Özlem çekiyorum sevdiğim kişiye karşı ne yapıcam ben yaa nasıl unutucam onu 😕😕😕
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılBen bir defter aldım. Onunla ne zaman konuşmak istesem o deftere yazıyorum sanki ona mesaj yazar gibi. Özlemimi onunla konuşma isteğimi biraz olsun hafifletiyor
12 Yorumla- +1 yıl
evet onu yapıyorum yazıyorum duygularimi
- +1 yıl
👍👍
En İyi Cevaplar
+1 yılunutman gerek
11 Yorumla- +1 yıl
unutmam gerek 👍 Beni istemeyen kişiyi sevmek canımı çok acıtıyo
+1 yılZamanla unutursun ya da özlemeye alışırsın
11 Yorumla- +1 yıl
mutlaka öyle olacak alisicam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Diğer konusunda 544 cevap paylaştı. Dünya dönüyor dönecek , bitecek acılar bugünlerde geçecek sen ne dersen de
11 Yorumla- +1 yıl
diyosun hayırlısı👍
+1 yılkolay kolay unutamazsn ancak onun sana nefret edicegin birsey yaparsa unutmaya calsrsn
23 Yorumla- +1 yıl
ona kizsamda unutamiyorum
- +1 yıl
dogrudur
- +1 yıl
👍👍👍👍😳
+1 yılKızdır onu o da sana küfretsin böylece unutursun 😂
01 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
+1 yılmuhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur :) (sana senden başkasının bir faydası olmaz hanım kızım :) )
01 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende 100lük viski var buyur bir akşam misafirim ol
04 Yorumla- +1 yıl
icme👊
- +1 yıl
at çöpe
- +1 yıl
haram
+1 yılBulursan banada öğret 🙁
1193 Yorumla- +1 yıl
İmkansız 😕
- +1 yıl
Aynen öylee yaaa
- +1 yıl
Çok kötü bir durum😳😳😳
- +1 yıl
Aynen öyle bide sen onun için bu hallere düşsende onun için kalbin deli gibi atsada onun gram umrunda olmayasın daha kötü 😞😞😞😞😞😞
- +1 yıl
aynen alıştım ben artık onun umrunda olmayisini Zorluyorsa sev sevmiyorsa zorlama demiş Hz Mevlana :) Yapacak bişey yok
- +1 yıl
Evet aynen öylede olmuyor işte sende biliyorsundur insan yine üzülüyor yine acısını çekiyor
- +1 yıl
çekiyorum çok çekiyorum nasıl geçecek bilmiyorum
- +1 yıl
Aynen işte çok kötü bir durum ve onun umrunda olmayısı o mutlu her zaman kahkahalar içinde olması daha kötü kim bilir kimlerle konuşuyor ama işte yapcak bişey var mi yookk
- +1 yıl
Keşke sevmeseydik ama keskeler fayda etmiyo
- +1 yıl
Onu sevmek bile çok ayri bir güzellipi var ama onun yerine keşke oda beni sevseydi derdim
- +1 yıl
tabi ki oda var ama keskeler fayda etse keşke çok kötüyüm ben ya:(
- +1 yıl
Keşkeler fayda etse herşey çok daha güzel olur çünkü hep keşke diyorum emin ol benim kadar kötü olamazsın ben hayatımda hiç bişey ve hiç kimse için ağlamadım ama o bunu kaç defa başardı gerisini sen düşün.
