Kişi harici başka faktörler de engel olmuş olabilir ( sağlık, yaş vs.)

Kişi harici başka faktörler de engel olmuş olabilir ( sağlık, yaş vs.)
Cidden ilk defa bi soruya nasıl cevap vericeğimi şaşırdım anlatamıyorumda ama evet engel olmasalar çok mutlu olabilirdim 🥲
Evet kesinlikle öyle. hayat adil olsa bende başarılı olurdum
teşekkürler :)
Ricalar 😃
:D
Cevap
8Cevap
Başkaları benim umrumda olmayan bir terim.
Şu an olduğum yere de sadece kendi çabamla geldim. Bulunduğum noktadan da memnunum.
Diyemezdim, kendi potansiyelimi harcadım. Üç dil ile işsizim awjdkd
Türkiye'de üç dil ile işsiz kaldığınızda şaşırmamak lazım ama yinede şaşırıyorum. Dil öğrenme hevesimi kırdınız şu an 😐
Bazen ne yapsakta işler yolunda gitmeyebiliyor işte.😑
Diyecek bir şey bulamıyorum, bazen kelimeler boğazımıza dizilir ya, öyle
Ahahaha ben. Kimsesizler yurdunda büyüseydim şimdi en basiti kozmonottum...
@asgafsg Aynen, Zamanında sinan engin İstanbul büyükşehirde op oynarken direkt beşiktaşa transfer etmek istedi babam işten sonra çalışıyorum diye izin vermemişti. İlkokulu bitidiğimde hocalarım bağlantılarını kullanarak Rusya da kozmonotluk eğitimi alabilmem için başvurud bulunmuştu. Milli eğitim bakanlığıyla birlikte. Onay aldım yine bizimki göndermemişti. Tam üniversiteye başlayacam ayrıldılar falan bir sürü mevzu. Arada kimsesizler yurdunda yetişmiş kardeşlr ile toplanıyoruz çay içip sohbet ediyoruz benden bir şeyler duymayı seviyorlar. Oğlum diyorum bak hayatta her zaman yetim oksuzum şanssızım diye dövünmeyeceksin bazen belanın ta kendisi aile oluyor falan diye konusuyoruz. Çocuklar benim hayatımdan kendilerini şanslı hissediyor :D En azında okullarını bitirip direkt memur oluyorlar ahaha
sen ne oldun ve çok mu zekisin @psychoparadıse
Mazeret, pankreas adacıkları gibidir; herkeste bulunur.
Evet olurdum, başvurduğum işler beni kabul etseydi ohooo
psikyatrist, psikolog, pdr'ci kuzum olmasaydı ben harika olurdum
evet okul zamanı aile
Yok suçu çevreye atamam
Kesinlikle olurdum eminim.
Kesinlikle
Diyemezdim :D
Evet, babam mesela
Evet
Hayır zannetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar