Kişilik & Karakter Kadir kıymet bilir misiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaradanın bizi göklerden gördüğüne inanırız.Oysa içimizden görür..Şems Kadir kıymet bilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zeynepmikiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bunu bize değilde bizi tanıyan birine sormak lazım ama ben bildiğimi düşünüyorum her zaman herkesin hatrı vardır ne olursa olsun 🤞🏻 1 0 Yorumla
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Kadir kıymet bilinecek şeyi ziyadesiyle biliyorum..Bilmeyeni ise zihnimde bile taşımam.. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bilirim ama nefs zorluyor. İsyan hali, yetinmeme, unutma.. 1 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl kıymet verip de kadrinin bilinmemesi kadar acı bir şey yok aslında 1 0 Yorumla
Okngüll Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl çok iyi bilirim aynı şekilde kadrimi kıymetimi bilenleri yanımda isterim. nankörlere hainlare asla tahammül edemem 1 0 Yorumla
Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir insanı sevmişsem bilirim. Sevmemişsem umrumda olmaz. 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Elimden geldiğince kıymet bilmek için uğraşıyorum. 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bilirim de benimkini bilen olmadı. 1 0 Yorumla
azizaeson Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl kesinlikle bilirim. görmezden gelemem. 1 0 Yorumla
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilirim kesinlikle 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bunu bize değilde bizi tanıyan birine sormak lazım ama ben bildiğimi düşünüyorum her zaman herkesin hatrı vardır ne olursa olsun 🤞🏻
Kadir kıymet bilinecek şeyi ziyadesiyle biliyorum..
Bilmeyeni ise zihnimde bile taşımam..
Bilirim ama nefs zorluyor. İsyan hali, yetinmeme, unutma..
kıymet verip de kadrinin bilinmemesi kadar acı bir şey yok aslında
çok iyi bilirim aynı şekilde kadrimi kıymetimi bilenleri yanımda isterim. nankörlere hainlare asla tahammül edemem
Bir insanı sevmişsem bilirim. Sevmemişsem umrumda olmaz.
Elimden geldiğince kıymet bilmek için uğraşıyorum.
Bilirim de benimkini bilen olmadı.
kesinlikle bilirim. görmezden gelemem.
Rabbim gonul gozuyle gormeyi nasip etsin.
Bilirim kesinlikle
Kadın bilmez
Eller kadir kiymet bilmiyor annem.
Biliriz tabikiside
Bilirim
Evet bilirim
Nankörüm ben
evet bilirim