+1 yılBenim sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var annesiyle tanısmadan önceleri bana sürekli herseyden önce sen geliyorsun, bu hayatta hicbisey senden önemli değil, ailemden öncee senin yerin var hayatımda gibi yavşakca cümleler kullandı. Gelelim ailesiylee tanıstıktan sonraki halimize. g*t sevgilim meğer ana kuzusuymuş. Hafta bir gün izni var oda öğlen 3 ten sonra zaten yol mesafemiz 1 saatlik. Yani benim yanıma 4 te geliyor. E bide bir kız olarak benim eve erken gitmem gerek doğal olarak haftada sadece 5 saat yanyanayız. Annesi veya abisi ya da ablası höööt diyince sesini çikaramıyor buda zoruma gidiyor dayanamıyorum ben konusuncada konuştu oluyor saygısızlık yapiyor oluyorum. Kısacası keşke tanısmasaydım. Eskiden tavrını koyardı şimdilerde hiiiç. Valla umrumda değil ayrılırım. Sankiii ona muhtacım. Allaha şükür kültürlü güzel iyi bir kızım kendisii ne kii?
Onun için hayatımı mahvetmeye ne gerek var ya da kızların çaresizcee ne yapıcam demeleriii çok saçma.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
anneci erkek demissin ama herkesin kafasinda farkli bir model olusmus.. simdi sen nasilki ailenden cok evlenicegin insani sevemezsin yerini ayri tutarsin onun icinde boyle. anneci erkek benim icin karar alirken annesinin agzina bakandir annesi nin yaptigi gibi esinden pofpoflanmayi bekleyendir. Eger durum boyleyse yavas yavas uzaklas cok sknti cekersin
00 Yorumla
Okadar kolay değil bak benim nişanlım olacak şeytan ne desi biliyomusun ( ayrıldım tabi o lafından sonra) bana dioki annen baban evimize gelmesin istemiyorum dedi düğüne 2 hafta vardı hayalleeimiz planlarımız aptallığı yüzünden bitşrdim hemde hiç düşünmedim ben üç kuruşluk insan parçasına anamı değişmem bbabamı bacımı kardwşimi değişmem allah bunun hesabını sormazmı cwhenneminde yakmazmı ben onları sıetımda taşırımda bir gün olsun isyan etmem eğer isyan edecek olursam allah beni cehenneminden çıkarmasın inşallah ben ölene kadar anam babam baştacımdır gelecek hanımda razı olur eğer onun annesini babasını baştacı yapmassam gene diyorum en günahkar insan olurum benim düşüncem budur cenneti istiyorsak saygı gösterelim lütfen allaha emanet olun...
31 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda kesinlikle haklisin ona bisey diyemem bu ayri benim sordugum ayri. Bide söyle birsey var. Eger ailenle esin gecinemiyorsa görüsmek zorunda degiller hatta görüsmemelri daha uygun orta yol cünkü ama durup dururken böke bise tabiki cok yanlis kesinlikle haklisin
ben erkek olmama rağmen itici buluyorsam kızları hiç düşünemiyorum :D
400 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocam anneci değildir. aramaz sormaz annesini. tamam annesine düşkün olmaması iyi ama ben isterim ki arasın, halini sorsun, sık sık gitsin (şehir dışında olduğu için hep beraber gitmemiz çok zor, ancak yılda bir olabilir)... Hatırlatırım kocama, anneni aradın mı, konuştun mu nasıl diye.. Ana kuzusu olmasın da bu da fazla uzaklık yaaa... benim oğullarım da böyle olursa üzülürüm ama ben! Ağlarım valla! Dengeyi kurmak önemli. Ben demiyorum dip dibe olalım ama yazık kadına beee, valla vakit geç olmasa şimdi aratırdım kocamı gene. ben zaten arıyorum ama o beni napsın, evladının sesini duymak istemez mi! ben hemen her gün annemi arıyorum.
50 Yorumla
+1 yılBence guncelleme yapıp erkeklere anneci dediğiniz bölümü açıklayın.
