Keşke başarılı biri olsam?

Aslında bu şekilde çizimlerim var ama sanki bu değilmiş gibi hissediyorum. Resim değil de başka bir şeyle başarılı olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Şu an 22 yim Üni hazırlanıyorum geç evet ama napıyım. Bazen tıp falan istiyorum madem bu kadar geç oldu değeyevdk bir bölüm olsun diye ki bu bölüm için 30 yaş bile okey bence neyse.. bazen güzel sanatlar mı hazırlansam diyorum ama 22 de güzel sanatlar okumak çöp gibi geliyor 18 19 olsaydım netse de… o yüzden daha iş garantisi olan bölümler mi okusam diyorum mesela hemşirelik ya da 2 yıllık sağlık bunlar hep söylenen şeyler zaten. Peki tüm bu düşüncelerden sonra (özellikle tıp bölümünü ağzıma aldıktan sonra ) hiç ders çalışmamam… çalışamamam… 22 geç evet ama başka ne yapabilirim okumayıp.. hem ünili olamayacak mıyım ben nasıl yani? E ne yapacağım başka? Pardon! Herkes aklıma giriyor offf! Sadece başarılı biri olmak istemiştim ama hiçbir şey yapamıyorum kimse bana üzülmüyor ben ne yapacağım? 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😡😡🤬🤬🤬🤬🤬😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😤😤😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭😭