanına gitmiştim kağıt vermeye arkamdan ismimle seslendi yanina gittim bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi sınıftaki kız öyle bir tip gevşek dedi hani ona da canım demişti ama bitanem fazla geldi ogün nevrim döndü alışık değilim böyle şeylere ve ağız alışkanlığı olsa sınıfta bir kiz hocam diye seslendi efendim dedi canım bile dememişti
Sanamı yürüyor?
Ben anlamıyorum ya tamam okey gevşek bir adam ama bana yapılmasi absürt soğuk bir tipim bir de evli alyansı var parmağında bak sen bile böyle düşündün o gün birtanem demesi çok sacmaydi
Anlık etkilenmiştir bilemedim
Dershane kitaplarını taşıyacağım zaman bana kitapları verdi bunları asağıda çantana koyarsın demişti sanki ben bilmiyorum çantama koymayı dershaneye gelinmediği zaman da aranıyor beni aradı neredesin dedi evdeyim demiştim neden gelmedin dedi rahatsızım dedim geçmiş olsun demişti teşekkür ederim demişti sonra neyin var diye de sormuştu ben de nezle olmuşum galiba demiştim tekrar geçmiş olsun teşekkürler dedim teli kapadım bu da saçma değil mi zaten rahatsız olduğumu söylemişim o da gecmiş olsun demiş daha niye soruyor neyin var diye tabii bu olay olalı bir ay falan oluyor herhalde
Kabalık aq... pardon a ne oldu bakar mısının işi mi çıktı nerede bu medeniyet
Öğretmenim bana böyle seslendi
Bunu yapan öğretmen birde... gerçekten çok doğru söylemişler okumak cahilliği aşır eşeklik baki kalır diye
Ya dersimize girmiyor idari katta görevli ama hocam diyoruz işte
Ştttt yakışıklı sıkıntın nedir de🤭🤭
Öğretmenim öyle seslenmişti
Hoşlanıyordur
Öğretmenim öyle seslendi ne hoşlantısı
Soruda erkek deme o zaman hocam seslendi de
Öbür türlü cevap verilmiyordu mecbur böyle yazdım
O zaman biz nerden bilelim hoca olduğunu başlığa göre cevap yazıyoruz
Ee hocam da olsa böyle seslenmesi normal mi benim bir ismim var çok laubali bu bir de genç bir hoca
Konuşmak ilgini çekmeye çalışıyor demek ki
Hoca mı ne alaka neden böyle bir şey yapsın ki
Hocayı tanımıyorum o yüzden net bişey diyemem
Hoca biraz gevşek gibi ama bana ayrı gevşek bir kere bitanem demişti cümle içinde
Yav şaklık yapıyor demek. Ağzının payını ver ki yerini bilsin
Bir de evli parmağında alyans var
sanalda evet reelde hayır
Öğretmenim bana öyle seslenmişti
Pişştt
Eski sevgılımj hatırlatttı bu 😬