- +1 yıl
benimde öyle her gece aglıyorum bende çok kötüyüm aynen hersey güzel olsa keşke yine keşke diyoruz işte bende kimseyi sevmedim bu kadar
- +1 yıl
Ama bu söz çok doğru seven kaybeder ben çok katlıyırym yani sizin aranızda hiç bişey oldu mu yoksa olmadı mi
- +1 yıl
bisey derken
- +1 yıl
Yani sevgine karşılık verdi mi hiç sevgili olup mı ayrıldınız yoksa hiç mi olmadı yanlış anlattım herhalde kusura bakma
- +1 yıl
yok önemi değil sevgili olduk evet karşılık verdi o zaten ilk adımı attı sonra ben çok sevdim sanırim:(
- +1 yıl
Aynennnnn yaaa niye ayrılıldınız ki
- +1 yıl
Olmadı onun açısından daha Sonra seni unutamiyorum dedi bende onu unutamadim zaten ama ayriyken de konusuyoduk değişik biraz sonra olmadı işte ben çok sevdim çok deger verdim
- +1 yıl
Onun açısından niye olmadı ki seviyorsa unutamıyordur yan
- +1 yıl
Bilmiyorum olmadı mantık açısından da düşünürsek mantık olarak olmadı işte ama ben yinede vazgecmiyorum imkansız diye bişey yok o kelimenin içinde bile imkan var
- +1 yıl
Anlaşamadınız mi yani
- +1 yıl
Öyle diyelim :(
- +1 yıl
Niye anlaşamadınz ki yani hangi konularda çünkü seven insan herşeyin üstesinden gelebilir yani
- +1 yıl
Ben gelmeye hazirdim o değildi
tabiki gelebilir çok sevdim hâlâ da seviyorum bilmiyorum yaa off - +1 yıl
İşte o sıkıntı neydi ki ama sizi bu duruma getiren
- +1 yıl
Ne kadar sürdü bide
- +1 yıl
ya o değişik konular işte 3 ay sürdü çok az sizin
- +1 yıl
askerde şu an
- +1 yıl
Hmm anlatmak istersen dinlerim içini dökmüş olursun sma sen bilirsin yinede
- +1 yıl
Ya farklı konular aramızdaki uzaklık benim kiskancligim falan değişik şeyler çok doluyum zaten
- +1 yıl
Hmm peki siz bilirsiniz ama sıkma canını dicem nafile ama biliyorum
- +1 yıl
yani tek bir konu değil sıkma canını diyosun malesef
sizin ne kadar surdu - +1 yıl
6-7 ay arkadaşlık flört gibi bişey yaşadık 3 ayda sevgililik sürecimiz oldu
- +1 yıl
Hım sizin de azmis ben çok alıştım ona o olmayınca çok kötü oluyorum
- +1 yıl
Aynen öyle bende çok alışmıştım oda alışmıştı benim hatam yüzümden ve onun hataları yüzünden bitti ayrılmadan önce tam bir hafta öncesi kollarımın arasında bidaha hiç ayrılmayalim olmasın öyle şeyler diyip konuştuğum ikimizinde gözleri dolmuştu ama işte böyle oldu offffffffffff 😔😔😔😔😔
- +1 yıl
Evet askere gitmeden önce oda gelmişti benim yanıma sarıldı k falan ama işte. ..
- +1 yıl
Ona sarıldığımda ki huzuru mutluluğu ben bu hayatta hiiiç bişeyden almadım ve öyle sarmaş dolaş oturrken öyle bir konuşma yaşadıktwn sonra gel 1 hafta sonra yabanci ol
- +1 yıl
Aynen çok huzurlu oluyo insan çok mutlu oluyo sonra böyle olmasi çok acı bişey onun kokusunu duyduktan sonra
- +1 yıl
Oofffffffffffff 😢😢😢
- +1 yıl
Ne çok dertliymisiz belkide hayatımıza başkasını almamız gerekiyo ama ben yapamam ki bunu :(
- +1 yıl
Nasıl unutabilirim ki onu otururken bana yaslandığı anda derin bir nefes alıp kokusunu içime çektiğim zamanları nasıl unutabilirim ki yanimda otururken telefonla uğraşırken o seyrettiğim anları nasıl unutabilirim o gözlerini bakışılarını gülüşlerini herşeyi nasıl unutabilirim yaa offff offffffff valla yaşamak zor geliyor ya hayatımda en çok sevdiğim kişi değil en çok ve ilk sevdiğim kişiydi o benim 😣😣😣😣😣
- +1 yıl
Bende yapamam işte aslaaaaaa unutamam onu çünkü ilkim herşeyim benim o 😭😭 şuandada ağlamak aciya dahil mi 😞😞😞😞😞
- +1 yıl
Aynen benim duygularım da böyle ilk kişi oydu ilk olarak da kalacak
- +1 yıl
Ben her gece Ağlıyorum geçmiyo yinede😢😢😢😢 Dahil tabiki
- +1 yıl
