Güncellemeler
1 yıl
ve en onemlisi asla arkadaslarinin lafoyla seni deneme tahtasi gini kullanmamaliydi. bi cesit aletler istemek vs bunlarla anlasilmaz ki bu islerre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana Konfor olanı sunamayacağını ve fayda sağlayamayacağını anladığın için terk ettin Bu da senin çıkarcı olduğunu gösteriyor
aslinda oyle bi durum degildi. uzak mesafeydi benden tek istedigi kameramin hep acik olmasiydi ben ders calisirken bile aerami mutlaka kuruyordum teneffuslerde sesimizi acip kpnusuyorduk sonra devam ediyordum. ilgi sevgi asla hic esirgemedim sadece onu gulumsetecek fotograflar atiyordum sosyal medyam bile askıdaydı. onu cok seviyodum. hatta bigun misafirlige ona 5 saat mesafede biryere girtmistik gelmek istedi ama onu gormek icin belki 15 dakikam bile olmayacakti sirf onu memnun etmeyecegini dusundugumden masraf olmasin diye israrla istemedim bunu da ona soyledim.
Daha yeni ayrılmışsın duygular taze böyle hissetmen normal
bunu duymaya cok ihtiyacim vardi. gunduzleri ders calisiyorum 2 saatlik molamda bile kendimi kafamla basbasa birakmamak icin resmen annemle komsuya gidiyorum. gece olunca da agliyorum donecek mi ben cok sevdim hic mi sevmedi diye
Zamana bırak zamanla duyguların kaybolacak yerine tekrardan mantıklı düşünme gelecek merak etme
sizce geri döner mi tabiki burada nasil biri oldugum da onemli ama bi erkek nasil birini ozler kaybettigine uzulur
Erkekler ayrılığın başında genelde çok üzülmüyor. Hatta baya seviniyor ama böyle üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra pişman olup dönmeye çalışıyor. Ama bu seferde kız için çok geç oluyor
evet bunu cok kez duymustum. ama erkegin de donecegi kiz var donmeyecegi kiz var. degil mi
Orası öyle
yani oraisni merak ediyorum acikcasi cunku artik kendimi sorgulamaya basladim ben ayrilinca mutlu olunacak biri miyim diye
8 ay olmuş bu artık biraz takıntı gerek yok. Önüne daha iyisi çıkar dert etme
8 ay degil ya 5 gun oldu
Gizli kullanıcı olunca hatlar karıştı pardon
sorun degil
Sen özlüyorsun benim kız arkadaşım benim için sevgiden gözleri dolan kız ayrıldı Ayrılığın 3-4 haftasına söz nişan yaptı
belki de aile yuzundendir sanmiyorum cunku bi kizin bi anda evlilik karari almasini konuyu irdeledin mi
İlk baştan itibaren ailecek evliliğe düşkünler aile baskısı da var kendiside daha çıkmaya başlarken hemen evlenme zamanını konuşuyorduk hatta olayda şöyle oldu son ayrılma olayı
Hatta olay şöyle pp fotosu çok üzdü beni evlilik teklifi fotosu çocuğun benden üstün bir yanı bile yok Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet yapar gibi Ayrılığın 3-4 hafta sonrası nişan yapmış tanıdık aile düğünde babasının arkadaşanın oğlu istediler bizde verdik diyor neden bunu yaptı diye soruyorum annesine ona ne demek istiyorsun iki kişiyi bir mi idare etti diye kızım sinirlendi diyor böyle imada mı bulundunuz o denemek diyor ben nasıl 15 günde birini sever diyorum olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (en fazla 6 ay) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile annesi ile yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona bu ah almak değil mi
ben ailesinin bu iste bi parmagi oldugunu dusunuyorum. bi kiz olarak soyluyorum gercekten 15 gun cok az. bunun icin hayatinda erkeğe aç bi kız olmasi gerekiyor. ama bu da olanaksiz ailesi sesini cikarmiyorsa gorucu usululugu vardir. en basitinden 2 secenek var ya senle birlikteyken de bu iliski vardi yani aslinda 15 gunluk bi donem degildi ya da ailesi de destekledi buldurlar birini bagladilar kizin basini ama dedigin gibi eger gozleri dolsu uzgun gorunduyse bu iste bi bit yeniği var. kız ailesine ses cikaramicak bi kiz miydi boyle bi durumda
Ailesi etkindi ama kızda istemeye istemeye gitmezdi yani öyle yapsı yoktu babasının arkadaşının oğlu diyor annesi 2 ayda düğünde yaparız dediler sen yapmadın gibisinden o kadar yaşanmışlık 1 ay da başkasını nasıl sever diyorum cevap yok kız başka şehre babam vermez gitmem diyordu şimdi başka şehre gidecekmiş sanırım o şehirde hiç sevmem psikolojimi bozdu diyordu çok garip konuşmaya çalıştım hayır hayır diyerek gitti yolda gördüm zayıflamış pp fotosu da nispet yapar gibi koymuş çocuk sarılıyor bu ruh gibi duruyor