Tabiki anne sevilecek sevilmeyecek diye bir şey yok ama anneci dediğimiz evlenince bizim ikimizin yuvasına annesinin bizden cok karismasina izin veren erkektir. Her yere annesini de goturen kisidir. Annesini ozur dilerim ama cocuk sayisina çocuğun hangi okullara gidecegine karistiran insandir. Bir sey alinacaksa bizin evimize annesi ile alandir. Evimizin maddi giderini annesinin ayarlamasina izin verendir yani geline -bize- bir sey aldirmayandir laf edendir alisverisine.
bunu bu sekilde guncellerseniz erkekler durumu anlar ve boyle bir erkek istemem
annesine babasina sevgim olur mu bilmem tanimiyorum ama saygim olur. Bana aşkımı vermisler derim. Benim aileme nasil esimin saygi gostermesini istiyorsam da ben de saygi gosteririm ama ne o onun annesi ne benim annem o yuva bizim ve her şeyi biz yapariz. Buyuklerin gerektiğinde fikri alınır ama son karari esim ve ben veririm. Bu boyle olmali her evlilikte.30 YorumlaEvet cok abartiyorum cunku beni o 9 ay tasidi. Her gece o kusarak uyandi. Her gece o sancidan uyuyamadi. O dogum anindaki sanciyi vucudundan 48 tane kemik ayni anda kirikircasina aciyi o cekti. 20 yasindayim ve beni bugune o getirdi. Sence abartmam normal degil mi?
100 Yorumla"Anneci" yi açsana biraz?
bir erkek evlense de çoluk çocuğa da karışsa annesi onun annesi. Her türlü saygı sevgi olmalı. Biri bana "seni annemden çok seviyorum" dese soğurum mesela.
Ama evlendiğinde bir yere gidilecekse, evde eş varken anneye gidip soran; evli olduğunun farkında olmayan erkekler fazla "çocuk" olmuş oluyorlar.50 Yorumla
+1 yılAnne kuzularindan uzak durmak lazim
Hepimiz anne kuzusuyuz ondan bahsetmiyorum. Onlar kendilerini iyi biliyorlar. Çok zayıf karakterli kadını tasiyamayacak bunyelerdir onlar. Düzeltmeye çalışma değişmezler usulca hayatından çıkarmaya bak yoksa başın ilerde çok ağrır62 Yorumla
Soran+1 yılBende sastim ne yapacagimi
- +1 yıl
Yani eğer onu anne sevgisiyle annesi gibi sürekli pofpoflayip avucunun içine almayı başarırsan iyi olabilir herşey mutlu olabilirsiniz ama sen böyle bir erkekle ömür geçermi bir düşün
Siktirmesinler sevgilerini herşeyin bir sınırı var haddinden fazla anneci erkeklere tahammülüm yok. Madem anneleriyle o kadar ayrılmaz bir bütünler evlenmesinler annelerinin koynunda yasayıp ölsünler o zaman birde evlenip gelini delirtiyorlar. Kendi adıma söylüyorum asla kaynana dırdırı çektirecek bir erkekle isim olmaz
80 Yorumla
+1 yılAnnesi ile sevdigi kadinı karsi karsiya getirmeyip, ikisinin de gonlunu hos tutup, sevdigi kadin hakliyken karsidaki srf annesi die taraflı bir sekilde degilde adil bir sekilde hak edene hakkını verip adam gibi muamele ettikten sonra annesini istedigi kadar sevebilir kiskanmam ;p ama anneci olarak adlandirilan tiplerin hepsi mal bu dediklerimi yapmazlar, hep anneleri haklidr varsa yoksa anneleri :s
50 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 592 cevap paylaştı. denge önemli.
anneci erkekle yürümüyor.
yaşadım gördüm.
elbette annesini sevmeli, saymalı, düşüncelerine önem vermeli aynı sekılde ben de ama
alacağım mobilyalara, ev düzenime, yaptığım yemeğe, tatilde gidecegımız yerlere karısıyor ve hayatımdakı kısı annem ne derse o olur dıyorsa, o ilişki 3 kişilik bır ılıskıye dönusuyor ve cidden hoş olmuyor...30 YorumlaAnneci erkeklerden nefret ederim. Bazıları yaptığı her işi annesine anlatır, eşiyle yiyeceği romantik bir akşam yemeğine bile annesini götürür. Bu kadar da olmaz. Ama annesiyle ilgilenmeyen, hasta olduğunda onu doktora bile götürmeyenlerden de nefret ederim. Yani demek istiyorum ki, evlendikten sonra iş erkeğe düşer. Annesi ve eşi arasında denge kurmayı bilmelidir.