bir zamanlar üzülmeme bile kıyamayan kişi gülmem için elinden geleni yapan kişi şimdi ise bana yabanci ve ne kadar üzdüğünü ağlattığının hayattan soğuttuğundan haberi bile yok başkalarıyla gülüp eğleniyor ama biliyorum haberi yok işte haberi olsa yine kıyamazdı bana gelirdi yanıma biliyorum
- +1 yıl
Haberi olsun söyle ben söylüyorum sürekli hâlâ konuşuyoruz sen söyle ben herseyi söylüyorum
- +1 yıl
Söyliyemem ayrılma olaylarımızdan dolayi
- +1 yıl
Ne olayı oldu
- +1 yıl
Çok büyük kavgayla ayrıldık biz diyemem bu saatten sonra
- +1 yıl
De bence aynı şehirde misiniz
- +1 yıl
Evet ayni şehirdeyşz
- +1 yıl
Anladım diyecek bişey yok hayırlısı olsun
- +1 yıl
İnşallahhh
- +1 yıl
😊😊😊👍
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
iyi akşamlar
- +1 yıl
Teşekkürler sizede
- +1 yıl
yoksa konuşma uzuyo 😂😂
- +1 yıl
Ee uzasın ne zararim var 😒😏😏
- +1 yıl
Yok zararın yok yanlış anlama 😊 Bilmem öylesine dedim
- +1 yıl
Hmm peki tamam
- +1 yıl
😉😊tamam
- +1 yıl
😁☺️
- +1 yıl
nerde yasiyosunuz
- +1 yıl
İst siz
- +1 yıl
Kütahya
- +1 yıl
Hmm kaç yaşındaydınız
- +1 yıl
18 siz 21 :)
- +1 yıl
Siz 18
- +1 yıl
Sevdiğiniz?
- +1 yıl
evet 24 oda
- +1 yıl
Ovvv çok fark varmış aranızda
- +1 yıl
Sizinle vakit geçirmek için veya bir çıkarı olduğu için yapmamıştır herhalde
- +1 yıl
yok bence normal 6 yaş
- +1 yıl
Evet ama işte erkek sizinden bişeyler istediği için çıkmış olmasın sizinle
- +1 yıl
Yok seviyodu ilk anliyodum yapmaz
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Yok öyle değil
- +1 yıl
eminim bundan
- +1 yıl
Ama erkeklere fazla güvenöe erkek olarak söylüyorum bunu ben öyle olamiyorum ama çevremdeki herkes erkekler yani kızları kandırıyor yani en basiti lise 2 deykn arkadaş vardı kıza çok güzel taklit yaptu kız beni seviyor diyordu başka bişey demiyordu yani çocuk hakkında ama çocuk sonra bununla sitenin otoparkında ilişkiye girip ayrıldı kızda öyle mal gibi kaldı sonra bana gelip sen haklıymışın dedi
- +1 yıl
Kıyamam noldu ilişkiye girince yazık kıza ya
yok öyle bişey olmadı Allah korusun - +1 yıl
İşte bende seni o yönden istiyor olabilir diyorum sonuçta 6 yaş var hiiiç belli olmaz kız zaten birwz afedersin kaşardı ya ilişkiye girmedilerde karışık biraz terbiyem müsade etmiyor
- +1 yıl
Hım anladım :(
- +1 yıl
Ama kız kaşındı yani kıza acıma
- +1 yıl
Nolacak şimdi o kız bozulduktan sonra evlenecek başkasıyla ne olacak
- +1 yıl
Ya bozulmadı iyi bak anlatıyorum ama bunları yazanın benim olmadığımı say
- +1 yıl
Bozulmasi lazım değil mi :) Tamam anlat
- +1 yıl
Ya bu çocuk bunu sitenin otoparkına götürmüş biraz sevişmişler sonra oral ilişkiye girmişler karşışıklı olarak sonra anal ilişkiye girip göndermiş kızı çocukta sonra ayrılmış kızın annesi felan biliyordu yani sonra bu kız başka biriyle çıktı okulun yangin merdiveninde çocuğun yüzünü boynunu felan yalıyordu yani sen düşün kız istiyor o kasınıyor ama o ilk anlattığım olay kızın ilkiydi
- +1 yıl
İşte yani vajinal ilişkiye girmmeişler analla oral bozulmamız hesaptaaaa
- +1 yıl
hım ilişkiye girmişler ama bozulmamış ilk anldim
- +1 yıl
Hım pardon ben öyle sandim
- +1 yıl
Ama o kıza müstehaktır öyle diym bide site otoparkında iyi cesaret işte afedersin orospuşuk olunca içinde insanin
- +1 yıl
Aynen otopark garibime gitti aynen iyi cesaret
- +1 yıl
Aynen işte allah öylelerinden korusun beni benden uzak sonra bakirim diye dolaşır ortalıkta
- +1 yıl
Aynen Allah korusun
- +1 yıl
Ben evlenince bile nasıl yapcağımı düşünürken millet işte neler yapiyor neyse ne ya kapatalım
- +1 yıl
