Kişilik & Karakter Hiç kabullenemediğiniz şeyler yaşadınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşadım Yaşamadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç kabullenemediğiniz şeyler yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yaşıyorum maalesef evet 0 0 Yorumla
Lalalalashutup Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Kız arkadaşlarım ortada sebep yokken benden uzaklaşıp dedikodumu yapmaya başlamışlardı kabullenemedim çünkü iyi bir iletişimimiz ve arkadaşlığımız vardı ya da ben öyle sandım 0 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Çok yaşadım çok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yaşıyorum maalesef evet
Kız arkadaşlarım ortada sebep yokken benden uzaklaşıp dedikodumu yapmaya başlamışlardı kabullenemedim çünkü iyi bir iletişimimiz ve arkadaşlığımız vardı ya da ben öyle sandım
Çok yaşadım çok.
Evet