30 YorumlaAnne sevgisiyle büyümedim. Kutsalı mı değil mi bilemem. Ama şöyleki sizin bir oğlunuz olsa ve size çok düşkğn olsa o sizin gözünğzde daha kıymetli olmaz mı. Tabi eş olunca biraz rahatsız edici lakin anne için harika bir durum. Eşler anlayışsız olmamalı. Anlayışlı olunmasından ziyade de erkeğin biraz empati kurması gerekli.
Baş edilebilecek durumlar. Ama empati ve saygı gerekli.30 Yorumlasoruyu okuduğumdaki yüz ifademi görmen lazımdı :) ama kaçtııı bir daha olmaz :D kelimelere dökcek olursak: hanıım hanııımmm kendine gel sen kendi kocanla ilgilen ben de benimkinle. kocamın peşini bırak. bu kaynanaya :)
anneci yakışıklıya da : beey beeyyy kendine gel alırım ayağımın altına sevgi bağlılık vs. dozu bir yere kadar!!! evini bil karını bil attırma tepemin tasını ! yoksa annenle git yaşa ! . derim :)00 Yorumlabaglı olmak ayrı bagımlı olmak ayrı bir erkek arkadaşım vardı baglı degil bagımlıydı sinemaya gidiyoruz annesinden ben ayrı o ayrı izin almışız sinemada arıyor daha film bitmedimi ee içime sıkıntı düştü oğlummm nerdesiniz bunun gibi daha neler neler ya izin almışız zaten sinemada ne olabilir neyin sıkıntısı düştü zaten çindeki sıkıntı hiç çıkmıyoki
00 YorumlaAilesine bağlı olsun özellikle annesine ileride biz de bir aile olucaz ben de anne olucam sonuçta ailesiyle arası çok iyi olsun özellikle annesiyle iyi olması kıymet bildiğini gösterir bence ayrıca kötüyse de ve sorun sevgili veya eşten kaynaklıysa o adamdan iyi bir koca da olmaz baba da
10 Yorumla
+1 yılayy benim kocamın annesi öyle yirmi sekiz yaşındaki adamı kucagına yatırır öper gördüğü yerde sarılır sabah gelsin yatağımda benle uyusun ister çarşıda el ele dolaşmak filan ister. tabi ki evlendikten sonra kesinlikle kabul etmedim böyle bebek gibi davranacaksan boşanalım dedim şahsen eşim dikkat ediyor. sevginin de bir sınırı var.
10 YorumlaBeni tedirgin ediyo öyle erkekler tabiki. Daha çok anneleri tedirgin ediyo ama :) yine de bence anneye düşkün erkek candır. O kadının değerini bilir. Sana da geleceğin annesi olduğun için nazik davranır. Ya da erkeğin nazik olduğu nerde görülmüş saçmaladım biraz :)
20 YorumlaAnneci erkek ne demektir ya evlenince annelerinden niçin uzaklaştırmak istiyoruz ki? O annesi sen eşisin! Ayrıca bir erkeğin annesine verdiği değer sana vereceği değerin garantisidir ama şöyle de bişi varki erkek dediğinde iki tarafı idare edebilecek birbirlerini sevmelerine yardımcı olabilecek nitelikte olmalı sadece annesine ya da sadece eşine dönmemeli yoksa denge bozulur
30 YorumlaBunu abartan erkekler değil anneleri. bir arkadaşımın, erkek arkadaşının annesi oğluyla arkadaşımı ayırdı. Sebebi boyu kısaymış evlenince kilo alırmış çok çirkin olurmuş. Arkadaşımdan sonra yeni bir kızla görüşmeye başladı bu çocuk duyduğuma göre ondanda ayırmış kız uzun boyluydu bu sefer boyunu bahane etmiş olamaz. Kadın oğlunu kimseye vermeye niyeti yok.