Düşünceleriniz güzel 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim her erkek sizin gibi olsa
- +1 yıl
Yok ya benimde illa hatalarım vardır ufakta olsa büyükte olsa
- +1 yıl
vardır mutlaka ama bu konuda
- +1 yıl
Hmmmm
- +1 yıl
Öyle işte :)
- +1 yıl
İyimiş 🙃🙃
- +1 yıl
😊😊İyi olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Ol oluü
- +1 yıl
Ol be üzülmeye değmez 😊
- +1 yıl
Az önce konuştuk zaten sesini duydum 😊😊 o yüzden mutluyum sanirim
- +1 yıl
Hadi ya ne güzelll 😞
- +1 yıl
Evet :) Sende mutlu olursun inşallah
- +1 yıl
😔😔😔😔😔 zor çok zor
- +1 yıl
Olursun merak etme karşına birisi çıkar Merak Ettim seni heralde tipsizsin ondan sevmemis seni :) Şaka yaptım tabiki 😉😉
- +1 yıl
Hayır işte onun bazı hataları oldu ben çok kıskancım ve hiç bir dediğimi yapmadı adam akıllı bende çok sınırlendim kaldıramıcağıl şeyi yaptı kahpe dedim o gün bu gündür yüzüne hasret kaldım
- +1 yıl
Ne yaptı o kadar
- +1 yıl
Ya işte bu güne kadar ona karşı hiç yanlışım olmadı hatam olmadı 1 dediğini 2 etmedim ama ben çoooook kıskancım oda hiç bir dediğimi yapmadı mesela en son olan olay bu kız tesettürlü ama bir etek giymişti okulda diz kapağında yani oturduğunda diz kapağı gözüküyordu öyle bir kızda değil yani namazında niyazında şoka girdim öyle tartışırkrn söyledim zaten ondan önce çok dolmuştum sonunda öyle oldu yani
- +1 yıl
Hım aslında küçük bir olaymis ama işte
- +1 yıl
Benim için küçük bir olay drğil ama işte
- +1 yıl
Hayır yaptığı yanlış tabi sen istemediğin sürece yapması yanlış tabi başka olaylar da olmuştur hepsi birlikte olunca patlamissindir
- +1 yıl
Yok ya başka olaylar olmadı bana kaç defa dedi tamam bidaha seni üzcek bişey yapmucam diye ama işte bide ama bende ona göre çok abartıyorum çok kıskancım sinek bile uçsa kıskanırım o derece yani hocalarındsn felan kıskanıyorum yani konutuğu için işte ama en ufak istediğimi bile yapmıyordu ki
- +1 yıl
aynen o kıskançlık bende de var
- +1 yıl
He işte oda en ufak bir dediğimi bile doğru dürüst yapmiyordu sonra baktım işte etek boyu yukaru çıkmaya başladı zaten benim sınırım meşhurdur yani sınırlenince herşeyi yaparım oda bilir bunu o sınırle öyöe bir laf ettim sonra oda etti bende ettm oda etti bende ettim öyle ayrıldık işte ama kendimi affetirmek için son bişey yapıcam olursa olur olmazsa hayırlısı böyleymiş derim
- +1 yıl
Ne yapıcaksin
- +1 yıl
Çok fikir aldım herkesten gül veya papatya alıcam güzel bir not yazıcam hem beni affet gibisinden hemde gel en baştan beklentilerimizi söyliyelim ger başlıyalım gibisinden ilk öptüğüm ve öptüğü yerde vericem işte onuda çünkü benim sözümden çıkmıcağına dair bana garanti vermesi gerekiyor yoksa açıkcası bende istemem bidaha
- +1 yıl
Evet ama yine aynı şeyler olabilir çok da emin olma derim ben moralini bozmak gibi olmasın ama
- +1 yıl
Ya evet biliyorum ama sevgisinden eminim hep diyordu tamam yapmıcam bidaha üzülme diye ama hep yapiyordu ve bir bahanesi oluyordu ama ona göre işte bilmiyorum çok kararsızım işte
- +1 yıl
Anlıyorum seni o zaman şansını dene
- +1 yıl
Ama kararsızım ve çok seviyorum cidden böyle göz boyamak için denilebilir ama canımdan çok seviyorum ve onunda sevdiğine eminim ama işte ne biliyim yaptığı hareketlerden dolayi biraz düşündürüyor beni
- +1 yıl
Evet o düşünce de oluyo insanda iyi düşün hersey güzelde olabilir
- +1 yıl
İşte kız olgun birisi yani bana garantisini verirse herşey çok güxel olucak tabi o tartışma anında dediği bazı şeylern açıklamasını yapabilirse ve kendimi affetirebilirsem
- +1 yıl
İntihar etmeyi bile düşünmüştüm...
