Sizi seven değer veren insanların kıymetini bilenlerden misiniz yoksa bunu artık normalleştirip göz ardı edenlerden mi?

Sizi seven değer veren insanların kıymetini bilenlerden misiniz yoksa bunu artık normalleştirip göz ardı edenlerden mi?
Her zaman yaşanmış dünü ve yaşanıp yaşanmayacağı belli olmayan yarını düşünmeden bugünü yaşamak gerekiyor. Bugünün kıymetini bilmek gerekiyor, çünkü yarın çok geç olabilir. Dün-Bugün-Yarın Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu. İnsanlar güneş doğup batıncaya kadar yaşıyorlardı hayatı. Bir daha hiç olmayacakmış gibi dolu ve anlamlı. Derken zaman diye üç parçalı bir şey icat etti insan. Bir parçasına dün dedi, diğer parçasına bugün, öteki parçasına da yarın. Sonra fesat karıştı zamana ve insan bugünü unuttu. Dünü düşünüp pişman oldu, yarını düşünüp telaşlandı; ama işin ilginç tarafı tüm telaş ve pişmanlıkları güneş doğup batıncaya kadar yaşadı. Farkında olmadan rezil etti bu gününü. Oysa yarın, bugüne dün diyor, dünde bu gün için yarın diyordu. Bir türlü beceremedi. Bir eliyle yarına, diğer eliyle düne yapıştı. Bu günü eline yüzüne bulaştırdı. Mutsuz oldu insan. Ve ne gariptir ki yarının telaşı da, dünün pişmanlığını da hep bugün yaşadı; ama bugünü hiç yaşayamadı. Ne yarın ne de dün! Can Dündar
Sevdiklerimizi kaybedince ah edecek bir sebep buluruz. Yetmediğini düşünürüz verdiğimiz kıymetin, onlara ayırdığımız zamanın.
Elimden geldiğince diyeyim.🌸
Kadrimi kıymetimi hak ederse benden vefalısı yoktur. Ancak nankörse benden nankörü yoktur. Kişisine göre bende bazı şeyler.
Eic için çok teşekkür ediyorum canım 🎀
Çok rica ediyorum 🦋🦋🦋🦋
Cevap
25Cevap
Evet bilirim tabi ki de
Bilirim..
bu konuda hassas davranırım önemli bence bu..
Çok iyi bilirim aynı şekilde kadrimi kıymetimi bilenleri yanımda isterim. nankörlere hainlare asla tahammül edemem
Eğer hak ediyorsa o kişi ya da kisiler sonuna kadar karşılığını alırlar.
Son damlasına kadar.
Beni seveni ben de seviyorsam evet bilirim. Beni sevene karşı duygum yoksa onun için üzülürüm
Bilirim tabi öyle insanlar kolay girmiyor hayatımıza
Kadirşinaslığım inşallah ben öldükten sonra anlaşılmaz..
Kim neyi ne kadar veriyorsa o kadar alır benden ne az ne çok
Evet bilirim bu konuda çok hassasım..
Bilen ama bilinmeyenim ben.
Değerimi bilenlerin değerlerini bilirim.
Bir adım gelene, 3 adım giderim... Sanırım bu durumda bilmiş oluyorum : ))
Evet bilirim de hak edeni henüz görmedim.
Elimden geldiğince.
Bilirim..
Bazen bilmiyoruz maalesef
Bilmeye çalışıyorum. İnsanız mutlaka hatamız olur.
Ben bilirim de eller bilmiyor
Bilirim değer verene değer veririm
Hem de çoookk.. umarım bir gün evlendin de gerçekten kadir kıymet bilen biriyle karşılaşırım
Bilirim, bileni ama..
Biliriz kaybetmeden bilmek lazım ama
Bilirim çok şükür
Hak edene kadir kıymet bilirim
Hayır
Evet bilirim.
Evet bilirim
Kıymet bilmiyorum
Bilmek lazm
Evet
Kadiri tanımıyom ama kıymet ile tanışmak istiyom
çok iyi bilirim evet