00 Yorumla
+1 yılanne yerı ayrıdır esın yerı ayrıdır ıkısını karsı karsıya getırmeyen adamdır ne ananı ne esını uzmıceksın uzdurmıceksın bunu yapabılıosan ne ala :)
83 Yorumla
Soran+1 yılBravoooo diyorummm
- +1 yıl
tsk canım bravo olmasada olması gereken bu degılmı guzelım
Aşırı bir abartma yoksa çok iyi bir özellik.
Şöyle düşünün atıyorum 20 yaşına kadar ona bakan her anında yanında olan birisini hemen silebiliyorsa insan yarın bir gün sizi silmemek için ne kadar iyi bir sebebiniz var?11 Yorumla
Soran+1 yılDogru haklisiniz ama bunu abartanlar var
Çocuk & Ebeveyn konusunda 609 cevap paylaştı. Eeee tabi oğlunun evlenmesini ömrü boyunca kabullenemeyen kaynanalarn oğlu böyle oluyor iki duygu sömürüsü vay sütüm vay zart zurt bilmem bu yaşa kadar büyüttüm kardeşim büyütünde 25 yaşında evlendi diyelim geri kalan ömründede karısı her türlü kahrını çekip yemeğini hazırlıycak ütüsü aşkı ve evlat verecek bide böyle düşünelim
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 513 cevap paylaştı. Anneci erkek diye diye milleti annesinden soğuttunuz oğlunuz olunca da kocanızın gözünü oydunuz, oğlun olunca 18 inde ev aç kendisi yaşasın bence, madem bu kadar tepkilisiniz dimi :DDDDDD
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesini sevsin ama kesinlikle çok uymasın çünkü erkek anneleri onları yönetmeyi çok seker çevremde bir örnek var mesela kız o kadar iyi o kadar oturaklı hanımdı ki annesi naptı netti çocuğa vazgeçirtti kendisi bir nedenden dolayı istemediği için.
00 Yorumla
+1 yıl500 tane ülkeden 500 er tane özenle seçilmiş Kaşı gözü huyu güzel kızlar sürüsü verseler bir tane annemin tırnağı etmez. insanların hayatlarına sonradan girip kendinizi bir anneyle kıyaslamayın yarın sizinde oğlunuz olur sizi onaylamadığınız bir sidikli için satıp ona giderse anlarsınız.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesine saygı duymayan bir adamla asla birlikteligim olamaz. Ben dersem ki beni annenden üstün tut ayıp ederim. Biz de anne olacagız sonucta. Evlat annesini ezip gecmemeli asla. Her cefayı onlar ceker sefasını biz süreriz. Anneler melektir dozu kaçırmayacak sekilde annelerine düskün olmayı bilmeliler ama hicbir ihtiyacını tek basına karsılayamayan ufak cocuklar gibi de davranmasınlar her sey olması gerektigi kadar olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalak erkekler tabiikide. tamam annesni sevicek ama abartmıycak yeri geldiğinde karısını savunucak. karısı haklı olduğu halde annesi diye onu savunmayacak. birde özel hayatı gidip yumurtlamayacak. karısına bağlı olmalı bir erkek. aynı şekilde kadınlarda annesine aşırı bağlı olmamalı. bazı kadınlardan annesinin evinden çıkmıyor abartmayın nokta.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı. erkeklerin annelerine evlendiklerini anlatmalrı gerek bence.
60 Yorumlaallah herkesin sevgisini ayrı ayrı yaratmış, bunun farkına varılmalı.. sevsin annesini, çok sevsin, unutmasın, ilgilensin ben mutlu olurum ama evini yuvasını unutacak kdr anneciyse o işte bir problem vardır.
00 Yorumla
+1 yılOyle bir erkekle karsilasirsan annesiyle iyi gecinmeye bak derim, en ufak kotu yorumu aranizi bozabilir. Fakat kendilerinden hic hoslanmam. Bir kadinla ciddi dusunuyorsan, bir aile kurmak istiyorsan yeni ailen de annen kadar onemli olmali.
