Ben birine düzenli âh ediyorsam susarım.. Beddua ediyorsam, Allah'a havale ediyorsam ve kendisine artık zerre kadar bile saygım ve güvenim kalmadıysa, gerçekten çok büyük nefret ediyorsam, susarım #NETT✔️#EVETT✔️
Bazen sessizlik nedir biliyor musun? Avazın çıktığı kadar susmak, kendi çığlığınla başbaşa kalmaktır. Ancak böyle bastırılabiliyor yüreğin derin acıları. En hüzünlü şarkılar bir yalnızlık senfonisidir. O söyler sen, sessizliğin seline kapılırsın. Bazen çığlık da bir şarkıdır kimsenin anlayamadığı ama avaz avaz seni anlatan. Biz bu kadar güzel severken, layık olamayacaksınız gelmesinler. Sonra ne oluyor biliyor musun? Geçiyor. Bir zamanlar uğruna dünyayı karşına alabileceğin insan yabancılaşıyor sana. Adım adım uzaklaşıyorsun. Kör kalsa, yatalak olsa, bacaklarını kaybetse vazgeçmeyeceğin insanın buna hiç değmediğini farkediyorsun. Bir an geliyor bir şeyler kırılıyor içinde, bir şeyler dökülüyor. Sonra ne oluyor biliyor musun? Ölmeye gidiyoruz diyerek ellerini tutsa, tereddütsüz gideceğin insanı hayretle izliyorsun, Usul usul ağlıyorsun bir yerlerde, gidişine değil hak etmeyişine. Bir an geliyor, dayanamıyorsun. Sonra ne oluyor biliyor musun? İp kopuyor en sağlam yerinden. En güvendiğin insanın bıçak izi kalıyor sırtında. Kelimelerle anlatılamayacak kadar sarsılıyor hayallerin. Oysa biraz umudun olsa, cinayet işlerdin uğruna. Bu kadar çok düşmüş olmasaydın, daha güçlü kalkardın ayağa. Biliyorsun. Çaresi yok, en çok buna yanıyorsun. Sonra ne oluyor biliyor musun? Anlıyorsun, korkuyorsun. Öyle çok yormuş oluyor ki seni, Ve öyle eksiltmiş, masumiyetine ateş edilmiş gibi hissediyorsun. Kimse onu senin kadar sevemez. Vazgeçerken, en çok buna üzülüyorsun..
Susuyorsam umrumda değildir böyle görseldeki gibi kırılınca ofkelenince susmam aksine sürekli aynı konuyu konuşurum. Susuyorsam umrumda bile değildir kafa ütülemesinler