- +1 yıl
yok artik ya değmez o kadar da
- +1 yıl
Evet değmiyebilir ama dayanamıyorum artık çok özledim onu 😣😣😞😞😞
- +1 yıl
Biliyorum duygularını hayat işte 😢😢😢
- +1 yıl
Herşeyini özledim ya sesini gülüşünü hareketlerini seni seviyorum diyisini utanısını onu kızdıramayı herşeyi herşeyi özledim dayanmıyorum vallahi artık keşke hiç beklemediğim anda karşıma çıksa sarılsa sadece bişey demeden saatlerce öyle durabilirim offffff ooffffffffffff 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Kıyamam ya öyle olur inşallah ikimizinde😢😢😢
- +1 yıl
Normalde oda bende çok utangaç birisiyiz yani yan yanayken çocuk gibi utanırdık bir gün giderken demiştim söylemezsen birakmam diye seni seviyorum de demiştm öyle bir demişti ki o yüzünde ki mutlulğu hiç bişeye değişmezdim tsbi oda benddn istemişti sonrs öpmüştüm onu şoka girmişti utangaçliğindsn eli ayağins dolaşmıştı ama oda döndü beni öpmüştü tabi o öptüğü zaman öyle bir utanma görmemiştim gülmüştü utandığındsn ama nasıl utanmıştı hayatında ilk defs yaşıyordu onu tabi utandığıfsn dolayi kıp kırmızı oldu gidiyordu tutup sarılmıştım işte keşke o an ölseydimde işte bu günleri görmemiş olurdum hemde onun kollarının arasında olumuş olurdu şimdi brlkide uörunda bile değilim
- +1 yıl
Seninde çok başını şışırdım özür dilerim istersen konuşmayi kesebilirdin
- +1 yıl
Ben öyle konuşıyorum işte
- +1 yıl
İçimi rahatlatıyorum
- +1 yıl
Yok hiç sorun değil iyi oluyo bana konuşmak çok güzel şeyler yasamissin yanagundan öptün dimi :) Buna takıldım bende inşallah bidaha yaşarsın bence o seni unutmamistir
- +1 yıl
Tabikide yanağindan öptüm evet unutmamıştır ams o dediğim kelimeleride unutamıyor işte ne yapicam ben ya offfff bide onun yaptıklarıfa ayri sıkıntı benim için ne yapabilirim sence nasıl affetireyim kendimi 😔😔😔
- +1 yıl
İşte dediğin gibi ya da bir ev aç ona sürpriz yap kalpler balonlar cicekelr not yaz heryere falan mutku olur oda kiz bende kiz hoslanir yani keşke benide sen gibi seven olsaydı 😢
- +1 yıl
Ev olmaz ya yanlış olur yani o dediğimi yapmayı düşünüyorum çıkar belki ya ben seviyorumds ne oluyor sevdiğim kdar acı çekiyorum
- +1 yıl
ev yanlış olmaz ki ama öyle dusunuyosan bildiğini yap
- +1 yıl
Ya evette kızla aram kötü yani gelmek istemiyebilir bide ailesi yüxünden izin sıkıntı var yani
- +1 yıl
hımm doğru bildiğini Yap sen o zaman
- +1 yıl
Özelden mesaj atsan olur mu ya 145 yorm oldu yazmak için 1 dk aşağı iniyorum özleden atsan mesaj sorun olur mu
- +1 yıl
atamıyorum ki ben olmuyo özel sen at bana benim tel kendisi indiriyo😂😂
- +1 yıl
Peki o zaman iyi geceler inşallah kavusursun sevdiğine
- +1 yıl
Hmm bende atamıyorum 😒
- +1 yıl
İyi geceler inşsllahhhhhhhh
- +1 yıl
Ayni şekil send
- +1 yıl
sende bana dua et ✋✋✋
- +1 yıl
İnşallah Allah razı olsun
- +1 yıl
Sende bana et ama
- +1 yıl