kafa karisitrici ne kadar oldu ayrilali
Temmuzda son konuşmamamızdı ondan sonra numara değişmiş engel temmuzun sonuna doğru sosyal medyasına kalp isim koymuş ardından Ağustos nişan ondan beri hala kendime gelemedim anılar aklımdan hiç gitmedi
bu haberi gorene kadar unutma yolunda miydim
Mesaj felan atıyordum ulaşmaya çalıştım biraz ayrı kalsın kafasını toplasın bir araya geliriz diyordum ama Mesajlarım gitmiyormuş numara değişmiiş
uzuldum bu duruma bak sen en azindan elinden geleni yapmissin ben ne yapacagimi bile bilmiyorum
İşte sen mesela düşünüyorsun mantık ayrılığı olmasa bile mesela hemen başkasını düşünmezsin değil mi sen biraz daha bekle sakin düşün belki çözülür aranızdaki şeyler
cok guzel bi iliskiydi uzak mesafeydi ama her animiz birlikteydi gun icinde sirf goruntulu konusuyoruz diye 4 kere sarjim biterdi o istiyor diye ders calisirken bile kamerami kurardim muhabbetimiz cok iyiydi evet mantik ayriligi yaptim ama icim bi eksik. o da beni seviyordu. ben im zaten 2. sevgilimdi 19 yasindayim ben yapamam birilerinde oyalanma isini. doner mi ya sence
Döner bence bu sevgi kolay değil sizinki seviyorsunuz bence döner yani tekrar olursunuz
silersem silerim diyen biriydi onceden. ama ayrilirken sana iyi misin diye sormak isterim bazen dedi. ben de eger acik kapi birakirsam gelmen icin hep yollari gozlerim umut ederim dedim. daha sonra da engelledim. ama oyle kotu niyetle degilsi o da biliyodu hatta bildigin vedalastik kalpli sevgi cumleleriyle ayrildik. cok inat ederse ya da gelmek istese yine de bulur mu isteyen
İsteyen elbette bulurda karşıdaki de buna engel olmamalı biraz cesaretini kırabilir yaşananlar ben eğer çözülemeyecek olay değilse konuşun derim
o haksizdi ben gitmemeliyim ona bence bi erkek olarak empati olarak dusun bence konusmak icin o yaklasmali. yazsam asla geri cevirmem hatta bana her zmaan yazabilirsin her konuda destek de olurum dedi ayrilirken bilmiyorum ya kafam cok karisik benim gelmesini en azindan bi sans daha denemek segistigini gormek isterdim
Aslında tabi erkek olarak adımı o atmalı yani
5 gun oldu gerci bence doner ya
Bencede daha çok az olmuş süre biraz bekle benden tavsiye
elim kolum bagli zaten beklicem mmecburrn
Bekle emin ol iyi olacak senin için
tesekkur ederim sohbetin icin iyi geldi:)
Rica ederim sende sağol dediğim gibi daha çok yeni biraz bekle daha güzel olacak eminim :)
evet daha cok yeni oldugu icin bu kadar taze sen de umarim dhaa iyi olursun
İnşallah çok teşekkür ederim
amin ben de xok tesekkur ederim
Rica ederim benim durumum mesela hala hatayı kendimde arıyorum mesela ayrılık süresinde konuşmalıydım diye ama o kadar çabuk oldu ki her şey sosyal medyasında kalbi görünce bittim bende
bence kiz da hata var eger ayrilik sbebeiniz anlattigin gibiyse. baska bi sebep yoksa. eger olurunu osteseydi beklerdi. evlenmek icin can atiyorduysa ailesi de kendisi de ailesini karsisina alirdi. direnip direnmedigini bilemem tabiki ama kizi da ailesini de tanimadigim icin bilemiyorum. herseyin hayrilisi olsun kardesim. eger hayirlisi olsaydi yaninda olurdu
Aynen öyle kardeşim ne güzel anlattın ailem arkadaşlarım hepsi aynı şeyi dedi istersen normal ayrılın dedi insan o kadar sürede başkasını sevemez dediler kolay şeyler değil dediler
ve eger gercekten ailesi yuzunden olmus olsaydi seni insan yerine koysaydi sana guzelce aciklardi. ya da gizleyebilmeliydi. bu sekilde goz onunde olmamaliydi. seni gectim hayatina aldigi adamin sucu neydi. sevmiyor belli ki
Aynen öyle ya o kadar şeye hatren bi insan derki anlatır açıklar yok ayaklarına kapansam yine olmazmış padişah oğlı olsam yine olmazmış yasımı tutmazmış
ayip etmis bence mayasi iyi degilmis uzgunum ama bildigim kadariyla ancak bu yorumu yapabiliyorum
Cinsellik yaşandımı
Umarım mutlu olursun
hepimiz umarim abim
🙏🙏🙏🙏