Ben pek konusmam ama kafama uyan adamla saatlerce konusurum😂

Ben pek konusmam ama kafama uyan adamla saatlerce konusurum😂

İyi bir konuşmacıyım ama konuşmamam gerektiği zamanda da iyi bir dinleyiciyim. O an içinde bulunduğum kişilere ve duruma göre değişkenlik gösteren bir durum. Eğer sevmediğim insanlarla, sevmediğim bir ortamdaysam ağzımı bıçak açmaz. Hatta senin dilin yok mu diyen olmuştu bana. Çünkü sevmediğim için içimden konuşmak gelmiyor. Sevdiğim insanlarla ve sevdiğim bir ortamdaysam ise kesinlikle ortamın neşe kaynağı olurum. Bütün espriler benden çıkar. Geveze olmam ama yerli yerinde tam konuşulması gereken noktalarda ortama neşe katmasını iyi başarırım.
Bana göre kendimi konuşkan veya suskun diye tamamen bir tarafa koymak zor. İnsanlarla uyum sağladığımda, ilgimi çeken konular açıldığında, gerçekten içten bir sohbet olduğunda konuşkan olurum, samimiyeti hissedersem daha çok paylaşırım. Ancak, içime sinmeyen veya gereksiz gördüğüm bir durumda da suskun kalmayı tercih ederim. Öyle her ortama kolayca adapte olup sürekli konuşabilen biri değilim. Gereksiz yere konuşmayı da sevmem; kendimi ve düşüncelerimi anlamlı bulduğum yerlerde ifade etmek, doğru zamanda konuşmak daha iyi geliyor bana. 😊
Her ikiside yeri geldiği zaman çenem durmaz lakin ilk başta suskunluğum karşımdaki kişinin iyi olup olmamasına anlaşamıyacağım bir kişiyse susmayı tercih ederim.
Yerine göre değişir hakim olduğum bir konu ise konuşkanımdır hakim olmadığım bir konuysa susarım. Ya da karşımdaki insan benimle konuşmak isterse konuşurum. Konuşmak istemediğini anlarsam susarım. ☺
cok güzel🫠
Ya 😊🥰
karsılıklı takiplesellimmi? :))
Cevap
28Cevap
Ben suskunum konuşkan değilim hiç
Eskiden çok konuşurdum ama hep suskun insanlar dikkatimi çekerdi. artık pek konuşmuyorum. Senin de dediğin gibi kafama uyan biri olunsa onunla konuşurum
Normalde konuşmam yabancı ortamlarda ama sohbeti hoş biriyle saatlerce konuşurum
Yanımdakine bağlı. Kulakları ve ruhu bana kapalı birine tek kelimemi dahi harcamam
Normalde Konuşkan biriyim Ama herkese değil diğerlerinin yanında Etliye sütluye pek karışmam sakin sakin duruyorum
Yerine göre. Burada son derece konuşkan olsamda sosyal çevremde susmayı tercih ettiğim çok fazla zaman oluyor
Aşırı konuşkan bir insanım hatta sürekli konu değiştirir farklı şeylerle ilgili saatlerce konuşurum da herkesle değil tabi
Konuşkanım ama kişiye göre değişiyor. Uyum varsa konu konuyu açar. Karşımdakine göre değişiyor.
Yeterince konuşkan 😊 sevdiğim kişiler ile ise gülücüklerle konuşan bıkmadan usanmadan ☺️
Her konuda az çok konuşurum yorum yapabilirim
Yerine göre değişiyor samimi olduğum kişilerin içinde konuşkan olurum onun dışında sessiz takılırım
Genelde suskun ama gidişata göre değişebiliyor bazen
Ben konuşmam arada konuşurum önceden hiç konuşmazdım
Kişiye göre değişiyor
Aşırı konuşkan severim ya konuşmayı
Susuyoz burada içimiz konuşuyo
Kafa dengiyse susmam sjdjd
Kafama uyan birisi varsa konuşkanım
Enerji uyuşursa tabi ki konuşkanım.
Şu sıralar susmayı tercih ediyorum
İkisi de olabiliyorum
Yerine göre suskun yerine göre konuşkanım diyelim
@Sibel901 en sevdiğim :)
Üzgünken suskun sinirliyken patlayan bir volkan gibi
çok konuşuyorum ve ben bunun fsrkındayım:(
bu o kadarda kotu birsey degil🫠
sorarsin sjsj bence herkes iyi karsilar bunu
Konuşmadan duramam
Konuşkanım genelde çabuk kaynaşırım
Kimseyle konuşasım, muhabbet edesim yok.
Değişiyor ruh halime karşımdaki insana bağlı
suskun olunca çekilmiyorum
Uffff çenem durmaz 🤦♀️😂😂
Kimin yanında olduğuma göre değişir.
Ruh halime göre değişir
Pek konuşkan değilimdir.
Ben de öyle kafam uyuşursa güzel sohbet ederim
Hoşsohbet biri olunca severim
Yerine göre konuşkan yerine göre suskun.
Konuşmayı sevmem yorulurum 😂
benimde agzim agriri jsjsjs
Yerine göre
Suskunum
Suskun
Biraz çenem düşüktür
Suskun,,
Senin tarzındanım 😁
Fazla konuşkan
konuşkan bir tipim
Konuşkanım
konuşkanım