Kişilik & Karakter Köle gibi hissettiğiniz oluyor mu? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Köle gibi hissettiğiniz oluyor mu?Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Köle gibi hissettiğiniz oluyor mu? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. köleyiz zaten bu ülkede. 1 0 Yorumla
tacıkayıpkral Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kendi işiniz yoksa, aileden varlıklı değilseniz zaten maaşlı kölesiniz. Ben de köleyim o kafesten kaçmaya çabalıyorum. 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl Yok kendi işin olunca da aynı merak etme 🤣 Yorumla
Somurtkan-Şirin_2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ugh ben bir şey hissetmekten tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett! 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl Ooo siteye kimler dönmüş 🤣 Yorumla Somurtkan-Şirin_2 1 yıl Uggfff pennywise kardeşim ben siteye dönüş yapmaktan da nefret ediyorum lakin yinede dönmek gerektiği için dönüyorum. Yorumla
Heecanimhee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cok nadir hissediyorum. Kosusturdugum ama hic destek bulamadigim zamanlarda cinleniyorum. Hem is hem ev hem cocuk bazen yorucu oluyor. O bekledigim destek gelmeyince kole miyim ya ben diyorum. 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Oluyor fabrikada calisiyorum ben hergun kölelik 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her sabah işe gitmeden önce tam olarak böyle hissediyorum… 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl köleyiz zaten..sistemin kölesiyiz hepimiz 1 0 Yorumla
buessrraaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yarın işte öyle hissedeceğim 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl Niye yarın 🤔 Yorumla buessrraaa 1 yıl İki hafta iznim vardı ve köle işine geri dönüyorum Yorumla Catutigernos 1 yıl Yaşasın keten yakalılar diyorum o zaman 🤣 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Bunu hiç hissedemedim. 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl Neden 🤔 Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Baskın ruhlu biriydim köle gibi davranmak hep zor geldi. Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Staj yaparken hissetmiştim çok kötüydü shshdh 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. 🤣🤣 bazenleri 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yok olmuyor. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evet bea. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
köleyiz zaten bu ülkede.
Kendi işiniz yoksa, aileden varlıklı değilseniz zaten maaşlı kölesiniz. Ben de köleyim o kafesten kaçmaya çabalıyorum.
Yok kendi işin olunca da aynı merak etme 🤣
Ugh ben bir şey hissetmekten tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Ooo siteye kimler dönmüş 🤣
Uggfff pennywise kardeşim ben siteye dönüş yapmaktan da nefret ediyorum lakin yinede dönmek gerektiği için dönüyorum.
Cok nadir hissediyorum. Kosusturdugum ama hic destek bulamadigim zamanlarda cinleniyorum. Hem is hem ev hem cocuk bazen yorucu oluyor. O bekledigim destek gelmeyince kole miyim ya ben diyorum.
Oluyor fabrikada calisiyorum ben hergun kölelik
Her sabah işe gitmeden önce tam olarak böyle hissediyorum…
köleyiz zaten..
sistemin kölesiyiz hepimiz
Yarın işte öyle hissedeceğim
Niye yarın 🤔
İki hafta iznim vardı ve köle işine geri dönüyorum
Yaşasın keten yakalılar diyorum o zaman 🤣
Bunu hiç hissedemedim.
Neden 🤔
Baskın ruhlu biriydim köle gibi davranmak hep zor geldi.
Staj yaparken hissetmiştim çok kötüydü shshdh
Hissettiremezler bana..😒
Her zaman öyleyiz zaten
Hayır completely özgür hissediyorum
Oluyor sık sık
Asla🤠
Abim benden bir şey istediği zaman
İşin deme evet 😂
🤣🤣 bazenleri
Olmuyor
Yok olmuyor.
Hayır