Kişilik & Karakter Kendi vücudumda kendimi rahat hissedemiyorum neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bilmiyorum gerçekten o derece bunaldım ki.. ne önerirsiniz? Güncellemeler1 yıl Vücudumda bişey yok güzellik olarak kastetmedim ruhuma birşeyler batıyor sankire-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Kendi vücudumda kendimi rahat hissedemiyorum neden? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bence sabretmeyi dene 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Allah alla neyin eksik gadası 0 0 Yorumla
simalimsi Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kendini daha rahat hissedeceğin şeyler yap. Hobilerin vs vs Ya da bir spora başla daha iyi gelir 0 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. En güzel çözüm spor şekil veriyor vücuda 5 senedir yaparım 0 0 Yorumla
Zeref2006 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Galiba psikolojik sorunların şizofren falan he🤧 0 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Spor. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne var ki vücudunda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bence sabretmeyi dene
Allah alla neyin eksik gadası
Kendini daha rahat hissedeceğin şeyler yap. Hobilerin vs vs Ya da bir spora başla daha iyi gelir
En güzel çözüm spor şekil veriyor vücuda 5 senedir yaparım
Bana sat vücudunu rahatsızsan
Seni iyi hissettirecek bi partner
Yüz nakli varda vücut bilmiyom
Galiba psikolojik sorunların şizofren falan he🤧
Nasıl birisin
Başkasının vücuduna transfer yap
Neden ki
Spor.
Ne var ki vücudunda
başka bir vücuda geç
Barışık değilsin