00 Yorumla
+1 yılBence gayette güzel bişi ana kuzusu falan diye dalga geçenler olur şimdi ama bu kızların babalarına düşkün olmasıyla aynı şey anne olunca imaj mı bozuluyor yani? Annelere hakaret olur bu neyse ç annesine değer veren merhametlidir kadınları anlar.
00 YorumlaAnnesini sevmeyen beni de sevmeyi beceremezdi zaten , bizler de geleceğin anneleriyiz, onlar sevilmez mi ya ❤ tabi bunun bir seviyesi olacak evlendik ve zır zır ağlayacaksa bırakıe giderim annesine 😃
00 Yorumlaanneci erkek? hım freud ne demişti...
türk toplumunda genelde karşılaşılan bir vaka ile olmakla birlikte kızlar için baştan kaçınılması gereken erkek tipidir. eğer memenizi çıkarıp emzirecekseniz ilişkiniz devam edebilir.00 YorumlaAy sinir oluyorum ya annemi özledim diyen erkegin ağzına çarpacan hayret bişey ya annesini kıskançıyorum resmen ya kafayı yedirtti bana bu ne sevgi arkadas bebek gibi
10 YorumlaYani doğaldır ailesinde varsa kardeşten ve babadan ilgi göremiyordur annesine bağlıdır birçok sebebi olur ama bu evli bir erkek için geçerli soruysa annesine bağlı olursa kendı sorumluluklarını unutur
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAnneler kutsaldır. Aşırıya kaçmamak lazım tabi ki. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif10 Yorumla
+1 yılAnne sevgisinin asirisini bilmem ama annesini saymayan değer vermeyen hicbir kadına değer veremez. Ve bir oğlum olsa beni çok sevsin isterdim. O yüzden hic itici gelmiyor. Annesini seven bir erkek evlatdan dünyaya zarar gelmez..
00 Yorumla
+1 yılErkek dedigin sinirini bilmeli ozellikle de karisi ve annesi arasinda siniri kesin olarak cizmelidir adam olsun ikisini birbirine dusurmesin anneci olmasi da biraz itici malesef
00 YorumlaBence itici.. Annesine saygısızlık yapan erkeklerde itici, çok anneci olan erkeklerde.. Annelerimiz bizim herşeyimiz ama insan herseyi annesinin isteğine göre yapmamalı.. Annesiyle eşi arasında kalmayacak kadar akıllı olmalı bir erkek
00 Yorumla
+1 yılAnne sevgisi iyidir tabii ki fakat eşine de ilgi göstermeli ve fikirlerini önemsemeli annesinin fikirlerini eşinin fikirlerinden üstün görmemeli aynı şey tam tersi eşitleyebilmeli herşeyi.
00 Yorumla
+1 yılanne sevgisi kesinlikle olmalı bence. yani sen yokken annesi vardı sonuçta. bu tür şeylerde empati kurmak lazım aynı şeyi kendi annenle düşünürsen anlarsın :)
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAAnneye değer versin tabiki ama eşiyle arasındaki farkı da bilsin.
30 Yorumla
+1 yılAtalim anamizi bir koseye sizin istediklerinizi yapalim. Sizi daha cok sevelim. steginiz bu demi?
Anneci erkek ne demek bu ayrim bile igrenc bu ayrimin diger parcasida karici erkekler midir?00 Yorumlaerkek annesinide eşinide idare edebilmelii yanii aşırı anneci olmamalı ama saygıyı sevgiyi kaybetmemeli asla..
