Hiç yaratilmasaydim daha iyi olmaz mıydı?

Şimdi bana yok şöyle yap şunu yap demekten önce vaz geçin!

Ne iş var ne güç var ne dost var ne imkan var bunlardan hep Mahrumuz. her şey den evet şikayetçiyim. Benim başkasının hakkı değil mi iş imkan gezmek eğlenmek. Ama bunlardan Mahrumuz. Bu ülkede ölmek istiyorum
Allah hep açan biriyim elimi açarım kaç yıl oldu dua ettim. Birini bile kabul etmedi istedim Hayallerimi istedim olmadı. Artık edecek takadim bile kalmadı. Ben neyim niye varım sürekli üzülmekten kederlenmekten bıktım bunaldım. Ölünce öbür dünya var demeyin. Cennete gideceğim ne malum ve. Gidemem kesin ben. Gençliğimi yasayim egleneyim mutlu olayım. Şimdi ki Hayatım da eğlenmek mutlu olmak. Yaş aldıkça yapsam ne fayda. Ama yoruldum usandım. Saygısız bir toplum içinde yaşıyoruz. Ne adam da ne kadında ne genç de saygı var. Zorbalık çok. Bıktık gerçekten.
Annem bana hamileyken düşürmek istemiş yani 6 aylıkken öğrenmiş. Buyuncede dusurememis
Odun taşımış dusuyum diye. Hemde istenmeyen. Sevilmeyen biriyim şaka gibi. Ettim de ne ettin ne kabul ettin Allah im. Bari al cennetini de cehenneminide istemiyorum. Yok oluyum bedenim yok olacaksa ruhumuda yok et istemiyorum hayatı katlanamiyorum

Haksız mıyım gençler
Hiç yaratilmasaydim daha iyi olmaz mıydı?