Kişilik & Karakter Yorganın altından hiç çıkmak istemiyorum size de oluyor mu böyle? Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Haftanın yorgunluğu 🥹 bugün akşama kadar istirihat edicem kendime tatil ilan ettim🥰 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Yorganın altından hiç çıkmak istemiyorum size de oluyor mu böyle? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Bunu dedin ya emin ol tam tersi olur çünkü ne zaman bu gün hiç bir şey yapmıycam desem o gün bir süre şey çıkıyor 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Uyanınca onu düşünecek vakit olmuyor direk işe gidiyorum 1 0 Yorumla
sena920 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ben artık çok sıkıldım yatmaktan. Bazılarına yatmak keyifli geliyor keşke benimde işim olsaaq 1 0 Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% 1 yıl dün öğlen 1-2 gibi yatağa girdim bugun öğlen 1de uyandım , diyeceklerim bu kadar jpdısfıd 0 0 Yorumla
personel-trainer Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Oda da bir yatak daha var mı? 😂 1 2 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Yok kendi özel odam 🙃 kyk dayım 3 kişiyiz onlar tabi işinde gücünde ben tembel kız 🤧🥹 Yorumla personel-trainer 1 yıl KYK ise sıkıntı Hayatta giremeyiz😂 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olmaz öyle tuvalete gitcen illa 1 2 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Ya bak şimdiden kaybettin challenge ı 😆 Yorumla
Eysaann_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Ay evettt bend aynıyım şu an. Koca gün yatasım var. 1 0 Yorumla
delalsoruyor Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Abi 6 kezbanla aynı odayı paylaşsaydım ben direkt bazanın altına Gürer çıkmazdım Allah kolylk gg 0 1 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl 3 kişiyiz hepsi çok guzely Yorumla
The_Blackman Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Ben hiç yorgan altına girdiğimi hatırlamıyorum 😂 1 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Hep öyle oluyor ama mecburen çıkıyoruz 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Evet oluyor. Hala daha yataktayım bende. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yorganının içine osuruyum da nasıl cikmiyosun bakalım puahahahahdj 2 3 Yorumla CanBulur 1 yıl İğreniyorum sizden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @CanBulur sktr 0c Yorumla delalsoruyor 1 yıl Ağushahawhhahshshwhhs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet oluyor.
Bunu dedin ya emin ol tam tersi olur çünkü ne zaman bu gün hiç bir şey yapmıycam desem o gün bir süre şey çıkıyor
Uyanınca onu düşünecek vakit olmuyor direk işe gidiyorum
Ben artık çok sıkıldım yatmaktan. Bazılarına yatmak keyifli geliyor keşke benimde işim olsaaq
Bugün ben de böyleyim
dün öğlen 1-2 gibi yatağa girdim bugun öğlen 1de uyandım , diyeceklerim bu kadar jpdısfıd
Oda da bir yatak daha var mı? 😂
Yok kendi özel odam 🙃 kyk dayım 3 kişiyiz onlar tabi işinde gücünde ben tembel kız 🤧🥹
KYK ise sıkıntı
Hayatta giremeyiz😂
Olmaz öyle tuvalete gitcen illa
🤣🤣
Ya bak şimdiden kaybettin challenge ı 😆
Her sabah oluyor bu..
Ay evettt bend aynıyım şu an. Koca gün yatasım var.
Abi 6 kezbanla aynı odayı paylaşsaydım ben direkt bazanın altına Gürer çıkmazdım Allah kolylk gg
3 kişiyiz hepsi çok guzely
Sıcak yerden çıkmak zor olur
Ben hiç yorgan altına girdiğimi hatırlamıyorum 😂
KYK yurdu siradanligi
Hep öyle oluyor ama mecburen çıkıyoruz
Evet oluyor. Hala daha yataktayım bende.
Yorganının içine osuruyum da nasıl cikmiyosun bakalım puahahahahdj
İğreniyorum sizden
@CanBulur sktr 0c
Ağushahawhhahshshwhhs
Bende çıkmıyorum hatta
Sımdı onun altında olmak vardı
bir de yanında sevgilin varsa misss
Bize yer var mı
arada sirada kalk biraz hareket et :)
Bazen oluyor
KYK taym 😂😂
Arada oluyor.