Tabiki isim neydi
- +1 yıl
Emre sizin
- +1 yıl
Sümeyye
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Lise sonmuydunu
- +1 yıl
:) iyi geceler
- +1 yıl
dışardan lise okuyorum
- +1 yıl
Sizde hemen iyi geceler diyonuz
- +1 yıl
Sizede iyi geveler 😏
- +1 yıl
hafızim :)
- +1 yıl
yok siz zor oluyo dediniz ya ondan sorun yok
- +1 yıl
Heee saçmalama yaa imkan varken özleden mesaj at demiştim sorun değil yani
- +1 yıl
Ovvv maşşallah
- +1 yıl
Hım tamam anladım:)
- +1 yıl
Teşekkürler 😊😊
- +1 yıl
Sen kesin dua et o zaman ☺️
- +1 yıl
Muhafezekar aileniz var herhalde
- +1 yıl
benim uyumam lazım ama emre:( kusura bakma olur mu
- +1 yıl
ederim inşallah yok normal aile😊😊
- +1 yıl
Neyse yarın konuşuruz o zaman dimi 😏 iyi geceler 😊✋
- +1 yıl
tabiki burdan da zor oluyo hakket iyi geceler
- +1 yıl
Aynen özeli halledebilirsek özelden doğal olarak çünkü num vermezsiniz 😅
- +1 yıl
Özel olmuyo ya :) Numara mi gerek var mı:)
- +1 yıl
Bilmem verirseniz konuşuruz wptan yani
- +1 yıl
Burdan da veremem zaten görürler sen ver istersen bakariz😊😊😊
- +1 yıl
Oo bide bakarız 😂
- +1 yıl
İstersen dedim😂😂 Sen bilirsin
- +1 yıl
Ee burdan görüyorlar diyorsunda bana niye güveniyorsun kendimi çıkartmak için yapmıyorum güvenebilirsin istersen ama yinede başka kişilere karşı birwz daha ciddi ol derim 🙃🙂
- +1 yıl
Ben vericem istersem sen bakıcanişte starımda yok bakarız diyon
- +1 yıl
Akakaksksksks
- +1 yıl
Senin numarani alicam belki ben vermicem sana numarami merak etme iyi geceler
- +1 yıl
Bak ya yanlış bişey mi dedim ☹️
- +1 yıl
sorun yok iyi geceler uyumam lazım
- +1 yıl
05522303423
- +1 yıl
Beklerim atamnızı iyi geceler
- +1 yıl
teşekkür iyi geceler
- +1 yıl
Rica
önüne çık se-vi-yo-rum de :)
03 Yorumla- +1 yıl
konuşuyoruz zaten seviyorum diyorum
- +1 yıl
Ya evet unutmam lazım konuşuyoruz ama
+1 yılBiraz da sabri çek :D
10 Yorumla
+1 yılZor unuttum dersin Gözünün önünde canlanır...
10 Yorumla
+1 yılKütahya li
12 Yorumla- +1 yıl
Kütahyalı?
- +1 yıl
Ne alaka Kütahya
+1 yılBaşkasıyla sevişecen
03 Yorumla- +1 yıl
saçma sapan yorumlar
- +1 yıl
Soru çok ciddi :)
- +1 yıl
hee Sağol Sabır yaa 👊👊
+1 yıluntursun
01 Yorumla- +1 yıl
yapamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden ayrıldınız
06 Yorumla- +1 yıl
ayrıldık ama konuşmaya devam ediyoruz bilmiyorum vazgecemiyoruzz
- +1 yıl
değişik durumlae
Cevap sahibi+1 yıliki yetişkin olarak oturup konuşmalısınız ye aynı ya da farklı yollara devam etmeye karar vermelisiniz bu şekilde iki tarafta aklı birbirinde kalacak ve acı çekeceksiniz.
- +1 yıl
evet çok acı çekiyorum askerde olduğu için onada bişey diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yıloo.. :( oda zor.
- +1 yıl
Aynen bilmiyorum beni anlamıyo asker psikolojisii de var haklı olarak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?