Kimsin mesela sen? Anlayabiliyor musun kendini? Neyi neden niçin yaptığını fark ediyor musun?

Kimsin mesela sen? Anlayabiliyor musun kendini? Neyi neden niçin yaptığını fark ediyor musun?

Gerçek beni bulduğumda 33 yaşımdayım. O günden sonra bir daha eski ben olmadım. Bunun için çok büyük bedeller ödedim gerçekten ama iyi ki de buldum Gerçek beni
Ne güzel ✨️❤️
Kendimi anlatmayı sevmem. Ben olduğum gibi yaşarım, diğerleri etrafımda gelişir. Ueni biriyle tanışırız. Bilirim once havalanmış şımarık olarak görür. Görsün de zaten bu onu da benden uzak tutar. Uzak tutsun ben kendimi biliyorum. Kendimi anlatmayı sevmem dedim ama bir çok şeyden söz ediyorum. İnsanların hakkında ne düşündüğünü önemsemeyeceksin. Bunu herkes antipatikler için sanır ama ben şahsen tatlıyımdır ama böyle düşünüyorum sebebi ise basit ; bazen sırf tatlısındır diye seni yanında isteyen birileri olması kadar kötü bir şey de yoktur. Senin tuttuğun takımı bilmeyenle olur mu hiç ya da sevdiğin giyim tarzını. Neden hep o şarkıyı dinlediğini bilmeyenle olmaz ama bilsin istediğin de kimse olmaz. Neyse ben biraz tek kalmayı sevenlerdenim. Bu konuda tek olmadığıma da eminim. Çünkü tek kalmaya devam ediyorum tıpkı diğerleri gibi. Buluşma gününü beklemek değil bizimkisi. Çünkü son zamanlarda çıkar olmayan seninle konuşmuyor.
Vay güzel yazmışsın 🙏
Teşekkür ederim 🌹😊
Ricalar efenim
Kendimi tanıyor ve biliyorum. Yeteri kadar oturmuş hayata ve insanlara karşı kişiliğim var. Kendime güveniyor ve inanıyorum. Ne istediğimin farkındayım. Bu gün ve yarına dair beklentilerim belli. Araya sadece spontan gelişmeler ekliyorum.
Cevap
11Cevap
Yok, kendimi bazen ben bile anlamam :D
Evet kendimi tanıyorum neleri sevip sevmediğimi beklentilerimi biliyorum
Tanımıyorum valla her gün her olay beni benimle yeniden tanıştırabiliyor
Soruya yazmak istediğim cevabı sen yazdın😂❤️
Ehehehe 💋❤️
Bir yüzde verirsem %65 evet. Geri kalanını da anlamaya çalışıyorum zaman zaman derinlere dalıp cevaplarımı arıyorum. Ama az kaldı sanki
Tanıyorum nerde neyi neden yaptığını istediği olması için ne yapması gerektiğini biliyorum en kötüsü geçen zamanla ihtiyaçlarını fark etmek
Kendimi tanımaya başladığımda artık delirmiştim insanlardan nefret etmeye başlamıştım
Çıtırından biliris tabiisi
Kendimi bilmek önemli
Geç oldu ama öğrendim.
her zaman anlayamasamda kendimi biliyorum😌
Evet, yavaş yavaş tanımaya başladım
Yaşayın geliyoz işte
kim bu yabanci
Çok iyi tanırım
Tanıyorum
Tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?