Derslerime ve bir yandan hayalini kurduğum şey için çok çalışıyorum. Ekstradan; bol bol kitap okuyorum, spor yapıyorum, iyi gezerim, konsere çok sık giderim... Ama bir türlü içim rahat değil. Sanki az çalışıyormuşum veya kendime az vakit ayırıyormuşum gibi hissediyorum. Bir şeyler eksik gibi. Sizce bunun sebebi nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tedirgin misin sen bakim
Nasıl bir tedirginlik? Kaygı ise; evet.
Tm bu yüzden işte
Ama çok yok ya
Belki de seni anlayan birine ihtiyacın var
Beni ben bile anlayamıyorumdfjhdjk
Hissetmek gerek bunu yapman kendin için zor
Tabii öyle de. Hiçbir zaman öyle düşünmedim. Yanımda birsi olsun vs..
Bi düşün o zaman
Sevgi, şefkat eksikliği çekiyor olabilirsin
Bu yaşıma kadar düşünmedim bundan sonra düşünmek zor olmaz mı
Duygusal durumlar bunlar aslında yaşasan belki geçer hiç hislerin olmadı mı senin
Ya oldu tabi ki de ama eksiklik o değil gibime geliyor
Ne gibi geliyor
Çok uzun süredir tempolu çalışıyorum. Bir türlü sonuç alamamak motivasyonumu düşürmüş gibi. Ama senin dediğinin payı da vardır illaki
Rahatlamaya ihtiyacın var dinlesene sen de
nasıl yani tam anlamadım
Kafanı doldurma boşalt birine
Birazcık sarılma bile iyi hissettirir seni
Öyle birisini bulmaya dair inancım o kadar düşük ki djfhdjskfs
Çok detaya girme sen de yüzeysel tanı illaki buna göre biri karşına çıkar ihtiyacını giderdikten da yol verirsin vermezsin sana kalmış
olmaz ya. kullanmak olur öyle
Yok ya o da senin gibi hisseder karşılıklı olur işte
Genel olarak çevremde öyle oluyor ama ben öyle bir şey yaşamak istemem.
Off sonu oraya varıyor işte baştan bil diye söylüyorum üzme kendini de iki saçaklı için
Benimle konuşmak isteyenler de oldu ama nasıl bir şey düşündüysem o günlerde hiç istemedim. Sırf boyum uzun diye bana yazan oldu. Bem şimdi onunla nasıl anlaşabilirim ki
Mış gibi yap çok mu zor kafanı iki meşgul et geç
Ya gerçekten deneyemem bile. Gerçekten sevmmek, sevilmek isterim ama böyle 3 günlük gelip geçici şeyler bana göre değil
Çok bulun o zaman
Gerçekten sevdiğim bir insanla 6-7 ay görüştük ettik ama bir türlü olmadı. Eğer bana onun gibi davranan birisi olacaksa tabi ki olsun ama dediğim gibi 2 günlük işlere enerjimi harcayamam
Nasıl davrandı ki
Hiç kimseden görmediğim sevgiyi ondan gördüm mesela. Tüm yazı onunla geçirdik ve geçirdiğim en iyi yazdı. Sen dedin ya sarılmak iyi gelir, ona sarıldığım an sanki dünyanın en iyi 2 saniyesiydi. en kötüsü de hiçbir zaman sevgili olamadık, bir adım ilerlemedi.
Neden
Araya birileri girdi diyelim. İkimizin ortak arkadaşı
İzin vermeseydiniz?
Öyle bir durum değildi. İkimiz farklı ama yakın şehirlerde yaşıyoruz. Aramız 45 dk diyelim. Ortak arkadaşımız bana hiçbir zaman onunla beraber olamayacağımıza ikna etmeye çalıştı. Birs süre sonra kızın şehrine gitti ve orada kaldı 2 gün sanırım. Ondan sonra hiçbir zaman kızla tek olamadık. Ne zaman buluşsak bir yolunu bulup geldi. Ondan sonra biribirimizden uzaklaştık.
Bu sizin biraz slklığınız böyle olması her zaman aklında kalıcak ve anlatıcaksın bana dediğin gibi üzücü bir durum
Teşekkürler sana da dinledin beni
Rica ederim ne zaman istersen