Merhaba. İyi akşamlar. ✧
Bazı insanlar çok konuşkandır. Bazıları ise oldukça sessizdir, suskundur. Siz hangi taraftasınız?

Konuşkan bir insan mısınız, yoksa suskun mu?
Merhaba. İyi akşamlar. ✧
Bazı insanlar çok konuşkandır. Bazıları ise oldukça sessizdir, suskundur. Siz hangi taraftasınız?

Konuşkan bir insan mısınız, yoksa suskun mu?
Ortamına göre biriyim susmam gereken ortamlarda susar konuşmam gereken ortamlarda oldukça konuşurum ama çoğu zaman suskunluğum daha baskın oluyor beni sarmayan konular ortada dönünce bende susuyorum.
Teşekkürler.
Rica ederim ne demek.
İlgimi çeken konu varsa genelde dinlerim araya girme ihtiyacı hissedersem konuşurum gene böyle bir durumda soracak şeylerim varsa çok soru sorarım laf keser sorarım o an bilmem gerek, hoşlandığım biri varsa ona karşı konuşkan olabilirim, birinin dedikodusu varsa uyarmak için konuşurum çünkü sinirimi bozar ama genelde suskunumdur varlığımı bile hissetmezler. Evdeyken neredeyse hiç konuşmam bazen o kadar uzun zaman ağzımı açmıyorum ki çenemi esnetmem gerekiyor. Yanında rahat olduğum birine karşı bomboş konuşabilirim (geyik yapmak gibi-saçmalamak) bomboş konuşmayı sevmesem de ama zaten bu kişiler sınırlı olduğu için sıkıntı yok. Konuşmayı pek sevmediğim için telefonları açmam he yanlış olmasın konuşmayı sevebilirim ama işte kafa denkliği önemli. Günlük yaşamda birkaç dakika konuşunca yoruluyorum ama sevdiğim bir konu hakkında öğreneceğim şeyler varsa saatlerce konuşup fikir üretmeyi seviyorum
Karşımda ki kişiye göre değişiyor. bazı yerlerde bazı kişilere karşı konuşkan olmam. ama sevdiğim ve kafa dengi olarak gördüğüm yakın arkadaşım varsa konuşkan olurum.
Suskunlar tarafındayım. Bakmayınız burada bazen uzun uzun yazarım ama gerçekte konuşmaya üşenmişliğim çoktur. Zira;
https://images.app.goo.gl/FwXyLEtUT9TNXVW76
Cevap
4Cevap
Sadece yeri ve zamanı geldiği zaman konuşmayı severim
Çok muhabbet döndüremiyorum şahsen. Sürekli konuşmadığım için böyle olduğunu düşünüyorum insanlarla sürekli muhabbet halinde olanlar daha çok konuşkan oluyorlar. Ben çabuk sıkılıyorum konuşasım gelmeyince hiç konuşmuyorum
İki tarafta da varım. Kimiyle çok konuşurum, kimiyle çok susarım. Çünkü beni anlamayan insanlara nefesimi harcamam. Anlayan insanların yanında da hiç durulmam ¢
Rahat hissettiğimde, ikna etmem gerektiğinde ya da gergin hissettiğimde konuşkan biri oluyorum. Diken üstündeyken veya rahatsız olduğum, güvenmediğim ortamlarda suskun
Yerine göre değişiyor bazı ortamlarda ağzimdan cımbızla laf alınır çok suskun olurum. bazı ortamlarda ise çok konuşkan olurum beni susturan olmaz.
Bulunduğum ortama ve konuştuğum kişi/kişilere bağlı kafa dengi biriyse çenem düşer ama tam tersiyse lal olurum
Kişiden kişiye göre değişir benim konuşkanlığım sevdiğim değer verdiğim insanlara karşı son derece konuşkan olurum ama onun dışında sessizimdir.
Karsimdaki kisiye gore degisebilecek bir durum bu. Dinleyici ve sessiz tarafim genelde.
Soru varsa cevaplarım insanların ilgilenmeyeceği bisey anlatmam , genelde susarım
Tanımadıklarıma suskun
Tanıdıklar için konuşkan
Suskun birisiyim
Bazen konuşkan bazen suskun
ortamına göre değişir
Konuşkan değilim pek.
Suskun sessiz biriyim
Yeri geldiğinde
Evde konuşkan sadece
Konuskanm
Konuşkan biriyim
Yerine göreyim