Kendimi rahat hissedemiyorum?

18 yaşındayım ve kapalı bir kızım. İlk kez sevgilim oluyor. Yaklaşık 6 ay oldu konuşmaya başlayalı. Okuldan arkadaşım ancak karantinadan dolayı internetten konuşuyoruz. Daha henüz buluşamadık, iki hafta sonra buluşacağız. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Kendisi de muhafazakar biri, seviyeli bir ilişkimiz var ancak ben bile şu an gördüğüm an ona sarılıp öpmek istiyorum. Bunlar gayet doğal şeyler ama gerek ülkenin genelinde olan yetiştirilme şeklinden gelen baskı, gerekse 'ben kapalıyım bunları yapmamam gerekir.' düşüncesi beni rahatsız ediyor ve acaba iş ilerlemeden ayrılsam mı diye düşünüyorum. İlişkilerin ilerleme sürecini bilmediğimden her hareketimi düşünerek yapmak beni strese sokuyor. Kapalı biri evlenene kadar kimseyle sevgili olmamalı daha sonrasında elini bile tutmadığı biriyle ömrünü geçirmeli düşüncesi bana mantıklı gelmiyor. Ancak daha başlarda bile öpüşmeyi düşünüyor ve istiyorsam bu ilerleyecek ve yanlış yollara sapacağım endişesi doğuruyor. Konuya sığ bakıp bakmadığımdan emin değilim ve konuşacak yaşça büyük biri etrafımda yok. Net bir soru sormuyorum farkındayım ama olgun biri endişemi anlayıp içimi rahatlatacak cevaplar verecektir diye düşünüyorum.
Kendimi rahat hissedemiyorum?