10 YorumlaBenim amerikaya work and travel la gidip 1 hafta sonra annemi ozledim diyip geri donen bir arkadasim vardi. Arkadaslik iliskimi bitirdim. Dusunun
10 Yorumla
+1 yılBağlı erkek hoş da bağımlı erkek boş al onu boğ fırlat at bağlıyla bağımlı erkek arasındaki ince çizgiyi aşmamak lazım :)
10 Yorumla
+1 yılBirde buradan bakın..
https://www.youtube.com/watch?v=hvDgl167y0w40 Yorumla
+1 yılTipik yengeç erkeği :)
Pek iyi degildir anneci erkekler mümķünse uzak dururum; )15 Yorumla
Soran+1 yılBalık erkeğide böyle sanırım
- +1 yıl
Kişilik meselesi tabii :) ama cidden annesine aşırı düşkün erkek hiç iyi degildir evlenmeyi dusunuyorsan evlenince bu durum daha da çekilmez olur :/
Soran+1 yılBana annem olsun sen olmasanda olur dedi ya:) tartismistk annesnn hasta olduguna inanmamstm. bahane sandm bana öyle laf etti haliyle sorgulamaya basladim bu iliskiyi..
- +1 yıl
Çok ayıp etmiş :0
Soran+1 yılEvet cok kırgınm
Bence çok sorun yaratıcı bir olay değil ondan çok ben annesine değer veriyorum :) eğer sevgiliysen sorun olmaz ama evlilikte sorun olabilir çünkü annesinin söylediği herşeyi yapar ve annesi kotu şeyler isterse evliliğin bitmesine bile sebep olur
00 YorumlaAnne bir yana dünya bir yana
Ancak karar alırken kendi düşündükeri değilde annesinin istekleri ön plana çıkıyorsa olgunlaşamamış bir insandır ve kadın erkek pek fark etmez.01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılAşırı olmadığı sürece olması gereken derim :) sonuçta annesi benden daha önemli benimde annem ondan daha önemli
20 YorumlaKesinlikle olmasi gerek budur. Benimde erkek cocugum oldugunda oda bna duskun olacaktir bunu da unutmayalim 😊
10 Yorumla
+1 yılbir erkek annesine kraliçesi gibi davranıp annesini şımartmalıdır bu ayrı ama bir erkek 'anne sözünden çıkmıyorsa' bas tekmeyi gitsin derim.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi böyle dedin ama yarın birgün oğlun olursa ya? Annesini sevmeyen seni nasıl sevsin hem? Sonuçta sevgi önce ailede başlar.
00 YorumlaAnnelerin yeri ayrı. Ona lafim yok. Ama kurduğu yuvayi savunmasını bilecek erkek de. Dengeyi kurmalı.
00 Yorumla
+1 yılBayankurukafa diyorki : ben boyle seylere karsiyim. hani erkek dedigin annesini sever fikirlerine saygi duyar, annesini korrur ama anneci olmakta cok abarti ya. Askerde falan ne apcak. olmaz oyle
02 Yorumla- +1 yıl
sabahınrengi bayankurukafaya katılıyor ;)
- +1 yıl
Bayankurukafa diyorki: tesekkurler :-)
tabi ki anneci olması çok normal karşılarım onun gözünde senin yerinde o derece farklıysa tabi ben çok tatlı buluyorum..
00 Yorumla
+1 yılTabiki anlayışla yaklaşırım. Kadın ona yıllarca bakmış, büyütmüş. Tabiki beni de sevecek ama anneni neden daha fazla seviyorsun kavgası falan da yapmam.
20 YorumlaKız olsun erkek olsun herkes annesini sever bunda bir sorun yok. Sorun evlendikten sonra oluyor erkek ya da kız eşine gerektiği sevgiyi saygıyı vermeyip annesine veriyorsa merkezi annesi ise sorun yaratır
00 YorumlaAnne ve eş sevgisi arasinda ince bir cizgivardir. Bu korunmadigi takdirde ya anne ya da eş ezilir illaki. Amaa Anne kuzularindan nefret ediyorumhheleki annesi tam bircadiysa!!! Melek annelere sozum yok :)
00 Yorumla
+1 yılAnne bir tane okey ama anasının dizi dibinde yasamak her dedigini yapmak nedir ya böyle kızlar bile bana itici gelirken erkekler kusmuk yani
10 YorumlaAnneci erkekleri sevmem annesini sevmesin demiyorum annesi sonuçta ama abartmasın One mk öyle
10 Yorumla- Devamını Gör (207)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat